לילה
בוקר
טוב

יפה שליייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

לא ענית לי אתמול להודעות
אנחנו חייבות לדבר תמיד פה בשבילך

גממני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|

אתן כ"כ חמודות../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

ואי, זכיתי להכיר כל אחת מכן..
חברות שלי כ"כ פגעו בי. והיה לי רגע של חולשה שהייתי חייבת, חייבת לפרוק... תודה לכולן. אין לכם מושג כמה החיבוקים עזרו לי. אוהבת, מלא..

בוקר אור../images/Emo42.gif

אהאהאהאה חזרתי לא מזמן=] היה כיףף רצח היום ומצחיק רצחח... זהו כולם היגעו למסקנה שאני ילדה קרועה רצח:0 התקשרנו לחבר אקס של חברה שלי שהקשר שלהם עבר להסתלבטות .. עכשיו אני מדברת איתו ונהיה לנו אותו קול:0 ודיבור.. וכולם רק התפוצצו שם..נועם אתה אוהב אותי?כי אני כן אתה החיימשלי ..כן מאמי אני אוהב אותך...אבל אני לא נועם ואתה יודע למה? למה? כי האהבה שלי נעלמה אליך כמו שהדינזאורים ניכחדו מהעולם וכולם על הרצפה מאיפה זה צץ לי אלוהים יודע וחברה שלי לא יכלה להפסיק לצחק והוא היה עם חברים ושמענו אותם צוחקים זה היה ענק:D ואז קיצר היה ממש סיפור שם על חשבון מי כמובן?אני
ואז איכשהו השיחה עברה לזה שהוא חם וזה..אז אמרנו לו שיבוא לים ששם זה יקרה הוא אמר בואי לבית שאן משם נילך לכינרת..:D אני רוצה ים לא כינרת כינרת זה לא ים אתה בכלל יודע מזה ים?כן..נו אז בוא לים נביא שקי שינה:DD:DD:D:D::D קיצר שעתיים וחצי בערך עישנו ממנו מאיתנו צחוק הוא צחק בליי סוףףף וחבירם שלו גם לא הפסיקו לצחוק.. ואז עברנו לאהובי היקר חברה שלי קיבלה את המשימה היא עשתה לו שוב את הצפרתיה והוא לא אל אל אלאלאלא שוב פעם את?אז והוא דפק לה שם את כול הקלללות בישא המהירות היא באה להחזיר לו ניתק:D:D חזרנו אליו שוב זה היה מצחיק :D קיצר היה מצחיק רצח אתמול ואז כול אחד הלך לביתו הצנוע אני עכשיו בביית חצי מתה ואז לבריכה:[

didalf

Well-known member
חזרתוששששששששששש../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif

יאייייי התגעגעתי אליכםםםםםםםםם
היה מאד מאד מאד כיפוש
אבל קצת ארוך מידי, הייתי מקצצת כמה טיולי טבע
. טוב אז בהתחלה נסענו לאורלנדו לדיסני, יש שם ממש מעט מתקנים מפחידים, זה הרבה יותר קטע של עיצוב, שאגב מהממם
. ויש שם טונהההההההה חנויות, יותר ממתקנים חח. ובלילה יש מופעי זיקוקים מהממים
. חח וראיתי בשדה תעופה ביום שנסענו את צביקה הדר
. אחרי אורלנדו טסנו למפלי הניאגרה ועשינו טיול כזה של 10 ימים ברחבי ארה"ב (כלומר בין מפלי הניאגרה לניו יורק חח). באחד הימים הלכנו למפעל שמכינים דובונים ועשינו דובי
. אחרי ה10 ימים האלה שכבר לא יכולתי לראות יותר טבע הגענו לחלק הכי כיפי- ניו יורק
. נכון כל האורות ואיך שזה נראה בתמונות ובסרטים? זה באמת ככה
. אבל לא קניתי הרבה דברים כי יקר בטירוף. והכי התלהבתי מהטלוויזיה
היה לנו כל הזמן דיסני צ'אנל
חרשנו על הערוץ הזה. כל הזמן יש שם פרסומות וקליפים מהיי סקול מיוזקל 2 ואני מתה לראות וזה ביום שישי
אבל לא נורא אני אוריד
והיה לי מחשב עם אינטרנט אבל אבא לא הרשה לי להוריד מסן, רק סקייפי. ובנות של מסנוש אני מתץגעגעתתתתתתתתתתת
אבל אני אתחבר תיכף אחרי שאני אעשה סיבוב עידכונים חחח
קראו זונים
ואממ דנה נכון? חתיך

עדיייי../images/Emo24.gif

התגעגעתי אילך מאוד
יש הרבה לספר לך כשתתחברי למסן. שמח שנהנית כולנו מאוד התגעגענו אלייךךךךך

M e R a V 2

New member
עדידוששששששששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יוו איך התגעגענוווו
איזה כיף לך, שמחה שנהנית
חח צביקה הדר