לילי ואוליבר בדואט?.

חחח מה ציפית, זה הפורום שלה

אנחנו אוהבות אותה, מאוד, אפילו עם קול של סוס ים צרוד.

סאמוואן

New member
סבבה זה מעולה בעיניי..

עד כמה שאפשר חח....אבל לפחות אתן מודות שהיא לא שרה יפה בכלל!!.. אז למה סתם להגיד דברים?? זה לא שהיא קוראת פה מה אתן אומרות... (למרות שאני בטוחה שבאופן מאוד מוזר יש פה כאלה שחושבות שהיא שרה יפה..)

מתי הודינו שהיא לא שרה יפה?

לא שמתי לב לכך, סליחה אם טעיתי מי אומר סתם דברים, אני התחלתי לאהוב אותה רק בגלל הקול המיוחד שלה

סאמוואן

New member
את אמרת שיש לה

קול של סוס ים צרוד לא?? אז חשבתי שגם את חושבת ככה..., אבל בסדר אני לא באתי להתווכח איתכם..פשוט ממש הרגיז אותי לראות את מה שכתבתם פה אז הייתי חייבת להגיב...זכותך לחשוב מה שבא לך...(אני אישית לא סובלת אותה. לא אותה ולא את הקול שלה ובעיקר לא את מה שעשו ממנה..כי היא כל כך לא פשוט ל-א!! הדבר היחיד שטוב בה זה הסדרה שלה..באמת כל פעם שאני רואה את מיילי איפשהו (חוץ מהאנה מונטנה..) בא לי ממש להרוג אותה..וסורי שאני אומרת את זה ככה פשוט זה ממש ישב לי על הלב..אני לא יכולה לסבול אנשים שהופכים לכזה דבר ענק כשזה בכלל לא מגיע להם ובטח שהם באמת לא כאלה..כגון נינט ובריטני ספירס שאלוהים יודע איך הם הפכו לכזה אייקון..וכן גם מיילי סיירוס..) ..ואם זה נקרא שהיא יודעת לשיר אז שיהיה לכם בכיף רק אחר כך אל תגידו שאמילי לא שרה יפה... אגב,לנושא אחר מישהו פה יודע במקרה או מכיר פורומים של דילן וקול? אני מחפשת...

חח לא זה היה רק אם יהיה לה קול כזה

אבל לטעם וריח אין על מה להתווכח
היא הפכה לאייקון כי אוהבים אותה, היא מצליחה והיא מדהימה. יש שחושבים שאמילי שרה יפה ויש שלא, זה הכל נתון לויכוח.

May Tisdale

New member
טחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

אם לא היה לה קול יפה היא לא הייתה זמרת , ואולי תופתעי לשמוע אבל היא כן .
ואם היא לא הייתה שרה יפה לא היו בוחרים אותה לתפקיד הראשי של האנה מונטנה .
וגם לא היו לה תריליארד מעריצים בכל העולם , אם היא הייתה שרה כזההה גרוע כמו שאת אומרת . אז תעשי טובה , הדבר האחרון שאת יכולה להגיד זה שהיא לא יודעת לשיר . ><"

הממ

אולי את אומרת שיש לה פרוטקציות למרות שלא נראה לי שמישהוא מאמין לך פה.. אבל את לא יכולה להתווכח עם העובדה שמיילי פשוט..מוכשרת! היא שרה מדהים, היא שחקנית מעולה, היא כותבת ומלחינה שירים יפים ובלי קשר היא יפייפיה! (ואחותי בהחלט מסכימה איתי! P: ) אז לאף אחד לא אכפת מזה כי היא מוכשרת בטירוף והיא לא צריכה פרוטקציות כי היא מספיק טובה כדי לקבל תפקידים בזכות הכישרון שלה בלבד! אז תפסיקי להמציא שקרים כי אף אחד לא מאמין לך פה ואת סתם עושה את זה כדי לריב עם אנשים כי כנראה זה ההיילייט של השבוע שלך.. וזה סתם טיפשי, תמצאי תעסוקה! :)

הממ.. טעות לעולם חוזרת

ככה. אם באמת יש לכן אוזניים ותקשיבו לשירים החדשים שלה שרובם פשוט נשמעים נורא (לא כולם) הכל מתקנים במחשב!! חוצמזה אם תשימו לב ותשמעו את מיילי בלייב ובדיסק זה שני דברים שונים לגמרי! מיילי לא יודעת להופיע (כלומר לשיר, כי לרקוד היא עושה את זה יופי) בקיצור הבנתם כבר שאתן סתם אובססיביות פור נוטינג!!!

סאמוואן

New member
מסכימה עם חלק דברים...

בעיניי היא שרה נורא ואיום אבל אני חושבת שיש לה קול מגעיל לא שהיא לא יודעת לשיר...כי מן הסתם אם היא לא הייתה יודעת לשיר לא היו לוקחים אותה...אבל כן,ללא ספק היא שרה מכמו סוס צרוד! ועם שירים מגעילים

אחמ אחמ..

אף זמר לא שר בדיוק כמו בדיסק ואני רוצה לראות אותך שרה ככה! כי היא שרה מעולה ומגיע לגבהים מטורפים.. ואני בטוחה שאת לא כ-זאת טיפשה שמתווכחת עם מיליוני המעריצים שלה שאני בטוחה שתסכימי איתי שכל כך הרבה אנשים לא חירשים... ואני לא יענה לך מעכשיו כי זה באמת מטופש ואני לא מנסה לשנות את דעתך ואת סתם מעצבנת אותי ואני לא יגרר לזה עכשיו. אז אל תצפי לתשובה :)

סאמוואן

New member
מן הסתם אני גם לא מנסה

לשנות את דעתך כי ברור לי שזה לא יצליח מן הסתם!! אבל זה עניין של דיעה וכמו שמותר לך להביע אותה גם לי מותר...וזכותך לאהוב אותה אני רק אומרת שקשה לי להבין על מה ולמה אוהבים אותה זה הכל...איזה דרמות!!

dina451

New member
..

חח בסדר אבל אתן יודעות שזה פורום מעריצים למיילי סיירוס אז מה הטעם לבוא ולהגיד עליה דברים רעים בפורום מעריצים שלה?

הממ..לומר תאמת?

מיילי תמיד אבל תמיד מורידה לפחות בטון וחצי כשהיא מופיעה והכל בדיסק הוא בזכות או בגלל המחשב><

dina451

New member
בסדר אבל

זה גם בגלל שכ-ל הזמרים בהופעות נשמעים פחות טוב, וגם כשמקליטים דיסק מתאמצים יותר להישמע טוב. לפחות לפי זה שהיא נשמעת קצת פחות טוב בהופעות אומר שהיא לא שמה את השיר ברקע ועושה כאילו שהיא שרה :)

dina451

New member
....

נ.ב לדעתי מיילי מופיעה דווקא ממש יפה היא יודעת להיות על במה :)

למעלה