לימודים למיקצוע עם סוסים..

Rochiel588

New member
לימודים למיקצוע עם סוסים..

שלום לכולם... אני חדשה פה ואני זקוקה לעזרה שלכם חח אני שנה וחצי בארץ (עליתי מצרפת) ושם רכבתי על סוסים במשך כ5 שנים (ברכיבה אולימפית). אז ככה, יש לי שתי בעיות... 1, אני גרה באילת. אז כמו שאתם חושבים, אין לי שם איפה לירכב רכיבה אולימפית... אז אני מתכננת להגיע לצפון (בחודשים ליפני הגיוס) ולימצוא איזה חוות סוסים טובה בישביל לחזור לרכיבה! אז אם יש לכם המלצות!! (מישהו פה מחוות הפראשים אולי??) דבר שני, אני מיתעניינת במיקצועות בקשר לסוסים ורציתי לדעת אם מישהו אוכל אולי לתת לי קצת מידע בנושא הזה... איזה מיקצועות יש? איפה אפשר ללמוד? וכו'... זהו... מקווה שיהיהו לכם תשובות כדי לעזור לי! תודה רבה לכולכם! אליסון.

Rochiel588

New member
לא, אירופאית

לא, זאת אומרת רכיבה אירופאית אתה יודע קפיצות, דרסג' וכו'...

H a R a Z y

New member
ענף אולימפי משמעאנגליש..

או יותר נכון דרסאז' וקפיצות..

H a R a Z y

New member
שלום..

חוות סוסים יש הרבה.. זה תלוי מה את מחפשת לעשות ברכיבה.. (תחרויות וכו' או רק לרכב) מקצועות אין יותר מידי.. בארץ יש אופציה לעשות קורס מדריכי רכיבה ולקבל תעודת הדרכה בינלאומית (או בוינגייט או בכנות) יש גם קורס של עוזרי מדריכים אבל זה מיותר לגמרי לדעתי כי זה לא נותן כלום.. וטרינר סוסים צריך אוניברסיטה וזה יקח לך הרבה זמן.. קורס אילוף גם ניתן לעשות אבל זה אני לא הכי יודע איפה.. יותר מזה.. אין קורסי מאמנים בארץ... לכל שאר הדברים (איזה עוד דברים יש...) לא צריך התמקצעות מסויימת(תקנו אותי אם אני טועה)...

Rochiel588

New member
תודה רבה!

תודה רבה על העזרה! בקשר לרכיבה אני מיתכוונת להתקדם כלומר ללמוד הכי הרבה שאוכל ואולי גם להיכנס לתחרויות בכייף... אם יש למישהו עוד מידע, תנו, בכייף! תודה שוב, אליסון

Rochiel588

New member
תודה רבה!

תודה רבה על העזרה! בקשר לחווה, אני רוצה להתקדם וכמובן ללמוד כמה שאפשר ברכיבה ואם אפשר להכנס לתחרויות אז בכייף... אם יש למישהו עוד מידע בקשר ללימודים או לחוות סוסים שתוכלו להמליץ לי, אני אשמח לישמוע! תודה שוב, אליסון

H a R a Z y

New member
את צריכה להיות יותר ספציפית...

באיזה איזור את עוברת לגור?

shirli0811

New member
הדרכת רכיבה טיפולית ../images/Emo23.gif במכון וינג

* וינגייט או בגבעת וושינגטון.. ((((:)

Rochiel588

New member
אני לא עוברת לגור

אני לא עוברת לגור, אני פשוט רוצה להסתדר איכשהו כדי לעלות לירכב בצפון לפחות פעמיים בשבוע בחודשים ליפני הגיוס... או בכלל הכי טוב יהיה לימצוא קייטנה באיזו חווה שאוכל לישון שם ולירכב למשך שבועיים נגיד... זה בידיוק מה שאני מחפשת.... אז אם אתם מכירים...

את יכולה לנסות

להתקשר לכל מיני חוות בצפון [לחלקן יש אתרי אנטרנט אפילו] ולהציע סידור שתעבדי קצת [ניקוי תאים, לונג'ים, ניקיון כללי, טיפול בסוסים - כל מה שאת יכולה להציע] בתמורה ללינה ורכיבה. אני אשלח לך כמה הצעות במסרים

Rochiel588

New member
אוקיי

תודה רבה לכולכם על הרעיונות! אני אנסה להתקשר תודה Made in C h i n a רעיון שממש מתאים לי!

ToryMaster

New member
תישארי לגור באילת?

ואת רוצה לרכוב בצפון? לא עדיף להתמקד בחוות יותר קרובות אלייך?

למעלה