לילי ואוליבר בדואט?.

לילי ואוליבר בדואט?.

פעם ראשונה שאני נתקעת בזה שמי שמגלם את אוליבר הוא זמר[ יש לו קול די טוב]. ממש עוד אחד לרשימה של דיסני
תראו http://www.youtube.com/watch?v=Oe4CF3Kgd-k אמילי אוסמנט לא מי יודע מה זמרת

חחח.. כן

אני די מרוצה מזה.. P: לכל אחד יש את הקטע שלו ולנו יש את המוזיקה שלהם ^^ גם סלינה הוציאה דיסק לא ממזמן..

May Tisdale

New member
כן ראיתי פעם שיר שלו .. ../images/Emo218.gif

במצעד של רדיו דיסני .. הוא שר ממש טוב ^^ ואמילי אוסמנט זמרת בעצמה , אבל היא לא שרה יפה כ"כ O:

לפני כמה שנים שמעתי שירים של אמילי

ממש לא אהבתי..
למרות שהיה אחד קליט

נכון!

חשבתי שאני היחידה שחושבת ככה..חח אבל אולי היא השתנתה והקול שלה יותר טוב עכשיו ופחות מחוספס.. אולי הדיסק שלה יהיה דווקא טוב :)

שמעתי את הסינגל שהיא הוציאה. לא נפלתי.

אני חושבת שהיא מנסה להיות יותר מדיי רוק ולהיות כמה שיותר שונה ממיילי,כדי שלרגע לא יחשבו לרגע להשוות ביניהן. לא אהבתי.

הגיוני..

דיסני רוצים שיהיו להם מגוון זמרים מכל מיני סוגים.. למשל, מיליי היא יותר פופ, דמי היא רוק, טיילור היא קאנטרי.. אני מניחה שזאת הסיבה ולא נראה לי שישוו בינהן כי היא לא כזאת מפורסמת ואיך לה אפילו חצי מהכישרון שלמיילי יש! אז אין סיבה להשוות כרגע.. D:

דמי ואמילי לא חתומות בלייבל שמקושר לדיסני.

מיילי ודמי חתומות בהוליווד רקורדס. טיילור בביג משין רקורדס ואמילי בחברה פחות מוכרת שהיא בעיקר מתעסקת בלהקות רוק ומטאל. מה גם שלדיסני אין קשר לקריירות המוסיקליות של השחקנים שלהם,סתם FYI

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo235.gifשיר די ישן, אני מכירה אותו מלא זמן!

אני אוהבת אותו חח :) ואגב, בניגוד לרוב התגובות מעליי אני דווקא אהבתי את השיר החדש של אמילי, יש לה קול יפה!

סאמוואן

New member
סליחה סליחה../images/Emo46.gif

אני קוראת כאן כמה זמן...(סתם כי חיפשתי בכלל פורום לקול ודילן ספראוס..) והאמת שקצת נדהמתי לראות כמה אוהבים פה את המיילי הזאת... אבל מה שכתבתם פה באמת כבר יותר מדייי מוזזררררררר להגיד שלאמילי אוסמנט אין קול יותר מדי טוב זה מילא אבל להגיד שהקול שלה יותר גרוע משל מיילי?? שנשמע כאילו היא מעשנת כבדה..בתכלס אתן יכולות לאהוב אותה כמה שבא לכן... אבל להגיד עליה שהיא זמרת?? מיילי סיירוס לא זמרת היא אייקון...היא כמו בריטני ספירס... סתם פוקס בהצלחה שלהן...אבל בטח לא בזכות הקול... סליחה אבל הייתי חייבת להגיב...כמובן שכל אחת בדיעה שלה..אבל זה נשמע כאילו אתן יותר מדי מתחנחנות...

למעלה