לילה לבן עבר עלינו |פיהוק|

talsh

New member
לילה לבן עבר עלינו |פיהוק|

וגם יום לא קל.. תום משום מה לא הסכים לישון אתמול בלילה וגם היום הוא בכה די הרבה ופתאום נדמה לי שהולכת לצאת לו עוד שן והפעם עליונה ולא חותכת אלא ניב.. אני מקווה שנעבור את הלילה הזה בקלות כי אני מתמוטטת מעייפות (האבטיפוס שוב חולה ולא ממש יכול לעזור). |אייקון של טל רוצה לישון|

טוטי30

New member
הצטרפו למועדון השיניים החדשות../images/Emo47.gif

ממש מכת פורום... כולם יחד! מקווה שתצליחו לישון
טוב הלילה
ושתקומו בבוקר
כמו חדשים
לתום ו
של בריאות לתום ולאבטיפוס שלו

מתרגשת

New member
הוא יודע מה השעה../images/Emo70.gif

אסא ישן אחה"צ כל כךטוב שהוא לא הצליח לישון בלילה... מצויין בשבילי... ועכשיו הוא ישן ואמא עם סתיו

מתרגשת

New member
טלוש חמודה שולחת לכם ../images/Emo25.gif

ניסיתי להתקשר לשאול בקשר למפגש ביום שישי ולא ענית... אולי בגלל זה
אני שולחת המון
ים ומקווה שתום ירגיש טוב ומהר. תתקשרי אם בא לך

talsh

New member
כן.. הבוקר ראיתי שהיו לי שיחות

תום היה זקוק לתשומת לבי המלאה אז הפלאפון היה למעלה ואנחנו לא
אוי כמה שאני עייפה.
לסתיו.

talsh

New member
והנה עבר עלינו עוד אחד

שוב הוא היה ער כמעט כל הלילה... אני רוצה לישון! הוא נרדם ואז מתעורר בצווחות, כשאני מרימה אותו הוא נרדם תוך דקות, אני שמה אותו במיטה והוא ישן עוד 20 דקות בערך ושוב.. כך כל הלילה כמעט. (בסוף הוא ישן מארבע ועד שש). הוא גם מתעורר כל פעם בבכי נוראי, בכי כזה עם דמעות. מה עושים? אין חום, הוא אוכל בסדר ובמהלך היום בוכה יותר מהרגיל אבל עדיין בסדר.. אמרתי כבר שאני רוצה לישון?

ayelet i

New member
../images/Emo4.gif לצערי לא יכולה לעזור לך עדיין..

כיוון שהניסיון שלי כולל שני לילות בלבד... אבל שולחת לך
עידוד ואיחולים שהלילה הזה (אמנם רחוק...) יעבור ביתר קלות. ומקפיצה לטובת בעלות הניסיון והרעיונות!

מתרגשת

New member
ניסית לשים לו משהו מרגיע על

החניכיים. אני יודעת שיש כל מיני משחות נעימות לשים על החניכיים ואז זה מרגיע את האזור. חוץ מזה אין לי איך לעזור כי אצלנו זה עוד לא הגיע. האם שללתם את הנושא של אוזניים כואבות כי לפעמים זה מה שיוצר בעיה

טאש

New member
אויויוי../images/Emo1.gifדחוף

אולי יש לתום סבא/סבתא זמינים שיוכלו לאפשר לך לישון קצת? רפואה שלמה לבעלול (גם בעלולי חולה
)

ענתש

New member
טל - חשבת לבדוק אוזניים ?

אם הוא מתעורר בצרחות כשהוא שוכב זה יכולה להיות התחלה של דלקת אוזניים (שגם עלולה להגרם מיציאה של שן). לנגה היה פעם רק "אודם באזניים" שהתסמינים שלו היו שהיא ישנה בשלווה כל פעם איזה שעה ואז קמה ובכתה נורא...

talsh

New member
הי ענתי, שאלה לי

מה הסיכוי שלמרות שהרופא בדק - הוא טועה באבחנה? כי החשד גם שלי היה אוזניים, ואין שום סימן אחר כרגע, לא חום ולא כלום. מה עושים אם זה אוזניים? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לבדוק? / להקל? פשוט חשבתי על אותו דבר - שמיציאת השיניים יש השפעה..

ענתש

New member
לא חושבת, לפי מה שהבנתי קל מאד

לראות אם ישמשהו באזניים. מה שכן - יכול להיות שלתום יכאב אבל עוד לא יראו את זה. אני לקחתי את נגה ולא היה לה כלום ויומיים אחרי זה כבר היתה "אדמומית" (שזה מה שיש לפני דלקת) אבל החוסר שקט שלה התחיל יומיים קודם אז כנראה פשוט לא ראו ! תבדקי שוב.... מקווה שזה לא אוזניים. אם כן לכי לקנות אוטידין בבית מרקחת (זה טיפות אוזניים בלי מרשם שמכילות לידוקאין - חומר מרדים. מאד עוזר אני מוסיפה את זה בנוסף לאנטיביוטיקה, שמה טיפה בכל אוזן כמה פעמים שצריך...). בעצם - את יכולה לקנות אוטידין ולשים לו ולראות אם זה מרגיע אותו - אם כן אז זה אוזניים (אוטידין לא מזיק, אפשר לשים סתם ככה).

nush1

New member
כבר ../images/Emo42.gif בוקר. אני מקווה

שהלילה ישנתם קצת גם זיו אתמול ממש לא היתה רגועה ואפילו היה לה טיפל'ה חום והלילה היא התעוררה בוכה נורא, אני גם חושבת שזאת איזה שן שמבצבצת מאחלת לכל הגוזלים יום טוב בלי כאבים!

dafgol

New member
../images/Emo24.gif ענקי לתום ( ולאמא שלו ).

אצלינו גם שיניים , יותר נכון שן ! בלילה דווקא בר ישן אבל במשך היום ער....אתמול הוא היה ער 13 שעות רצוף !!!!! עם ניקור קל באוטו....נסיעה עושה לו את זה.....הוא כל כך לא שקט , ואני מורחת לו טיג'ל ,הוא כל הזמן עם היד בפה ולוחץ עם האצבע במקום שהשן גודלת. אני כבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות חוץ מהמון אהבה חיבוקים ונישוקים.נשכנים וטיג'ל..... הוא לא מוכן שאף אחד יחזיק אותו חוץ ממני....אתמול היינו בארוחת חג עם המשפחה המורחבת.....והוא בכה ועשה שמייח .....( כמובן שלא נתן לי לאכול ). ואני יודעת שזה יקח עוד זמן עד שהשן תצא ואני לא יודעת עוד איך להקל עליו הגב והכתפיים שלי גמורים ( וגם אני ). טל , מקווה שיעבור כמה שיותר מהר שתום ירגיש טוב ושאת תשני קצת ...הרבה.. חג שמייח !

talsh

New member
ועוד עדכונים

אז אתמול בלילה - שוב לילה לבן.. היום כבר לא הלכתי לעבודה מרוב עייפות וביליתי חלק מהבוקר בשינה כשתום היה עם המטפלת. לקחתי אותו לרופא - הוא שלל דלקת אוזניים, למרות שזה היה החשד העיקרי. מסתבר שזו כנראה העובדה שיוצאות לו עוד שתים-שלוש שיניים יחד! אחת למעלה כבר בקעה עוד טוחנת (!) כבר יוצאת ועוד אחת למעלה עומדת לצאת. בינתיים אני לא נותנת אותו לסבתות כי הוא נרגע רק אצלי.. ואני מתמוטטת מעייפות. רוצה כל כך לילה שלם של שינה! (ומוכנה להתפשר על שלוש שעות רצוף). בינתיים הוא הלך לישון בשעה תשע וחצי ועד עכשיו התעורר 8 פעמים.

למעלה