לילה..

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
ל- TEAR,

קראתי עכשיו שיחה שהיתה לך עם מיכל לפני כמה לילות מיכל שאלה אותך מתי יום הולדתו של יואב, וכשצצתי לראות, חייכתי חיוך עצוב תאריך מוכר מוכר עוד לא פגשתי אף אחד שנולד איתי באותו היום.. ועכשיו כן בעוד 10 ימים אחגוג אני יום הולדת ואדליק נר אחד ליואב

בלתי נשכחת, בלתי נשכחת -

אבל אני בעצמי שוכחת. שכחתי את הסיסמה שלי והוספתי לעצמי כוכבית כמו בזק. למה לא אמרת לי תתחדשי?

tear

New member
את לא חושבת שמיצית כבר?!

חשבתי שהבנת שאת לא רצויה פה, זה לא המקום...

אה!

זה לא ´ראה הערה למטה´? פשוט חפשתי את הערה ולא מצאתי.. ו..כן הולמת אותך הכוכבית. מרזה אפילו מה מחזיר אותך אלינו פביאן?

חיפשתי ובאמת ראיתי את ההערה למטה

מישהיא רשמה לי הערה וגירשה אותי. מאוד התרשמתי מאישיותך בשיחה הקודמת, ובהזדמנות אני אספר לך מה החזיר אותי לפה

אי אפשר לגרש אנשים מכאן

ואני אשמח אם תמצאי את ההזדמנות.. בתנאי כמובן שלא רצית לדבר על צנוניות..

בהזדמנות אני אמצא את ההזדמנות

ואני אספר לך (יש איזו דרך לחסום את ההודעה שלי בפני זו שגירשה אותי? אני חוששת שהיא כן תיכנס לקרוא למרות שאני לא רצוייה)

tear

New member
לילה גם לך, מה שלומך?

אולי הגבתי לפביאן בחומרה משהו, רק שלא שכחתי איך הצליחה להרגיז פה מספר אנשים, וברגע זה החלטתי שפשוט לא אגיב ואולי היא תלך לה...

אני תודה לאל

יותר אסל מאשר באסל היום... ובאשר להיא.. לא ברור לכל אחד הדרך שלו להוציא את המועקה אולי אה... נו.. נראה.. ומה שלומך את? איך עובר עליך סוף השבוע הזה?

tear

New member
סופי שבוע...

מועקה די גדולה, מדגיש כל כך את החסר והריק, איננו עורכים יותר ארחות כאלו של יום שישי, קשה מידי לשבת לשולחן כשכסא אחד ריק וכן הקושי המסויים לראות איך כל החברים של בני מגיעים לחופשות סוף שבוע מהצבא, כל דבר רק מדגיש את איך היה צריך להיות ואיך כבר לא יהיה... ויום הולדת בעוד 10 ימים, והגעגועים האין סופיים ...

לא קל יקרה

ואולי כדאי דווקא כן לערוך את ארוחות יום שישי. למרות.. ולהזיז את הכסא הריק הרי לא צריך אותו כתזכורת למה שממילא יושב על הלב. שהחיים ימשכו. יחד ולצד האין. יתחיל מאולץ. אחר כך יהיה לחזור להרגל.. זאת אומרת.. חשבתי אולי כדאי..

tear

New member
אנחנו משתדלים

למען ביתי לתפקד ולהיות לה הורים נורמליים, אך יש דברים שהם קשים מידי להפרד מהם ולכן הם מקשים יותר, אולי בעתיד איך שהוא נצליח קצת יותר, אולי ואם נצליח לעכל מעט את החסר והריק הזה, זה לא פשוט בכלל... בינתיים החיים אמנם ממשיכים אך אצלי הם די נעצרו, וכבר אמרתי פעם שהאוטומט עובד...

למעלה