לילה טוב

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif ברבורה ....

ראשית תודה על הליצן , פתאום נזכרתי בתמונה המופרסמת של הליצן הבוכה בכל אופן אני מקווה שתצטרפי כאן אלינו זה לא מסוכן כלל וכלל , יש לנו אפרת ונטע שעושות כאן בייביסיטר
עם שוט וסד עינויים אני יודעת עד כמה לי זה עוזר המקום הקטן הזה וחבל לי שבגלל מספר עלובי נפש את לא מרשה לעצמך את המתנה הזו שנקראת פורום תמיכה למנהלים אל תהיי זבוב על הקיר .. כשהטוב שותק בדכ עלובי הנפש פורחים תצטרפי? מקווה שכן תודה לך

ה מוזה

New member
שוברת מסך ../images/Emo13.gif טוב לראות את הכינוי

ואת זיו מילותיך תודה מתוקה על החיזוקים קצת קשה לעשות את ההפרדה הזו של אלי כמנהלת ואלי כאדם אני שניהם
לאט לאט הסערה חולפת אני לא חושבת שאשכח את הטעם .. אבל מקווה שיגיעו גם טעמים מתוקים יותר בעצם ..הם הגיעו כאן ובמסר אישי אחד שריגש תודה , ותתחדשי על הכחול (?)או שזה ישן ?

neta s

New member
לילה בלי כוכב...

את נשמעת כל כך מאוכזבת... ההרגשה הזו של בגידה, של מאיפה כל הרוע הזה מגיע, ולמה הוא מגיע לי... ורק את יודעת כמה שעות באמת את משקיעה בפורום, באנשים, ברגשות ובכאב. כמה פעמים היית צריכה לנשוך ממש את הלשון כדי להישאר רגועה, תומכת, אוהבת ופתאום - כל הרוע הזה... לי תמיד נדמה שמה שהכי מפחיד זה הפתאומיות. הדימוי שעולה לי לראש הוא של גל שמאיים להטביע הכל, אולי גם לקחת ממני את כל האוויר, לחסום את האור. לפעמים נדמה לי שדי, מספיק. אבל קשה להתנתק, וחוזרים לפורום. קצת יותר פצועים, קצת יותר חשדניים, ולאט לאט הדברים חוזרים למסלול הרגיל שלהם. לא יודעת אם להציע לך פתרונות קונקרטיים. לא בטוחה שזה מה שאת רוצה - בסך הכל את הרי מסתדרת. שמחה שהשרשור הזה הוציא כל כך הרבה טוב מכל כך הרבה אנשים. חושבת שאולי אפשר להתנחם בזה... בלא להיות לבד

ה מוזה

New member
תיאור די מדויק .. גל מאיים להטביע

וכן , חוזרים לאט לאט ..קצת חבוטים אני לא שורפת גשרים והשארתי ערוצי תקשורת פתוחים אני שמחה שאחת הגולשות בחרה בהם ואחרי שיחה מהלב ..יש קצת יותר אוויר
תודה נטע וכן, השרשור כאן מחמם את הלב ועצם הכתיבה הפכה את הגל לקצת פחות משתק

למעלה