אייל גולן עלול להיעלב
M meytula New member 20/9/11 #176 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אייל גולן עלול להיעלב
2 24שעות1 New member 20/9/11 #130 דניאל הנחש -באה לבן לספר לו על השיחה עם קרן קרן הגיעה והם מיד שינו את השיחה כנראה שכל השיחה הזאת גם מבויימת מצידה ועכשיו היא רוצה לעשות איתו כנראה סימולציה על השיחה -להסיק מסקנות כייצד לפעול העיקר ביקשה מקרן לא לדבר עם אף אחד על השיחה
דניאל הנחש -באה לבן לספר לו על השיחה עם קרן קרן הגיעה והם מיד שינו את השיחה כנראה שכל השיחה הזאת גם מבויימת מצידה ועכשיו היא רוצה לעשות איתו כנראה סימולציה על השיחה -להסיק מסקנות כייצד לפעול העיקר ביקשה מקרן לא לדבר עם אף אחד על השיחה
ר רותם 1121 New member 20/9/11 #138 חחח הלוואי שיפסיקו את המשחק וגב ייכנס לקריז ויהרוס להם את הוילה.איזה שעמום!!!
ר רותם 1121 New member 20/9/11 #173 קרן העלוקה התחילה להתעניין בפוטבול היא לא מבינה שגברים אוהבים לראות ספורט לבד - בלי בחורות??
ל לואיזה7 New member 20/9/11 #237 סתם מעניין לשאול : אם יורם זק היה בתכנית הזאת איזו פליטת פה הייתה יוצאת לו וכלפי מי מבין המשתתפות ?
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #12 הנה, יש טוויסט בעלילה. פוטבול! מקוה שלא תהיינה תקלות נוספות, גב היום על הקצה.
פ פולניה בהכחשה New member 20/9/11 #13 יש לי טוויסט, ליהי הולכת הביתה ואורטל עם בן אורטל עוברת לבן......... הזוי? - נכון אבל לי נראה שבכל מקרה בן וליהי בחוץ יחזיקו מעמד גג חודש
יש לי טוויסט, ליהי הולכת הביתה ואורטל עם בן אורטל עוברת לבן......... הזוי? - נכון אבל לי נראה שבכל מקרה בן וליהי בחוץ יחזיקו מעמד גג חודש
ק קשקשה9 New member 20/9/11 #15 דיייי שוב פעם פוטבול? בטוח צליל? העיקר אני בניתי על מסיבת פיג'מות עם KEEK