היי
שיעורים מוקלטים אין לי אפשרות לשלוח. יש אבל באוניברסיטה פרויקט שנקרא פא"ר שבו בעצם מעלים חומרים שזה אומר ספרים ואף שיעורים מוקלטים בקורסים מסוימים, ממליץ לך להריץ חיפוש באתר של האוניברסיטה. אתה גם יכול להיכנס לאתר שנקרא "המאגר" ומשם להוריד סיכומים של האוניברסיטה בכל תחום שתרצה בחינם.
חשוב שתבין שתואר ראשון בפסיכולוגיה מורכב מכל מיני קורסים שלא בהכרח קשורים אחד לשני . יש לך קורס 5 קורסים הנוגעים לסטטיסטיקה ושיטות מחקר, קורס שמדבר על התפתחות הילד, קורס על פיזיולוגיה, קורס על האדם בחברה, קורס על מנגנוני זיכרון, קורס על הפרעות נפשיות ועוד..., זה שונה למשל מתואר במדעי המחשב שמורכב בעיקרו על מתמטיקה וקורסים בתכנות. בפסיכולוגיה כל קורס זה עולם אחר ואין מה לעשות, לא מכולם תמיד נהנים..
אם אני מחבר את כל מה שאמרת לגבי תעסוקה אז נשמע שאולי תאהב לעבוד בייעוץ עבור אוכלוסיות חלשות יחסית. תנסה גם לחשוב במה לייעץ. יש המון תארים שניים שקשורים לייעוץ ועבודה עם אנשים (ייעוץ ארגוני, משאבי אנוש, תקשורת ודוברות ועוד..) איך שלא יהיה אתה תצטרך תואר שני. הייתי אולי מציע לך לעשות תואר ראשון כללי במדעי הרוח והחברה, זה תואר יחסית קצר מתואר פסיכולוגיה, והוא מורכב מנקודות זכות בתחום מדעי החברה והרוח, אתה יכול לקחת בו איזה קורסים שאתה רוצה בתחום החברה (שזה כולל פסיכולוגיה) והרוח ומהם להרכיב תואר. ובהמשך, כשתחליט איזה תואר שני אתה רוצה, תעשה השלמות מתאימות.
לגבי עבודה סוציאלית - דווקא זה לדעתי התחום הכי פחות מקובע כיוון שאפשר ללכת ולעבוד בכל מיני תחומים שונים עם התואר הזה.