אויואוי אויויוווויי מסכנון תום, ממש כואב לשמוע כמה שהוא סובל. מקוה שהלילה הצלחת לישון .
S shirka New member 25/4/03 #20 אויואוי אויויוווויי ../images/Emo10.gif מסכנון תום, ממש כואב לשמוע כמה שהוא סובל. מקוה שהלילה הצלחת לישון .
אויואוי אויויוווויי ../images/Emo10.gif מסכנון תום, ממש כואב לשמוע כמה שהוא סובל. מקוה שהלילה הצלחת לישון .
מ מתרגשת New member 25/4/03 #21 אוי טל יקרה, אם יש משהו שאני יכולה לעזור בו רק תגידי, את יודעת שאני אגיע במהירות יכולה לשלוח רק ו לך ולתום ולקוות שיעבור מהר מהר גם סתיו שולחת לתום, אולי זה יעזור
אוי טל יקרה, אם יש משהו שאני יכולה לעזור בו רק תגידי, את יודעת שאני אגיע במהירות יכולה לשלוח רק ו לך ולתום ולקוות שיעבור מהר מהר גם סתיו שולחת לתום, אולי זה יעזור
T twiti New member 25/4/03 #23 נשמע קשה ומעייף גם בשבילך וגם בשבילו אני ממש מקווה שמהר מהר הכל יהיה מאחוריכם - לפחות עד השיניים הבאות.
נשמע קשה ומעייף גם בשבילך וגם בשבילו אני ממש מקווה שמהר מהר הכל יהיה מאחוריכם - לפחות עד השיניים הבאות.
ט טאש New member 25/4/03 #24 3 בבת אחת ועוד 1 מהן טוחנת../images/Emo5.gif אללה יסתור. מקווה שהבעלול שלך כבר בריא (שלי בדרך ) ושתשנו טוב בקרוב
3 בבת אחת ועוד 1 מהן טוחנת../images/Emo5.gif אללה יסתור. מקווה שהבעלול שלך כבר בריא (שלי בדרך ) ושתשנו טוב בקרוב
א אמא של תומר וענבר New member 25/4/03 #25 המלצה לכל מצמחי השיניים: סירופ גליגם של הום-גליל (מהחבר'ה של גליכל, גלימון וכו') אצלינו זה פשוט עשה פלאים ומאוד הרגיע את תומר בתקופת הצמחת השיניים. גם טיג'ל עוזר, אבל הם בולעים אותו וההשפעה שלו הרבה יותר קצרת טווח. שירגישו טוב כולם
המלצה לכל מצמחי השיניים: סירופ גליגם של הום-גליל (מהחבר'ה של גליכל, גלימון וכו') אצלינו זה פשוט עשה פלאים ומאוד הרגיע את תומר בתקופת הצמחת השיניים. גם טיג'ל עוזר, אבל הם בולעים אותו וההשפעה שלו הרבה יותר קצרת טווח. שירגישו טוב כולם