לימוד MAYA

illaigescheit

New member
לימוד MAYA

מישהו יודע אם ל- ALIAS יש בית ספר או מקום שאפשר ללמוד בו בניו יורק או במקום אחר בארה"ב?

Cheetah

New member
יש בטורונטו...

ובכמה מקומות באירופה... בכל מקרה אלא המקומות של אליאס עצמה , יש עוד הרבה מקומות שמלמדים מאיה וגם כאלה שיש להם הסמכה רשמית ללמד מאיה מאליאס... בכל מקרה זה מאאוד יקר... ויכול להגיע לעשרות אלפי דולרים בשנה

אנימטור

New member
בדקתי לעומק

ועדיין חושב ללמוד את זה בארה"ב. יש המון אוניברסיטאות ובתי ספר פרטיים שמלמדים את מאיה ומה שסביבה, עם או בלי תואר. שכר הלימוד שם יכול להגיע בקלות ל200 אלף שקל לכל התקופה בחלק מהמקומות, אבל תלוי איפה וכמה.. גל שנמצא כאן בפורום לומד בארה"ב והפנה אותי לרשימה של בתי ספר שנמצאת באתר של פיקסאר, http://www.pixar.com/companyinfo/jobs/schools.html אם יש לך עוד שאלות שלח הודעה פרטית, אשמח לעזור.

mistermor

New member
סלע יונברסיטי?

מה רע בסלע יונברסיטי, שמכשירים אותך על התוכנה וכוללים לימודים של שנה אקדמאית שבסופה אתה מקבל תעודת לימודים מALIAS? סתם שאלה. בתור אחד שמציץ לחו"ל אני מניח שפסחת על האפשרות הנ"ל.

טל33

New member
מה בדיוק יוצא לך מהתעודה הזאת ?

זה לא שזה מעניין מישהו. אם זו היתה תעודה מוכרת ממוסד מכובד (וסלע כבודם במקומו מונח) על לימודי אנימציה ניחא. אבל תעודה שאומרת שלמדת את הבסיס לתוכנה מסויימת ? למי זה איכפת בכלל. זה לא מראה על שום רמה מקצועית של התלמיד. אתה רוצה לעסוק בתחום ורוצה תעודה ? תשקיע זמן וכסף (הרבה) בלימודי אנימציה באחד המוסדות הידועים.זה הדבר היחיד שיעניין מישהו. כל תעודה אחרת לא שווה את הנייר שעליה היא מודפסת. בשורה תחתונה מה שמעניין זה הכישרון, האיכות והידע שלך. התוכנה לא מעניינת אף אחד (חוץ מהשוק הקטן בארץ). בכל מקום (והרבה פעמים גם כאן), אם אתה טוב ילמדו אותך את התוכנה שעובדים עליה באותו סטודיו.

mistermor

New member
אל תשכח שזו תעודה שנשלחת מALIAS

העולמית. אולי זה כן אומר משהו. כלומר אולי השוק העולמי מביט על כזה דבר. אשמח לביקורת מבעלי נסיון...

Nebelis

New member
אז ALIAS אומרים שאתה מכיר

את הכפתורים בתוכנה שלהם. בשורה תחתונה מה שחשוב זה התוצרת. ללמוד תוכנה זה טוב ונחמד כחלק מכלל תוכנית הלימוד. ללמוד תוכנה כדי "ללמוד תוכנה" חסר טעם כמעט לחלוטין.

עדיף שיעורים פרטיים

הרי הדמו ריל זה מה שחשוב הנסיון שלך היכולת שלך יש הרבה כאלה שלמדו בבית ועושים/יודעים הרבה יותר מאלו שלמדו במוסד כלשוה (למרות אם אותם אנשים היו לומדים במוסד טוב, אבל טוב, היו יכולים להשיג יותר. הכל תלוי בבן אדם אני לא חושב שסטודיו/חברה צריכה להיסתכל מי ואיפו למד כל הנ"ל דעה אישית

mistermor

New member
תראה...

אני יודע שיש אנשים שלומדים בסלע והם שם בעיקר בשביל התעודה. לי זו נראית טעות מאחר ואני רוצה להאמין שהתעודה היא באמת זניחה כשרוצים לעבוד במקצוע. אבל אני לא יודע את המשקל של התעודה הנ"ל בשוק העבודה. מישהו בעל נסיון רוצה להעשיר את הת'רד?

yairmann

New member
לימודי מאיה

אני לומדתי בסלע, ולא בשביל התעודה. אמנם תעודה נחמדה ויפה, והיא תוכל לקשט לך את הקיר, אבל לא מעבר. תחום התלת מימד, כמו תחומי גרפיקה אחרים, לא נשענים על תעודות לרוב. תראה עבודות יפות, ושאתה עובד מהר, ואת העבודה תמצא על סמך זה. אם אתה יודע ללמוד לבד, ויש לך את הזמן (והרבה, הרבה זמן להתאמן) תוכל לעשות כמה דברים. -תוכל להזמין ספרים של מאיה מהאינטרנט, יש הרבה, בכל תחום, וזה עלול להגיע לאלפי שקלים. -תוכל להזמין DVD של לימודי מאיה, עם וידאו-טוטוריאלס, מאנשים מקצועיים מאד, לדוגמא Gnomon. -ללמוד מהאינטרנט מטוטוריאלס. -לשלם ללימודים במקום כמו סלע,בצלאל,הכפר הירוק וכו. בהצלחה

למעלה