ליל המקווה

החכמים לומדים מאחרים.

אדם חכם יכול להסתכל בשרשור הארוך בנושא ולהבין שאסור. ומשהו קטן, אישי מעט- היחס בין בני זוג הוא הרבה הרבה מעבר לחדר המיטות, אם מבינים שמשהו אסור- אפשר ביחד להגיע לאותה תוצאה או לתוצאה זהה באמצעות דרכים אחרות שמותרות. ואסביר גם בצורה מתמטית: משהו מותר + הבנה שדברים אחרים אסורים = משהו אסור - העבירה המבוצעת. חוץ מזה, שכאדם נשוי 6+ שנים אוכל רק להגיד לך שלעתים הכיף הגדול הוא דווקא בכך שהאישה שמה את ראשה בחקי. המגע הפיזי לא חייב להיות מוחלט בבחינת בגדים, אור וכל מקום בגופהּ.

אתה מזרוחניק חביבי וואי וואי וואי

עכשו אני מבינה למה בעלי התכוון תמיד כשאמר לי שאתם לא מחזיקים מרבנים... נראה לי שגם הליטאים הבני- תיירה ככה
מ ה א כ פ ת ל ך ללכת להתיעץ עם רב??? תבין שאם הרב מצא מקום להתיר לך אז אפילו אם זה עדין נראה לך לא הגיוני ולא נכון- י ש ל ך ה י ת ר!!!!! והרב לוקח את זה על הכתפיים ש ל ו

מישהו יוצא טוב מההודעה שלך? ../images/Emo13.gif

אמרת "מזרוחניק" כגנאי, גם הליטאים חטפו, להבין מכך שאת מחזקת את האגף החסידי של הפורום?

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif

|סתאאם, אני ממש לא בקטע של התקפה... רק שבעלי בניגוד אלי מאד "עדתי" ומלא דעות על כל מיני מגזרים אז היה מענין להווכח שיש מין הצדק בחלק מדבריו ודעותיו.... אבל אני באופן אישי מסתדרת ואוהבת את כווולם וגם חושבת שלכל אחד יש מעלות ויש חסרונות.... "אדרבה תן בליבינו שנראה כל אחד מעלת חברינו ולא חסרונם"- המילים האלו מאד מאד מדברות אלי ומי שמכיר פה את השיר ששר אברהם פריד עליהן, בטוח מתרגש מזה

למעלה