לילה מקסים לכולן...

Karina85

New member
צריך פשוט לקנות באופן שוטף

כדי לא להגיע למצב של חסכים ואז קונים פי 3... חחח טוב אבל זו התמכרות כיפית!!! אבל מה היה כשאני אשתחרר ולא תהיה לי יותר משכורת??? אני אלמד כל היום לפסיכומטרי ה-צ-י-ל-ו!!!

../images/Emo6.gif בעיה... כשתשתחררי...

לילה טוב סופית לפני שהשיחות כאן הופכות להיות רדודות....

a d i d a s 2 1

New member
אולי עשה ניתוח מעקפים..:)

אני חושבת שהוא לא הוריד פה...וגם לא הוריד שם..ואת השם אני מתנדבת לבדוק! טון טון טון אזהרת רדידות!

וג'קו בטח צופה בנו ו../images/Emo12.gif חבורה שובבה

(שלא נאמר מילה אחרת
) שבאמצע הלילה אין לה םמה לעשות חוץ מלדוןבמצב הבטן שלי ומה שמתחתיה...

Karina85

New member
אוי נו, הוא יודע שהכל בהומור חחח!

יותר מטריד אם כמה יפעתיות הלליות או כתבים אחרים מסתובבים פה... חוצמזה שוב אני מוצאת את עצמי שולחת תמונות לחברה שלי אחרי שהבטחתי לה שזה יהיה היום, וזה נורא איטי כי אין לה אייסי ולא מסנג'ר (אל תשאלו אותי למה כי אין לי תשובה על כך), והתוצאה היא רביצה חסרת תועלת בפורום במקום לישון שששינה עריבה!!!

נוגה777

New member
אבל באמת אין מה לעשות עוד

ב 2 בלילה חוץ מלראות תמונות ולדון בבטן של ג'קו ומה שמתחת לה................... אם כבר העלינו...אז הוא חלק טבעי או שקצת הוריד...קצת פה ושם...?

נוגה777

New member
חח... לפי דעתי פה ושם...

באמת קשה ללכת לישון עם כאלה שאלות בלי תשובה....ממה הצלקת.....הוריד /לא הוריד............. אני מבקשת פעם הבאה תמונות כאלה עד שעה 6 בערב....את התמונות הפחות כבדות ...שלא רואים הרבה עור אפשר יותר מאוחר

מסכימה איתך לגמריי

טוב שאין תמונות יותר חושפניות כי אז צריך להגביל אותן עד 1 בצהריים... ומעניין על מה היינו דנות במקרה של תמונות יותר חושפניות...

נוגה777

New member
ברור שמקרוב.....

ראיתי את התמונה הזאת מלא פעמים אבל תמיד במטושטש או בקטן פה היא בגדול ובברור אז הצלקת ממש בולטת..אי אפשר שלא לשים לב ...כשבוחנים כל ס"מ טוב טוב..חח אולי היה לו שם ניתוח..או שנפל שהיה קטן..מעניין לחקור את זה ומעניין איך אף פעם לא העלו את זה או שהוא לא דיבר על זה

Karina85

New member
הוא דיבר על נושאים אינטימיים יותר

בעבר...
סתם אני בחיים לא אשאל דבר כזה, טוב שאני הילדה הכי ביישנית בעולם !

למעלה