לילה טוב

איזה חמוד! D:

למרות ש... אתה יכול להיות אבא שלי -.-" (אוווווו... איזה פדופילים מסתובבים לנו ברשת! O: סתאם... הכל מאהבה P: ) אבל בוא נראה אותך כותב נורמאלי, ובלי חרוזים, לזה גי זה טיפה מתחיל לעלות על העצבים. (קול!!!!!!!!!! כתבתי בחרוזים! D: )

פליצי

טוב אז בלי חרוזים אני לא מתעסק עם ילדות כמוכן אתם יכולות להיות ילדות שלי אני את החברות שלי מוצא במקומות אחרים אז שיהיה לכולכן המשך לילה ניפלא

Dark Neko

New member
השיר נפלא!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

כתיבה מעולה וחרוזים נפלאים.
בוקר טוב גם לך.

המאהב מההרים ??!!

שם מיוחד בחרת לך והסתכלתי על הכרטיס האישי שלך - נשמע מעניין.....
אם אתה הוא זה שכתבת את מילות השיר- קבל ממני - שאפו !

טוב , רוצה ככה?! ../images/Emo3.gif יאללה "ראש בראש" ../images/Emo6.gif

שלום לך המאהב מההרים , לכבודך אנו משוועים ומחכים איפה התחבאת עד עכשיו ? לך כולנו חיכינו עד בוא הסתיו שיר ורון העלית לזה הבית ואנו רעדנו כעלה של עץ הזית נעשה לנו תחרות חמשירים ונפתח את המוח וגם את השרירים אמרת : חדש אני בסביבה ואנו תוהים : מיהו האגדה? אז חשוף עצמך משורר גדול אחרת אתה עלול למצוא עצמך בבור

אני מהסביבה

אני מהסביבה אבל לא ידעתי על פורום זה הניפלא כתבתי שירים חרזתי חרוזים בכל מיני פורומים אחרים עבר לו זמן אולי כמעט שנה שלא היה לי זמן לכתוב בהשראה ניפתחה לי דלת חדשה והינה הגעתי לזאת הפינה מלא שימחה ורון ובלי שום בושה ניכנסתי בדלת ומצאתי שימחה

יא! ברוך הבא! D:

טוב... אמ... ת'אמת היא שגמאני כותבת שירים. אבל את זה נשאיר למגירה (או ש... לארון? O.O) בכל מקרה- נחמד לראות שיש לנו פה אנשים חדשים חדשים ומוכשרים :) מקווה שתשאר! O: אחרת... אני אקיים את האיומים שלי, כמו שעשיתי לזיו T.T (משיכת שיערות. כולל: רגליים, ידיים, ראש ואוזניים. אה, וגם בית שחי) ראה אוזהרת... P: (אוייש... נראה לי הפחדתי אותו O.O)

Dark Neko

New member
אני ללמד אותך צ'אן!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אין כמו רעות והשיעורי שירשורים שלה. D:

אז עכשיו תורי ../images/Emo8.gif

להסתתר מאחורי כינויים זה לא חמוד ובכלל לא נעים אם אכן אתה אמיתי וקיים הסר המסיכה והראה שאתה שייך כי החוכמה היא להיות אתה בלי כינויים והסתרות והסתתרות בתוך תא יפה וטוב לדעת כי אתה רומנטיקן אבל יכול להיות שאתה סתם ברברן אז אם אמת יש בליבך חשוף את עצמך ותאמר מי אתה הסבלנות גם היא תגיע לקיצה ואז אתה עלול למצוא עצמך בביצה....

כינויים

יש לי כנוי והוא בעצם אני אהבה הוא שמי השני נתינה ושימחה הם בלב והנשמה ויש בי אהבה גדולה כותב בחרוזים כי ככה טוב לי בחיים כותב בין השורות כי כך אוהב לחיות אז שיהיה לכולכם לילה ניפלא אהבה ושימחה ויום ניפלא שמוסיף שימחה עם חיוך על הפנים כה טוב וגם נעים

ZiV GiLbOa

New member
מאהב יקר,

אחרי שהכרנו את יכולותיך לכתוב בחרוזים על כל דבר אולי תספר קצת על עצמך? מה שמך, בן כמה אתה, האם אתה מהעיר וכולי. נראה אותך רושם את זה בחרוזים

רוצה פרטים אבל בחרוזים

אין בעיה קליל ונעים אני גרוש ואב לילדים וחיי חיים מאושרים שמי עדיין חסוי אך בגיל אני מעל לכפול כי כולכם חוץ מהמנהלת המוכשרת יכולתם להיות ילדים לי לתפארת אני במעבר לעירכם הזוהרת וזאת בקיצור כל המצגת

ZiV GiLbOa

New member
אוקי, תודה על הפרטים

היה באמת קליל ונעים.. עכשיו שאלה לי אליך מאהב יקר. אתה מדבר תמיד בחרוזים או שבעזרת השם נשמע אותך (או נקרא) מדבר גם רגיל?

למעלה