לילה מקסים לכל החיפאים/ות
R raistlin23 New member 13/6/02 #2 לילה מעולה ענתי... זהו חזרתי מעוד ערב באוכף מקווה שכולכם עשיתם חיים!!!
T tankgril New member 13/6/02 #3 ממש לא!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
T tankgril New member 13/6/02 #16 נו באמת ......../images/Emo6.gif כתבת לילה טוב לענת ובהודעה כתבת שאתה חזרת מהאוכף.
T tankgril New member 13/6/02 #19 נו ברור....../images/Emo3.gif אמרתי לך שלידיד שלי יש יום הולדת... אז נסענו כמה חברים קרובים לאוכף.
R raistlin23 New member 13/6/02 #24 מממממ תני קצת פרטים ..... אי אפשר שלא היה לראות אותי... הייתי מסטול תחת את הברמן את מכירה ?
T tankgril New member 13/6/02 #25 בוא נראה.... לברמן קראו שחר אם אני לא טועה נורא חמוד. ופרטים... לבשתי חולצה-גופייה כחולה עשירת מחשוף ומכנסי פדלפון שחורים.
בוא נראה.... לברמן קראו שחר אם אני לא טועה נורא חמוד. ופרטים... לבשתי חולצה-גופייה כחולה עשירת מחשוף ומכנסי פדלפון שחורים.
R raistlin23 New member 13/6/02 #28 טוב.... ישבנו למטה.... ואני הייתי בסטלה שלי ... את ישבת על הבאר. באתי לקחת מהמלבורו לייט שלי וחשבת שאין לי סיגריות אז שאלת אותי אם אני רוצה ... ואז אינ כמובן שההיתי בסטלה אז לא עניתי רק הראתי לך שיש לי סגריה וחייכתי
טוב.... ישבנו למטה.... ואני הייתי בסטלה שלי ... את ישבת על הבאר. באתי לקחת מהמלבורו לייט שלי וחשבת שאין לי סיגריות אז שאלת אותי אם אני רוצה ... ואז אינ כמובן שההיתי בסטלה אז לא עניתי רק הראתי לך שיש לי סגריה וחייכתי