לילה..

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך
זוכרת שכתבת על הטייס האוטומטי

וכן.. ככה זה בתקופה הראשונה יום אחד פתאום מצטברת מספיק אנרגיה והגלגלים של החיים מתחילים לנוע מחדש מהוסס. חורק. מדי פעם נעצרים. אבל נעים. והמסע ממשיך.. תאמיני שזה יבוא יום אחד. ואז יום אחד זה יבוא חיבוק חם דמעה מכל הלב

tear

New member
תודה לך ../images/Emo24.gif

ואני יודעת שלפעמים אני נשמעת כמשהיא ששקועה במרה שחורה, אך לא כל הזמן אני כך, אני מאוד משתדלת ומנסה לראות קצת אור, אולי באמת כמו שאמרת וגם אחרים אמרו שיבוא יום ויוקל לי יותר, וטוב שאומרים לי זה מעודד ומחמם את הלב.

ברור לי שלא

פשוט זה המקום שמוצאים את הנאחס. אז מדברים עליו כאן יותר ונשמע שכאילו יש פה רק מרה שחורה.. ברור לי שיש בך גם פנים אחרות בזמנים ובסיטואציות אחרות. עם הזמן המינון משתנה. נוטה פחות לעצב ולכאב ויותר לשמחה ולחיים לכן נחמד לצחוק גם פה לפעמים. כאילו הרגשה של בריאות של ההיפך מכואב ועצוב..

tear

New member
המקום הזה בשבילי ולאחרים במצבינו

זה "המקום" לשפוך ולבכות, ויודעים שתמיד תהיה למישהו את המילה המתאימה, בחיי היום יום רק מי שעובר כמונו את הסיוט יכול להבין את שאנחנו מרגישים, לכן אני מרגישה בנח לשפוך, לבכות ולקבל את החיבוקים האלו פה. ועוד אוסיף שאנשים זרים לא כל כך אוהבים חברה של אנשים ששקועים במרה השחורה ופרצוף חמוץ, אז מתפקדים "הכל בסדר" כלפי חוץ במשך היום, ובלילה בדר"כ באים לפה להוציא, וגם לפעמים להתבדח ולחייך. דרך אגב כששואלים אותי מה שלומי אני אומרת בסדר, או עושה מן תנועה חיובית כזו בראש, הבנתי שגם אם אומר שלא, לא יבינו כל כך.[ולא רוצה רחמים]

מיכל@בר

New member
היי דמעונת ....

אני קוראת את הדברים שלך, ואת מה שאחת מהצד כותבת לך, ויודעת גם, שימים אפשריים יותר יגיעו, וכן, הם באים ככה, בדרכם, יום ועוד יום ועוד אחד, ויש רווחים גדולים יותר בין הדברים שמטבעם להפיל, וכמו בלי להרגיש בדיוק, מבינים פתאום שאפשר... וביחד עם הנפילות שבדרך, ממשיכים הלאה.. והיומולדת בדרך, וכל כך לא פשוט, ועוד תאריך ועוד ציוני דרך כאלה שעושים קשה, ובין לבין מתחילים לצאת מהבור השחור הזה... שולחת לך חיבוק והרבה כוח

יקרה אחת, מה ההבדל בינך וביני?

אני שאלתי איך את חשה, ואת שאלת מה שלומך. למה אני לא רצויה ואת כן רצויה? מאיפה זה בא לך להגיד לאנשים שהם לא רצויים, יקרה? בבקשה תבקשי סליחה

נ.ב.

חיפשתי ולא מצאתי כתוב שזה מועדון סגור. זה פורום אינטרנט פתוח לכולם ולכן לא נאה להגיד לאנשים שהם לא רצויים.

למעלה