לילה מלא כוכבים....

אני חייבת לציין.....

הסיפור שלך ממש מקורי... איך עלה במוחך כזה סיפור מטריף חושים שגרם לי צמרמורות בכל הגוף.... ואתה יודע מה.....? זה היה הסקס הכי טוב בחיים שלי שרוני... :cool:

אני חייבת לציין.....

הסיפור שלך ממש מקורי... איך עלה במוחך כזה סיפור מטריף חושים שגרם לי צמרמורות בכל הגוף.... ואתה יודע מה.....? זה היה הסקס הכי טוב בחיים שלי שרוני... :cool:

נשוי44

New member
מעשים גם?

חוץ מלספר סיפורים לקהל החרמנים את גם מזדיינת לפעמים ?

על זה אני חייבת לתת תשובה...

דבר ראשון אם ילדה כמוני כותבת סיפורים כאלה אז.... נשאיר לך לדימיון!!! אחות סקסית במדים!

נשוי44

New member
היי סקסית

פגשתי כבר אנשים שהיו מצוינים בפנטזיות אבל איך שהוא במציאות די איכזבו , לגיל אין כל כך משמעות העיקר מצוי באיבר המין הגדול ביותר , זה שבין האוזניים .

לך נשוי 44

סקס יכול להיות בהרבה מובנים,, אם זה בסיפור טוב,,ואם זה במילים מפתות וכמו בן בלעשות סקס טוב סקס יכול להיות בהרבה מובנים סקס זה הכל.. וכמו שאומרים גם מעשיים וגם דיבורים שניהם זה שילוב מטריף הורמונים אבל אמרת משהו שלפי דעתי הכי תודק הכי נכון ,,הכי שמשך את שתומת ליבי כי רציתי לומר לך שאני חושבת אותו דבר זה.... מה שחשוב זה מה שיש בין שני האוזניים(שזה השכל) והשכל הוא האיבר הכי חשוב לסקס טוב !!! אהבתי את המשפט הזה... ושיהיה לך רק סקס טוב ומענג חוקרת

נשוי44

New member
לחוקרת

אשמח לחקור אותך לעומק , אחלה ראש , צרי קשר למייל , לא אוהב את הפומביות שכאן .

אם רק היית יודע.....

כמה אני טובה במיטה אז לא היית מדבר... אני יכולה ליגרום לגבר להגיע לאורגזמה של החיים שלו.... אחות סקסית במדים

נשוי44

New member
נשמע טוב

לא הרבה נשים יודעות שיש הבדלים בעוצמת האורגזמה גם אצל גבר .

אתה רואה???

אז אני כן יודעת מה גבר רוצה ממני.... ואני יודעת מתי גבר מגיע לאורגזמה של החיים שלו וזה קרה לי פעם אבל.. אף גבר!!! לא הצליח לי להגיע לאורגזמה שאני כל כך רוצה להגיע אלייה... (זה היה לתשומת ליבך..) שלך שרוני :cool:

נשוי44

New member
לסקסית במדים

ילדונת , עיזבי אותך מדיבורים ושוויצים , יש לי הרגשה שאת טיזרית לא קטנה , במידה ולא , את יודעת מה צריכה לעשות .

נשוי44

New member
ילדונת חמודה וסקסית

לכאורה צודקת אבל אולי לא ? בכל אופן אני לא בקטע של אני ואני ואני , עשי רק מה שנוח לך , ביי

pachanga

New member
גם לי זה מזכיר במשהו...

אותה סיטואציה אבל רק שהיא בדירה שלי לאור הנרות ומוסיקה רומנטית כי לעשות את זה על הים? מממ.... יש מקומות יותר מקוריים ומגניבים:)

למעלה