לילה
מקסים לכל החיפאים/ות

raistlin23

New member
נראה לי שזה באמת היה אתמול

לא???? מה הייתי עד כדי כך מסטול שאני לא זוכר ???? :)

tankgril

New member
ברורררררררררר../images/Emo3.gif

הרי הייתי שם לא. אז אני רואה שאתה מכיר את גל.

raistlin23

New member
לא לא ממש :)

אם את מדברת על זה עם הזקנקן אז רק אתמול פגשתי אותו אבל מסתבר שהוא חבר של שחר .... ושחר חבר טוב מאוד שלי .

raistlin23

New member
זה באמת טוב?

או שרק אמרת טוב - כאילו הבנת מה שאמרתי???? סלחי לי אני משועם מוות ובגלל זה השאלות הטיפשיות

tygger

New member
אנשים בוכים?

לא טוב, מה קרה ? דווקא היה נראה לי כיום מצוין דווקא.

tankgril

New member
סתם ....../images/Emo4.gif

אחד מהסרטים הישנים שלי. גם לי זה נראה רעיון טוב בהתחלה גם לא היתה לי כל כך ברירה זה הייתה יום הולדת לידיד שלי. אבל שטויות חפיף..... אתה מוכן סופסוף לספר לי איך היה במפגש?

tygger

New member
מצויין! נפלא! גדול!

הגיעו חברים וחברות, ישבנו, צחקנו, שתינו (קצת! חלק נהגו בכל זאת!) החלפנו סיפורים, חוויות, קישקשנו על דברים. שגיא הגיע, ותודה לו על כך. מקווה שסגרת משהו בקשר לאופנוע אגב. הגיעו גם אנשים שלא ראינו הרבה זמן. יצא לי לראות את אחד החברה המבוגרים תופס ראש ומתנדנד מכוס בירה אחת שהוא לא מכיר
היה מזג אויר נפלא, והנוף אחחח איזה נוף. האופנועים במושבה הגרמנית על רקע הגנים. פשוט יופי. רק חסר לי דבר אחד. האופנוע שלי. ואגב, למה סרטים ישנים? לא חבל? גם לי היו רעיונות שנראו כטובים בהתחלה ואחר כך הסתברו כממש לא טובים. (פרויד על רולר בלייד לדוגמא) ואם את רוצה לדעת איך המפגש, אז למה לא פשוט לבוא ולראות?

tankgril

New member
קודם כל נחיל מזה....

שלא רק שאין לי רשיון בכלל(אבל אני עובדת על רשיון לרכב) גם אין לי אופנוע. ואם תזמין אותי אני אשמח לבוא. ואני מבטיחה שלא יסתובב לי הראש מהבירה.

tygger

New member
אז הרי הזמנה רשמית!

את, וכל מי שמעוניין כמובן (אין אפליות) מוזמן לבוא ולראות את ההוגו´ס בר ביום שלישי בשעה 22:00 (10 בלילה לאנשי 12 השעות). למען האמת שגיא הזמין אנשים קודם לכן. אני לא יכול להקפיץ אף אחד לצערי בגלל המצב הנוכחי אבל אני אהיה מוכן לקחת אנשים איתי לאחר שהמצב ישוב לקדמותו. אני רק מוגבל לאדם אחד . . .

tankgril

New member
../images/Emo51.gif

ואני מקווה שמצבך (מצב הרגל אם אני לא טועה) ישתפר

tygger

New member
אני לא משאיר לה ברירה.

אני כבר הולך עליה כמה שאני יכול ומשתדל לדרוך יותר על רגל ימין (רצועות) כדי לחזק אותה. מתקדם. אולי צולע קצת אבל מתקדם.

tankgril

New member
הייתי

מציעה עזרה אבל בגלל שאין בטח משהו שאני יכולה לעשות בנידון. אז אני מקווה שהמצב הזה ייגמר מהר.

tankgril

New member
קבל ממני ../images/Emo24.gif בחזרה

וסתם בחברה שההייתי איתם הייתה אישיות עויינת

למעלה