לילה נעים...

תתעלמי...

יש ילד אחד בשכבה שלי, מזה מציקקק הוא כל הזמן קורא לי וואנה בי והוא מזה יודע איך לעצבן אותי ויש עוד כמה שקוראים לי פריקית וזה עכשיו יש 2 סוגים של אנשים כאלה - אלה שבאים אומרים לך משהו, רואים שאת אדישה והולכים - אלה שבאים אומרים לך משהו, רואים שאת אדישה וממשיכים להציק לך זה הסוג המסוכן!!! אז אם את יוצאת מהרוגע החיובי שבך, פשוט תני להם מכות סתםסתם, אבל תרדי עליהם חזק שיעלו להם דמעות אהה ואגב רושמים אקס בוי

אבל הם יותר גדולים ממני../images/Emo163.gif

וחוץ מזה אפילו אחי יורד עלי וזה כזה עצוב... דוגמה שלפני לפני 5 דקות,יצאה מהבית שלי חברה ושהיא עוד הייתה אצלי הוא הציק לה נה נה פריקית הוא מרגית כלי.. אחי לא ערס או משהו אבל הוא מעצבן והוא חייב להציק לי בעניין... חוץ מזשה שאני בכלל לא נחשבת לאחת מהם...(ואני לא מקבלת את זה שקוראים להם פריקים כי שוב אני חוזרת זו סתיגמה מסריחה!)

jamesT

New member
../images/Emo94.gifאני ה-פריק של השכבה

ואניח כל הזמן חוטף מכות מערסים כי יש אחד שניים שאני קורע ואז הם באים עם 20 חברים שלהם אז אני מוריד אחד ולפעמים השאר בורחים ולפעמים אני חוטף ערסים מזדיינים

l i f a g i r l

New member
לנו...

לנו זה גם די כלא...כאילו תבריזי משיעור יראו אותך,המורות מסתובבות ומחפשות ילדים שמחוצ לשיעור,את יכולה להבריז רק בשעות מסוימות כי רק אז הם לא יגלו,אבל יש מבצ שבכל זאת יגלו אבל רוב הפעמים לא... ויש סורגים גבוהים כאלה בשביל שלא נטפס למרות שאפשר,ואנחנו הביצםר האמצעי(יש 3) אז לנו הכי קל....

למה יש לכם בתי ספר צמודים?../images/Emo163.gif

אצלנו מפוזרים כל בתי הספר בכל העיר ... (בגלל זה אני נוסעת חצי עיר)

l i f a g i r l

New member
לא יודעת למה

אבל זה לא רק ה3 בתי ספר היחידים בעיר יש עוד מלא שמפוזריפ בכל העיר וגם אני די נוסעת חצי עיר בשביל הביצפר

מה כמה? בתי ספר? אווו מלאאא

יש איזה 10 חטיבות (אולי אפילו יותר) ותיכונים יש גם איזה 8-9

NighTy

New member
את צוחקת?

יש לנו ממקיף א עד מקיף י שזה כבר עשר ועוד שלוש ארבע פרטיים או יותר.

נכון

יואו אלינור כל כך הרבה בתי ספר וכל כך חוסר חברים מה יהיה איתנווווו :\ חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם אוהבת אותךךך

l i f a g i r l

New member
יוווווווווווווווווווווווו

כשחושבים עלזה באמת יש לנו יותר מידי בתי ספר,כמה אפשר?!?! חחחח

אהההה../images/Emo163.gif

לנו יש מא' עד ט' ויש חטיבה אחת ועוד בית ספר פרטי ועוד שלושה בתי ספר לילדים שלא אוהבים ללמוד... או שלא מצליחים ללמוד במסגרות רגילות...

למעלה