לילה מלא כוכבים....

לילה מלא כוכבים....

זה היה לילה אפלולי... ערפל קליל היה באופק.... היו מיליוני כוכבים בשמים, והירח האיר את האפלה... יצאתי החוצה לשאוף אוויר קצת וטיילתי בטיילת בת``א היה קר ולא היה אף אחד שם... הייתי לבד בין כל הכוכבים... נישכבתי על החוף ובהיתי במשך חצי שעה על הכוכבים הנוצצים... פתאום בא משום מקום גבר יפה תואר גבוהה עם עיניים חומות וגוף חטוב ושרירי הוא נישכב על ידי,שם את ידו השרירית על החזה שלי אני לא הגבתי לא עשיתי כלום כאילו נתתי לו אישור לעשות בגופי מה שהוא חפץ בו..... הוא הוריד ממני בעדינות את החולצה ושדיי הענוגים ניתגלו לפניו, הוא תפס את אחד משדי ומעך אותם ותפס את הפיטמה ושיחק איתה... הוא לקח את לשונו והעביר אותה על הפיטמה הזקורה שלי ושאב אותה לתוך פיו כמו תינוק ששותה חלב... זה גירה אותי היתקרבתי אליו ונישקתי אותו בעדינות על שפתיו החושניות... הוא הוריד את מכנסיי ואת התחתונים והריח שלי גירה אותו... הוא העביר את קצה אצבעותיו על כל גופי הלוהט והחם , העביר מגע על הפיטמות ירד לבטן ונישק את הטבור בתנועות סיבוביות עם הלשון.. הוא הגיע למקום שכל כך הזמין את עצמו אליו... הדגדגן בלט לו כמו פרח שצריך לשאוב ממנו את האבקנים, הוא פתח עם שתי האצבעות את הכוס שלי וניגלה לעניו הכוס החם והרטוב שלי, הוא העביר את לשונו לכל אורך הדגדגן וזה העביר בי צמרמורת שלא היתה לי בחיים... רציתי אותו בתוכי דופק אותי חזק אבל הוא המשיך בקצב שלו וזה הטריף אותי...רציתי אותו חזק אבל הוא המשיך לגרות אותי ונגע בדגדגן שלי בקצה לשונו ורציתי שהוא יכניס את כל לשונו לתוך החור החם והרטוב שלי... הוא התחיל ללקק לי חזק ויותר חזק היתמקד בימיוחד בפרח הבולט שגירה אותו כל כך... ונתן לי נשיכות קלות לעבר הדגדגן זה הטריף אותי... הוא הכניס את ידיו הארוכה למערת האהבה שלי והרגיש כמה אני רטובה וחמה... גמרתי באורגזמה מטריפה (בפעם הראשונה) . הוא הוריד את חולצתו ואת המכנסיים והתחתונים... הוא סימן לי בעיניים שהוא רוצה שאני ימצוץ לו.. וכך עשיתי. פניתי עם לשוני אל עברו הזקור והקשה , נגעתי עם לשוני בכיפה שלו והתחלתי לחרמן אותו לאט לאט אני הרגשתי איך אברו נעשה יותר קשה וקשה לכל מגע של הלשון שלי... הכנסתי את כולן ותוך הפה שלי והוא הוציא אנחה קלה ותפס בראשי ודחף אותו לתוך הזין שלו , ואני מצצתי לו יותר מהר ויותר חזק והוא גמר לי בצורה מטריפה בתוך הפה... ליקקתי את כל הזרע שלו עד שלו נישאר כלום... נישאר עוד קצת זרע על שפתיי הוא ניגש אל שפתיי וליקק את מה שנשאר על שפתיי... הוא היה חם ורצה ליגמור בתוכי בכל הכוח.. הוא הפך אותי על הבטן והשכיב אותי על החול.... הוא העביר את אברו הקשה לעבר שדיי, על פיטמותיי הזקורות ירד לכיוון הבטן וירד לכוס שלי.. הוא פתח אותו ונגע עם אברו על הדגדגן שלי דחפתי אותו שיכנס אליי כבר אבל הוא עשה בשלו... (הוא אהב ליראות אותי מיתחננת שיכנס אליי) לאט לאט הוא הכניס את אברו לתוכי והוציא הכניס והוציא...... הוא התחיל ליקפוץ עליי כמו חיה רעבה לסקס חם... תפס בשדיי והתחיל לעשות אותם בחושניות ולא הפסיק להיכנס אליי בכל כוחו.. הרוח נשבה עלינו בקלילות, הוא גמר בתוכי ונישכב על שדיי שכבנו ככה מחובקים במשך שעה ולא הפסקנו להיתנשק נשיקות רטובות וחמות.... מקווה שנהנתם חמודים שלי... שלכם שרוני (אחות סקסית במדים)....

batman

New member
ג ד ו ל

אחותי שיחקת אותה בסיפור מגרה ומדליק שיגע לי את ההורמונים שלך העטלף

לאחות סקסית במדים..כפרה שלי!!!!!!!!

לשרון ...............כפרה עלייך........!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל אני חייב להגיד לך שאני חולה עלייך נשמה ואני מרגיש שהסיפור שאת כתבת הוא עלי ועלייך....... אני רוצה לחבק אותך נשמה לגעת בגופף הסקסי שלך......אני חושב עלייך בלי הפסקה אבל אני מרגיש איך שהלב שלי רועד בכל פעם שאני שומע את קולך מחדש.......אני רוצה לצעוק לך ולהגיד לך שאני לא יכול יותר.......אבל את רחוקה ................אבל בליבי יש תמיד תקווה שאותך אראה..אני עוד סופר את הימים......... שרון תדעי שאני מתאהב בך יש לך קול חמוד לאלללללללללללללהההההההה בטירוף.......ואני חושב שזאת אהבה..מהפה שלי לאלוהים ובחזרה ללב שלך..!!! כפרה שתרגישי טוב ממי!!!!!!! אני לא מפסיק לחשוב עלייך נשמה!!!!

לאחות הסקסית שלנו.... :)

מותק,, תשמעיייי הסיפור שלך פשוט גרם לחום גבוה אצלי,, ההורמונים שלי עכשיו בהשתוללות,,, סיפור מדליקקקק סקסייייייייי ומחרמן ביותר,, תמשיכי לכתוב ,,, תביאי לנו עוד דברים כאלו מחממים:) שיהיה לך לילה כחול חוקרת

פיקולו

New member
אחותי!!!!

אז ככה: סיפור אירוטי מפרי עטך, אחות בעלת מדים סקסית...זהו שמך, להשפריץ הורמונים זהו תחביבך, אך אנחנו, גבגברי הפורום רוצים לגרום לך ריטוט..אבל איך? פיקולו אישית, נסער מהסיפור, כי זהו פנטזיה של כל בחורה ובחור, אז אחותי הקטנה במדים הלבנים... המשיכי מפעל שלך - מפעל הסיפורים. באהבה - פיקולו

shani_com

New member
לא להאמין... איזה עולם קטן!

שרוני, אני לא מאמין, הנה מקרה שקרה לי לא מזמן: זה היה לילה אפלולי... ערפל קליל היה באופק.... היו מיליוני כוכבים בשמים, והירח האיר את האפלה... יצאתי החוצה לשאוף אוויר קצת וטיילתי בטיילת בת``א היה קר ולא היה אף אחד שם... הייתי לבד בין כל הכוכבים... לפתע ראיתי על החוף יפיפיה בוהה בכוכבים הנוצצים... התקרבתי אליה והנחתי את ידיי השרירית על החזה המרשים, היא לא הגיבה ולא עשתה דבר, כאילו נתנה לי אישור לעשות בגופה כרצוני..... הורדתי ממנה בעדינות את החולצה ושדייה הענוגים ניתגלו לפניי, תפסתי את אחד משדיה ומעכתי אותם, ליטפתי את הפיטמה ושיחקתי בה... העברתי את לשוני על הפיטמה הזקורה ושאבתי אותה לפי כמו תינוק ששותה חלב... זה גירה אותה. היא התקרבה אלי ונשקה לי בעדינות על שפתיי... הורדתי את מכנסיה ואת התחתונים. הריח שלה טימטם אותי... העברתי את קצה אצבעותיי על גופה הלוהט והחם, רפרפתי על הפטמות וירדתי לבטן. נשקתי את הטבור בתנועות סיבוביות עם הלשון.. הגעתי למקום שכל כך הזמין אותי אליו... הדגדגן בלט לו כמו פרח שצריך לשאוב ממנו את האבקנים, פתחתי בשתי האצבעות את השפתיים. ניגלה לעיניי הכוס החם והרטוב שלה, העברתי את לשוני לכל אורך הדגדגן. צמרמורת אחזה בה... חשתי שהיא רוצה אותי בתוכה, דופק אותה חזק, אבל המשכתי בקצב שלי. זה הטריף אותה... נגעתי בדגדגן שלה בקצה לשוני... התחלתי ללקק חזק יותר ויותר. התמקדתי במיוחד בפרח הבולט שגירה אותי כל כך... נשכתי אותו קלות. רעד עבר בגופה... הכנסתי את אצבעי הארוכה למערת האהבה שלה. הרגיש כמה היא רטובה וחמה... היא נאנחה כשגמרה בפעם הראשונה. הורדתי את חולצתי, את המכנסיים והתחתונים... היא החלה למצוץ לי. פנתה עם לשונה אל עברי הזקור והקשה ונגעה עם לשונה בכיפה. התחלתי לאבד שליטה. אברי הלך והתקשה לכל מגע לשון... היא מצצה יותר מהר ויותר חזק עד שגמרתי... נישקתי אותה בחום ובחיבה. רציתי לגמור שוב, הפעם בתוכה.. הפכתי אותה על הגב והשכבתי אותה על החול.... העברתי את אברי הקשה על שדייה, על פיטמותיה הזקורות, לכיוון הבטן ולמטה, לכוס שלה.. היא התחננה ללא מילים שאכנס לתוכה, וכך עשיתי. קפצתי עליה כחיה רעבה לסקס חם... תפסתכ בשדיה ועיסיתי אותם בחושניות, תוך שאני נכנס אליה בכל כוחי.. הרוח נשבה עלינו בקלילות, גמרנו יחד בזעקה משותפת שנבלעה ברחש הגלים. נשכבתי על שדיה וחיבקתי אותה. במשך שעה לא הפסקנו להתנשק נשיקות רטובות וחמות.... מה את אומרת, נפגשנו פעם? שני.

פיקולו

New member
אוהו...שרוני, משיהו פה מנסה ?

להתגרות בגורלו המר או שבאמת נפל לו המזל...?? פורום ממתין לתשובה

פיקולו חמוד שלי.....

דבר ראשון למה אתה חושב שאני או שעל מי שדיברת מנסה להיתגרות בגורל המר..... או שבאמת נפל לו המזל....? דבר שני לי ניראה שגם אתה וגם חוקרת מגיבים על ההודעה שחתיך קירייתי 19 כתב לי... למה אתה לא יכולים להבין שהבן אדם מאוהב?????? זה לא כל כך קשה להבין.... ותסבירו את עצמכם בתשובה שתיתנו לי.. חולה עלייכם שרוני שלכם :cool:

פדיחות......

פיקולו שלי אין לי מושג מה שאלת אותי סתם עניתי...... היתכוונת לשני שכתב כאילו אני זו שעשיתי את זה איתי או לקירייתי שלי?? מחכה לתשובה (היתפדחתי כהוגן.....) שלך שרוני

shani_com

New member
ההיית או...

אני הייתי שם. אולי זו לא היית את? אולי זה סיפור ששמעת מחברה... והיא זו שנהנתה מהבחור ה כ י טוב במיטה (ומחוצה לה...)? תוכלי לגרום לי להאמין שזו אכן את? שלך (אם רק תצליחי...), שני

תן לי להבין משהו....

דבר ראשון שמתי לב שאתה מתחיל איתי וזה מחמיא... ודבר שני זאת אני!!!!! כי זה היה הלילה הכי מקסים בחיים שלי... שלך (אם רק תצליח...) שרוני

למעלה