לימודים למיקצוע עם סוסים..

horses my life

New member
היי גמאני מאילת

ואני רוכבת ביטבתה נכון זה לא אינגליש אבל אוליי תנסי לבקש שעורי אינגליש.. וגם יש את פארן שזה גם אולימפי וגם מערביי היא נמצאת שעה נסיע מאילתת אם תרצי מידע אז תבקשיי במסרים או פה

Rochiel588

New member
היי

אם את מאילת את בטח מכירה את קיבוץ אילות. שם ניסיתי לירכב מערבי למשך כמה חודשים ולא אהבתי כל כך ת'האמת... אז אני לא יודעת אם יתבטה יהיה טוב... אבל פארן הייתי צריכה להכנס לשם אבל המרחק עשה לי בעיה כי ההורים לא רוצים שאני אקח אוטובוסים. אני יודעת, אז איך אני אעלה לצפון לירכב? אני חשבתי ביגלל זה, לעלות בטיסה ולהשאר לישון שם בחווה שבה אני אעבוד... זה יהיה לי הכי טוב...

horses my life

New member
תנסי משוו

נממ תנסי את יטבתה כי אני יודעת שהמדריכה יכולה לעשות לך אינגליש יש שם מנז' ענקיי וכמה מכשוליםם אם את רוצה קפיצות ואם לא תנסי גם לבקש דרסג'.. אם את רוצה בצפון יש מלא חוות וכשתלכי לשרת בצבא תבקשי מהצבא מקום לישון כי אחותי גם שירתה בצפון והיא היתה צריכה לישון שם אז יהיה לך קל אם את יודעת איפה את משרתת אז תגידי ואני יגיד לך חווה טובה

Rochiel588

New member
אני אנסה... =]

את יודעת יהיה לי מאוד קשה לחכות עוד עד סוף הלימודים כדי לירכב שוב... זה חסר לי יותר מידי... אטז אולי אני אעלה ליטבתה בקרוב ליראות צה אני יכולה לעשות שם... תוכלי לברר בישבילי? תגידי למדריכה לך שאני יכולה לעזור להם לטפל בסוסים וכל צה שצריך ושיש לי ציוד לאנגליש (אוקף וכו...) אז תשאלי אותם אם אני אוכל לבוא לירכב שם אולי פעם בשבוע ככה... ואם את תוכלי להביא לי את המיספר טלפון שדרכו אני אוכל ליצור קשר איתם =] תודה רבה על העזרה!! =]

למעלה