לילה מקסים לכולן...

Karina85

New member
לילה מקסים לכולן...

עוד תמונות סתם כי בא לי

reviital

New member
לילה טוב לכן

האם מישהי כאן עוקבת אחר הסידרה "עקרות בית נואשות"?

reviital

New member
מה זה משנה אם יש יס או הוט?

בשביל זה יש אימיול!!! זו סידרה מעולה. שווה צפיה! למה צפיה? שווה מעקב!

reviital

New member
עכשיו משודרת עונה 3

אם בא לך להתמכר- אל תתחילי ממנה, תתחילי מעונה ראשונה! לי עשו שטיפות מוח של חודשיים עד שהסכמתי לשרוף את זמני על סדרה שאני לא מכירה, ואני ממש מודה לאותם שוטפים...

כן... שמעתי על לא מעט מכורים

לא היה לי זמן להתחיל להוריד ואח"כ עוד להתמכר בעצמי.... אבל אם את ממליצה אני אעשה את זה... צריך רק לחפש שעות פנאי לראות את זה... תודה

../images/Emo99.gifלכי קיבינימאט...

לילה טוב לכולכן בנות אני אשאיר אתכן עם התמונה הזאת... חלומות מתוקים....

Karina85

New member
יא חצופה

דווקא את התמונה ה-כ-י אהובה עליי של ג'קו את שמה בשעת לילה כזאת??? ועוד כשמחר אני נוסעת לדיזינגוף??? לאסוף כרטיסים להופעה של נינה החמודה... (שוב לא להרוג אותי) ולהסתובב בסנטר על הדרך... קיצר צריכה לקום מוקדם! ולא בא לי לישון!!!

אף אחד לא הורג אותך...

בכייף תלכי להופעה של נינה החמודה... ולהסתובב לך בדיזנגוף... אפשר להצטרף? (רק אם ג'קו יהיה שם כמובן) ואחרי התמונות האלה גם לי קשה לישון....

Karina85

New member
בואי בכיף... חחח

אבל רק אם את מבטיחה לרסן אותי בשופינג...! (שיחה ביני לבין חברה שלי: אני: "את באה לדיזינגוף מחר לאסוף את הכרטיסים של נינט?" היא: "אוף טוב נו... אבל נלך להסתובב בסנטר נכון...?" אני: "כן ברווור... אבל רק אם תרסני אותי בקניות". היא: " סבבה... אבל רק אם את תרסני אותי גם ... " ביננו, בטח אני אקנה מלאאא שטויות!)

אני בטח לא אוכל לרסן אותך בשופינג

כי אני חסרת מעצורים בנושא...לאחרונה בעיקר... היתה תקופה שדווקא כן שלטתי בעצמי... עכשיו... חבל לך על הזמן....

Karina85

New member
ספרי לי על זה אחותי...

זה ממש מכה... התמכרות לכל דבר!!! ועוד מה שגרוע איתי שיש לי נטיה לקנות שטויות, איפור, בגדים, תכשיטים, חצי חנות של סבון של פעם... מילא הייתי קונה כמה דיוידי ואייפוד חחח

בגדים... זו מחלה לאחרונה...

ונכון לפעמים עדיף אייפוד... אבל כמו שאמרתי אחרי שהמון זמן לא קניתי בגדים... זו נהייתה התמכרות קלה...

למעלה