לילה טוב
בוקר טוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאההה.. בואנו.

אחרי 4 פעמים שקראתי ת'הודעה הצלחתי להבין ! חח שידרו את זה הרבה.

didalf

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

צטלע

New member
לילה טוב ../images/Emo140.gif

עוד יום מבוזבז. בסוף הלכתי לביצפר להגיש למורה לערבית את העבודות, אבל בגלל שהיא אומרת משהו אחד וזוכרת משהו אחר -נדפקתי, ככה שאני צריכה לעשות עוד משהו ולהביא לה ביום שישי :\ ולא נדבר על הערימת דפים שהיא חילקה לשינון בע"פ + בכתב + קבעה מבחנים מעכשיו ועד סוף השנה.

didalf

Well-known member
עכשיו זה מרגיש כמו הפורום../images/Emo109.gif

מיטל וסיפורי בצפר
ממ בהצלחה בהכל

צטלע

New member
חח את רואה מה זה ../images/Emo8.gif

חזרתי לסורי ולקיטוריי
תודה רבה

didalf

Well-known member
וככה אנחנו אוהבים אותך../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהוו, בהצלחה מיטל!

לא נורא, לפחות שביתה אז יש הרבה זמן ללמוד למבחנים.. לא?

צטלע

New member
תודה נעמה :)

כן, יש שביתה..אבל זה לא אומר שבא לי להשקיע את זמני בזה.
אני כבר לא אדבר על המחשבה הקבועה והמרגיזה של המורות האלה שבטוחות שהן המקצוע היחיד שקיים. מה נשמע איתך ככה? :)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח, פוברסיטה.. לא נורא, תשקיעי כמה שיש

לך כוח.. עוד מעט את מסיימת עם זה בע"ה ;] אני בסדר, הכל כרגיל.. לפעמים קצת נמאס להיות בשירות ובא לי להתחיל כבר לעבוד, לחסוך, ללמוד משהו, או אולי לקחת איזה חודשיים חופש מהכללל.. אבל נו, אני אסיים ת'שנה כמו שצריך ואח"כ אני אוכל לעשות מה שבא לי. :] אה, עוד מעט אני מתחילה פסיכו' ואני מרגישה כ"כ טיפשה, המוח של כבר התנוון נראה לי. אני לא זוכרת כלום. :| מה איתך? מעדיפה ת'שביתה או לימודים כרגיל? חח

צטלע

New member
:)

שיהיה בהצלחה
ממ וואלה, אני כבר לא יודעת. השביתה מעולה לי חח.. ממש לא מזיק לי לחיות ברוגע ככה וללכת לסרטים בחינם חח.. מצד שני, אני מאוד לא רוצה לתאר את המצב שאני אקלע אליו בסיום השביתה, כבר הפסקתי לספור כמה בגרויות יש לי, ויש עוד לי מת' במועד חורף :\

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלמה סרטים חינם?!

חח כן, מהצד השני זה באמת יכול להגיע למצב לא טוב אח"כ.. אבל תנסי ללמוד בעצמך מה שאפשר, מה שאת יודעת שהבגרויות מתקרבות. (כמו מת') אני בכיף הייתי לומדת ככה.. יושבת עם כמה חברות, פותחות ת'ספר ולומדות ממנו, מקסימום אם יש בעיה אפשר לשאול ת'מורות בטלפון, הן בטח מוכנות לעזור, לא? בהצלחה שיהיה! ותודה. :]

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifיאא, הפורום התעורר../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

איזה יופי ! התגעגעתי. היום הסתובבתי עם חברות בירושלים, קניתי קפוצ'ון מפוקס וסריג מרנואר :]] וקניתי כובע מצחיק. P: ומצאתי ג'קט ומעיל ממש יפים בTNT, אבל הם יקרים, אז החלטתי להמשיך להתלבט בנתיים. היה לי מויי כיף
ועכשיו חזרתי לביתי הקט, עד יום שישי.
לילה טוב כולם

didalf

Well-known member
יאא תחחדשי../images/Emo109.gif

יש בגדים יפים בTNT וכן, אנחנו מנסים להחיות אותו, תצטרפי למאמץ!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגרסיאס../images/Emo24.gif

יש בגדים יפים עכשיו ברוב החנויות, אבל עד שאני מוצאת משהו שיושב עליי יפה ואני אוהבת ולא יקר מידיי.. לוקח זמן
*מצטרפת למאמץ למען החייאת הפורום*

didalf

Well-known member
מזדהה איתך לחלוטין בקשר לבגדים../images/Emo109.gif

למעלה