לילה נעים...

אני הייתי../images/Emo108.gif

בוקר טוב.... אוף לימודים
"מיצי":אנשים אני כולכך שמחה להיות כאן נקודה(.) ומשעמם לי נקודה(.) ואני רוצה להבריז נקודה(.) יש צרפתית וב4 סרט פסיק(,) אני לא יודעת צרפתית תגאלו אותי חוסו עלי בבקשה נקודה(.)

חחחח..

בוקר טוב! לא הייתי בביצפר.. כי לקחו תכיתה שלי לפ"ת לסדנה שקראת קבלת השונה, האחר ובבע זה נשמע לא מי יודע מה אז חרפתי בבית! מישו פות הבוקר?

חיחי ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

אני הלכתי היום.., חחח וכל היום ישבנו ודיברנו ולא עשינו כלום, עד שהלכנו לבית.. ומחר אנשים שימו לב! אני נוסע לאילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jamesT

New member
../images/Emo94.gif ואני

אני התפלחתי והלכתי ללונה פארק ועכשיו אני בדירה של אח שלי בת"א וחן תהנה!!

ואללה נוסע לאילתת?? יוהו תהנה!

באמת כיף לי אבל יווו כמה עבודה איזה קקה ואני הייתי בבצפר.. והשומר לא נתן לי להבריז היום :( אז הלכתי באחת

מההההה? צריך שמור כדי לצאת../images/Emo163.gif

מבית הספר????? תעשי חור בגדר או שתעלי עליה ואז את מחוץ לבית הספר.. אצנו בבית הספר עשו חורים בגדר ויוצאים בהפסקות חופשי (לשבת בפארק שליד) וחוץ מזה השומר שלנו ובכלל שומרים אין להם רמת משכל גבוה במיוחד אז אפשר להגיד שיש לך שעה חופשית ואז את יוצאת!!! זה מה שאני עושה (טוב לי באמת יש שעות חופשיות בשבוע כבר מתחילת שנה)

jamesT

New member
../images/Emo94.gifאבל

יש בתי כלא שלו מוציאים עד 12 וחצי או משהו כי לא סיימו את הלימודים

סוף שנה../images/Emo163.gif

אין מה לעשות בבית הספר חוץ מזה שאני באה רק כדי לקבל חזרה מבחנים(שמחה מאושר) וגם כי ההורים שלי אמרו לי שאני יהיה עד היום האחרון בלי להפסיד דקה אחת אפילו מבית הספר!!! (נאצים!) חוץ מזה המורות נותנות שיעורים חופשים ומשתחררים מבית הספר ב11:45 ואני כל יום חוזרת שמחה הביתה לאחרונה אני לא לומדת (למבחנים!,חוץ ממ"מ ואנגלית) ואני מקבלת ציונים טובים אבל כל מבחן השנתיים של הרבה חומר הצלחתי בהם ממש טוב.. אבל זה כיף לקבל במקום 70 80 , 90.... טוב עכשיו הקטע שאני מתלהבת ולא חובה לקרוא את זה!!!
אנגלית קיבלתי 90 (אני לא מאמינה.!!!!!)
מ"מ=מתמטיקה קיבלתי 80 (שזה ציון בין הגבוהים עם מורה הכי נאצית!)
אזרחות (המקצוע שאני הכי גרוע בו קיבלתי 84 (ולא למדתי למבחן הזה, ואני
אף פעם לא מעתיקה ולא עושה שליפים!!!)
וספרות המקצוע הכי שנוא עלי קיבלתי 92 (זה כבר יותר מידי בשבילי 92
במקצוע שנוא!)
רק בתנך יש לי פשלה קטנה (אווווווווף)
בקיצור סוף שנה זה כיףףףףףף!

הבצפר שלי זה גטו

הגדרות כמו בבית סוהר!!! עשינו חור בגדר, תיקנו את זה לגדר יותר חדשה אחרי זה ניסינו ללכת לתוך בצפר שסמוך לידנו ולצאת משם- השומר שם לא נתן לצאת וגם בבצפר הסמוך היו פעם מלא חורים אבל עכשיו? אחד איןןןן!! אז אתמול השומר נתן לי להבריז ב-12 אבל היום לא :\ וכל הכבוד לך על הציונים :)

אז אם זה ככה זה באמת שואה../images/Emo163.gif

אצלנו יוצאים ונכנסים מתי שרוצים.. לא אומרים לנו כלום וגם לא עושים לנו כלום(רק שהמורות מגלות שהברזנו אז יש בעיה), והשומר שלכם אף פעם לא שמע על מה שנקרא שיעור חופשי??.. טוב אם זה בית הספר שלכם הגעתי למסכנה שיש לנו בית ספר די חופשי.. למרות שאין הרבה מבריזנים רק אם אלה הברזות כיתתיות..(אבל תמיד יש את המציקים שחייבים להישאר אחרת אמא שלהם תכעס חחחחחח) אגב איפה את גרה??

חשבתי שאת גרה במקום שיש ../images/Emo163.gif

במקום שיש בו משמעת של נאצים כמו בחיפה או מכאלה כי רק שם עושים כאלה דברים.. ואם כבר מדברם על זה... היום היה יום כיף בית הספר התחלתי ב9:00 והיה לי משעמם אז הלכתי ב9:30 ולא עשו לי כלום וזה היה רק לשכבה שלי!... אגב יש משהו שמאוד מעצבן אותי.. היום בגלל שלא היינו במסגרת כל כך של בית הספר זאת אומרת בפארק שליד בית הספר הרשו לנו לבוא בלי תלבושת אבל חלקו כל כיתה לצבע חולצה אחר... אז לנו אמרו לבוא עם חולצה בצבע שחור.. ובגלל שחוץ מחולצת צופים אין לי עוד חולצות שחורות לקחתי חולצה שמצויר עליה כל מיני שטיות והיא הייתה חוצלה רחבה...(היא כמו החולצות של נירוונה או של בוב מרלי כאלה..), בכל מקרה עברתי חצי שעה בלי שיגידו לי כלום (בבית הספר)... ואז ב9:30 שהלכתי מבית הספר נסעתי הביתה, לקחתי את הגיטרה שלי...ואז נסעתי לקניון כי חברות שלי חכו לי שם... ישבתי שם בפאנן והיה חגיגה (חגיגה זו מילה במקום סבבה וכאלה..) עד שחברה מהשכבג (מי שלא יודע זה שכבה בוגרת שהם המדריכים בצופים וגם חברים של אחי) נכנסו לקניות.. והם התחילו לצחוק עלי וקראו לי פריקית... אני לא יודעת למה אבל כשקוראים לי "פריקית" זה מרגיז כי מדי פעם אני שמה שחור בעניים חולצה רחבה ונעלי אולסטר אבל זה לא אמור להפוך אותי לפריקית!!!. חוץ מזה "פריק" זו סתיגמה מסריחה.(אני לא רוצה להכנס לזה כי אני אכתוב פה שעעעעעעעההה וזה קצת ירדים אתכם ואותי...) בכל מקרה הייתי בקניון עד שנמאס לי והלכתי משם כי זה מעצבן ושחושבים על זה זה באמת מרגיז...! לא יודעת למה אני מספרת לכם את זה אבל זה אציק לי מאוד וגם מעצבן אותי!

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

מוות לערסות ולפרחים .. למרות שאלה שקראו לי פריקית הם לא ערסים אבל מפריע להם... איך שאני לבושה הקטע שהם יכולים ללכת עם מכנסיים של אס בוי (איך שלא כותבים) אבל להם מפריע איך שאני הולכת ואני לא יודעת למה זה כל כך מפריע להם ומה אכפת להם מה אני עושה???????

למעלה