לימודי צרפתית במונטריאול

רגיעון1

New member
לימודי צרפתית במונטריאול

שלום. אני הגעתי למונטריאול לפני חודש עם משפחתי על בסיס ויזת עבודה. אני מעוניין להתחיל להתכונן לתהליך ה- PR. האם מישהו יודע אם יש לימודי צרפתית בחינם לתושבים חדשים שנמצאים על אשרת עבודה? שאלה נוספת: באתר ההגירה של קוויבק אין שום פירוט של מספר הנקודות שצריך כדי לקבל PR. גם אין פירוט - כל סעיף כמה נקודות הוא שווה. האם למישהו יש מידע? שאלה אחרונה: באתר ההגירה של קוויבק יש טופס נסיון. צריך למלא ואז אומרים לך אם יש לך סיכוי או לא. לא ברור לי הסעיף של הלימודים. אני מהנדס מכונות מהאוניברסיטה בישראל (4 שנות לימוד). אני לא יודע איזה סעיף מתאים לכך בטופס (יש להם הגדרות שונות). Question 1 : What is the highest level diploma recognized by the State that you have received? (Indicate the last diploma received or, failing that, attestation of the last grade passed.) Less than 10 years of full-time education General high school diploma (in Québec, the diploma is obtained after completing 11 years of full-time education) Professional high school diploma (in Québec, the diploma is obtained after completing 10 to 12 years of full-time education) General post-secondary diploma - 2 years (in Québec, the diploma is obtained after completing 13 years of full-time education) Technical post-secondary diploma - 1 year (in Québec, the diploma is obtained after completing 12 years of full-time education) Technical post-secondary diploma - 2 years (in Québec, the diploma is obtained after completing 13 years of full-time education) Technical post-secondary diploma - 3 years (in Québec, the diploma is obtained after completing 14 years of full-time education Undergraduate diploma of university studies - 3 or 4 years (in Québec, the diploma is obtained after completing 16 or 17 years of full-time education) Graduate diploma of university studies - 1 or 2 years (in Québec, the diploma is obtained after completing 17 to 19 years of full-time education) Post-graduate diploma of university studies - 3 years or more (in Québec, the diploma is obtained after completing 21 years of full-time education or more) תודה מראש!!
מצורף לינק לטופס:

shuttles

New member
תשובה חלקית

Undergraduate = תואר ראשון Graduate = תואר שני וכו'.

רגיעון1

New member
ניקוד בקוויבק

תודה על התשובות
. למישהו יש מושג לגבי רמת הניקוד הנדרשת בקוויבק וכמה ניקוד בכל סעיף?

רגיעון1

New member
שיטת הניקוד בקוויבק

תודה. אני לא יודע רוסית. שלחתי גם מייל להגירה בקוויבק וגם הם לא ענו לי. כנ"ל כאן. אני שואל חצי בצחוק חצי ברצינות. שיטת הניקוד בקוויבק סודית או שפשוט כולם כאן מעודכנים לגבי אונטריו בלבד?

lion53

New member
היא לא סודית. פשוט היא איננה באתר CIC. מצאתי

פרוט ברוסית ונרגעתי. לא המשכתי בחיפושים. כאן לדעתי 80% מכוונים לחלק האנגלי. וזה לא בהכרח אונטריו.

lion53

New member
דרך אגב גם הגשתי לפדראלי. פשוט עכשיו מתחיל

לחשוב כי החלק הצרפתי לא פחות טוב...

רגיעון1

New member
שיטת הניקוד בקוויבק

זה בסדר. זה היה בצחוק. אני אנסה בפורום ישראלים בקנדה. אולי שם.. אני פשוט כבר חודש פה ואין לי ברירה אלא להגיש דרך קוויבק.

למעלה