לילה טוב

לילה טוב

לילה ירד על עיר המלכים לילה שבו לא רואים כוכבים לילה ירד ירח ניסתר עננה משיטת ירח עבר אנשים מטיילים בגדים חמים כבר לובשים על הבית חושבים על ילדים ונשים לילה ירד על עיר המלכים לילה שבו לא רואים כוכבים לילה ירד ירח ניסתר עננה משיטת ירח עבר אנשים חושבים על בית חמים אנשים מצפים לחיבוק נעים אנשים אוהבים מצפים לאחרים שיגיעו הביתה לחיבוק חמים לילה ירד על עיר המלכים לילה שבו לא רואים כוכבים לילה ירד ירח ניסתר עננה משיטת ירח עבר מלחמות נגמרות ואין מנצחים מספיק עם קרבות כי כולם משלמים לילה ירד על עיר המלכים לילה שבו לא רואים כוכבים לילה ירד ירח ניסתר עננה משיטת ירח עבר שיהיו לנו לילות חמימים עם אנשים אוהבים חלומות טובים ובלי מלחמות ונפגעים

אני חדש בסביבה

אני חדש בסביבה מלא שימחה ואהבה מלא שירה חרוזים ושימחה חיוכים מפה ועד קצה הנשמה שיהיה לכולם לילה ניפלא ויום ניפלא פי שבעה

ZiV GiLbOa

New member
ואו איזה יופי!!

כבר שחבתי שלא קיימים אנשים כמוך!! כל כך שמח שאתה בפורום ומקוה שתישאר. דרך אגב אתה כותב מדהים!!

Dark Neko

New member
אני מבוהלת.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

עכשיו גם אני צריכה לכתוב מכל מילה שיר?

לכתוב בחרוזים

לכתוב בחרוזים לי קל וגם נעים לכתוב בחרוזים מעורר אצלי משהו בפנים לכתוב בחרוזים עם שימחה על הפנים זה נעים פי שבעה ומעורר את הנשמה

Dark Neko

New member
הו, כן?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני אכתוב בשבילך שיר נחמד, בחרוזים, כן? D: לחפור. מאת: רעות. לחפור בחרוזים, לי זה קל וגם נעים. לחפור בכל דבר מזכיר לי רק את המדבר. [?] לחפור זה מהנה, ולאחר חפירה זו אתה תברח על נפשך, כי מעלה אדומים זו לא העיר ש'ך. מה שאומר באמת ובתמים, שלפורום זה אינך מתאים. ~בועטת בכולם~

מעלה אדומים

לרעות החמודה עצבנית למה מה קרה את אותי לא מכירה וזאת היתה רק הפתיחה אז שיתיהיה לך שבת ניפלאה ותהני מכל רגע ודקה

Dark Neko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אתה חמוד אתה.
אני חושבת שאני מאוהבת, הא? האאא?

Dark Neko

New member
למרבה הצער,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

את היחידה שחושבת כך. אירוניה רולז, בעיקר מהסוג הזה.

Dark Neko

New member
האמנם?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ישנם אנשים שלא מסוגלים להבין אותה. רק. אל תעירי הערות. וכאן נגמר דיון של "האם זה מצחיק או לא".

Dark Neko

New member
אני לא מביכה אף אחד.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני למדתי על זה בשיעור ספרות ואני יודעת היטב מהי אירוניה, כנראה שאת לא הקשבת בשיעור ואת מעט מבולבלת, אני אציין שוב, תשתי מים קרים ותספרי עד 10, זה בהחלט עוזר. ורדי ממני. O.O מה יש לך נגדי לעזאזל? כל מה שאני אומרת יש לך משו מחוכם לומר, אז לא בא לי לשמוע את דעתך על אף שזהו פורום.

Sponge Bob14

New member
למה לעזעזל את חושבת שתמיד כולם נגדך

(גם במנהיגות את תמיד תוקעת את זה, ג'יז) המבולבלת פה- היא את. את מתבלבלת בין אירוניה לציניות\הומור

Dark Neko

New member
-.-../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני היחידה שאמרה את זה? ממש לא. כולם אומרים. ואני מקווה שאת יודעת למה אני מתכוונת.

למעלה