לימודים ומתכונים ב-
אנשים

Prophet Of God

New member
אמרתי שתכנע לאנשים הרעים?

אתה תכנע לכאפה. או לראשונה, או לשניה..או לעשירית..מתישו זה יקרה. :p

Amir Noy

New member
תאמת

עם ההשוואה שכל בנות הפורום עושות מי יותר רזה ומי יותר כוסית...זה נראה ככה XD

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

ואיי אנחנו נעשים אלימים יותר מיום ליום...
[|ישיבת מנהלים של תפוז|: |מנהל א'|: מה נעשה עם כל פורומי המטאל האלו? פורום מטאל חרמנים, פורום פאוור מטאל גוסס, פורום נייטוויש אלים, פורום הימ מתאבד... |מנהל ב'|: צריך לסגור את כולם. מה היה רע להם בקומונות שלהם? |מנהל א'|: נראה לך? הם מטאליסטים! הם היו עושים לנו פקק שחור ברחוב! |מנהל ב'|: פסיכים |מנהל ג'|: דווקא המוזיקה שלהם טובה... |מנהל ב'|: בואנה מי שכר אותך להייטק? |מנהל ג'|: אני? אני בסה"כ...אממ...רק שתדעו שהם חברה נורא חכמים. |מנהל ב'|: וחרמנים. |מנהל א'|: ואובדניים. |מנהל ב'|: ואלימים. |מנהל ג'|: ושומעים מוזיקה טובה.... -חרדים ברחוב בני ברק מרימים את ראשה לשמע צווחות שבוקעות מחלון הקומה הרביעית בבנין המשרדים: "אל תהרגו את הדרקון! אל תהרגו את הדרקון!" "להשמיד!!!!!להרוססססססססס!!!" "רבקה תעשי לי עוד קפה, שניים סוכר" "לאאאאאאאאאאאאאא" "הא? מה עושה הכפתור האדום הזה?" וככה נמחקו כל הםורומים של תפוז, או משהו. :)

danduuu

New member
היי! עד לפורום HIM../images/Emo7.gif זה הבית שלי../images/Emo10.gif

danduuu

New member
שמעת את הגירסה שהיא עשתה לMY HUMPS של

בלאק אייד פיז?
זה פארודיה על השיר, אם תרצה אני אעלה את זה פה XD ויש עוד אחת, שעשתה לזה פארודיה יותר גדולה, אתם מתים אם אתם רואים את זה היא עשתה-MY DUMPS יענו החרא שלי חחחחח משהו כזה
וכל הקליפ זה חיתולים וקקי

Itay Simons

New member
אוי, שמעתי את זה

לא ידעתי שזו פארודיה
לא הכרתי את השיר קודם. זה נחמד

The Cat Woman

New member
Evergrey- Still in the water

רק בגלל שג'ים מתלונן שאני לא שומעת אותם מספיק (שקר וכזב!) אוורגרי

The Cat Woman

New member
אויש... אני חייבת להמליץ לכם

נשלחה אלי מאפגניסטאן הדיסקוגרפיה של אניגמה- (כן, אני שומעת גם דברים שכאלה...) בכל אופן, יש שם מיקסים מוזרים בטירוף לכמה שירים ואני ממש אוהבת את זה
בSadness הם שמו אנחות מוזרות של איזו בחורה וצרחות ברקע ויש גם גיטרות... משהו בהחלט מוזר! וזה נקרא Violant US Mix. ומשהו עוד יותר מוזר- גירסה רוקיסטית/ מטאליסטית של Return To Innocence
בהחלט שיא המוזרות...

למעלה