לימין האהוב, מה דעתכם על דברי ראש הממשלה?

Harrington

Well-known member
מנהל

לבקר את ראש הממשלה, לא סותר את דעות הימין.​

נתניהו בקבינט: "החטופים סובלים, אבל הם לא מתים" צפה בקובץ המצורף 123546

אשרינו שזכינו להוצאה חוזרת של דברי רוה"מ מהאוב (וכמובן מההקשר). כל אימת שזה קורה, אתה יודע שהרל"ב/תקשורת שוב לא מצאו משהו אקטואלי לתקוף עליו את נתניהו :).

Harrington

Well-known member
מנהל
שיקריים? יפה לך להאמין בצורה עיוורת למנהיג היודע להנדס מוחות.
המנהיג (כהגדרתך) לא קשור לנושא. קטע פשוט של אמת ובדיקה מה המשפטים המלאים וההקשר בו נאמרו הדברים. בדיקה קלילה לחלוטין שעשיתי כבר אז, כשהדברים פורסמו באמצע שנה שעברה. די פשוט הקטע, כל אימת שהתקשורת מציגה לך רבע משפט מפי מישהו שאת יודעת שהיא רוצה להשמיץ, צאי וחפשי את המשפט המלא, זה שלפני, זה שאחרי, את הציטוט המדויק ואת ההקשר. ב99.99% מהמקרים את תגלי שאין קשר מיוחד בין הדיווח הראשון שנחשפת אליו לאמת ולמציאות.

מאחר ולא שמעתי את "המנהיג" מתבטא בעניין הזה לאחר אותם דברים, אין כאן שום עניין של אמונה למישהו :).

raya

Well-known member
המנהיג (כהגדרתך) לא קשור לנושא. קטע פשוט של אמת ובדיקה מה המשפטים המלאים וההקשר בו נאמרו הדברים. בדיקה קלילה לחלוטין שעשיתי כבר אז, כשהדברים פורסמו באמצע שנה שעברה. די פשוט הקטע, כל אימת שהתקשורת מציגה לך רבע משפט מפי מישהו שאת יודעת שהיא רוצה להשמיץ, צאי וחפשי את המשפט המלא, זה שלפני, זה שאחרי, את הציטוט המדויק ואת ההקשר. ב99.99% מהמקרים את תגלי שאין קשר מיוחד בין הדיווח הראשון שנחשפת אליו לאמת ולמציאות.

מאחר ולא שמעתי את "המנהיג" מתבטא בעניין הזה לאחר אותם דברים, אין כאן שום עניין של אמונה למישהו :).
גם אם זה "רק" קטע ממשפט שנאמר, זו עדיין אותה התוצאה.
שלא לדבר על שהות במלון מפואר לסוף השבוע בו בזמן ש-3 חטופים חוזרים במצב כל כך גרוע.
אני מניחה שאתה חושב שראש הממשלה שלך הוא נהדר, אמין ודואג לעם.
יש לא מעט אנשים שלושבים הפוך מזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אהה לא, דווקא לא :).
שלא לדבר על שהות במלון מפואר לסוף השבוע בו בזמן ש-3 חטופים חוזרים במצב כל כך גרוע.
באמת, אסון גדול. ראש הממשלה שהה בבית מלון? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!!
תניחי כאוות נפשך. אם תרצי את עמדתי האמיתית, אני מניח שתדעי להתנסח עם סימן שאלה בסוף דברייך.
שילשבו להנאתם.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה ציפית? שיחזור לארץ ויטוס, שוב, להיפגש עם כל אלו שרצו לפוגשו?
האם את מבינה שזה לא נסיעה מת"א לי-ם אלא טיסה של 13 שע'?

אגב, אם הוא היה חוזר לארץ, היית טוענת שהוא חזר בשביל הפרסום בכדי ללחוץ לידיים לחטופים ולהצטלם, לא?

Harrington

Well-known member
מנהל
השקרנים הם אנשים כמוך, שנותנים גיבוי לגרוע שבמנהיגי המדינה. הוא עכבר פחדן, שקרן ומטורלל.
אוקיי, אז "הוא עכבר פחדן, שקרן ומטורלל.". ועכשיו, חצי המשפט הזה הופך לפתע למשהו שהוא כן אמר ולא הוצא מהקשרו :)? בחייך, יש לך את זה ביותר פתטי? רוצה לצווח את המילה שקרנים ללא כל הקשר לשום דבר, לך על זה בכיף. אם זה מה שעושה לך את זה, אני האחרון שאמנע מבעדך את ההנאה הזאת. אבל בניגוד למה אתה (ומסתבר שלא רק) כנראה לא יכול בלעדיו, זה בכלל לא קשור לראש הממשלה. פשוט עניין פשוט של הגינות, יושרה וכנות. כשתרצה גם להסתובב במחוזות האלו, תעדכן.

משתפרת1

Well-known member
אשרינו שזכינו להוצאה חוזרת של דברי רוה"מ מהאוב (וכמובן מההקשר). כל אימת שזה קורה, אתה יודע שהרל"ב/תקשורת שוב לא מצאו משהו אקטואלי לתקוף עליו את נתניהו .
צרפו לזה את מה שאמר אתמול, שלא ידע שמרעיבים אותם.
מה לא ידע? כשהחזירו את גופות 6 החטופים שהחמאס רצח כשצה"ל ניסה לחלץ אותם גופת הירש גולדברג פולין, שגובהו מעל 1:80, שקלה 53 ק"ג. גופתה של עדן ירושלמי שגובהה מעל 1:60 שקלה כ- 35 ק"ג. כולנו שמענו את המידע הזה, כולנו ידענו. אישוש לכך קיבלנו כשראינו את קית' סיגל. נתניהו משקר שקר בוטה כשהוא טוען שלא ידע!

דיברגנט חדש

Well-known member
צרפו לזה את מה שאמר אתמול, שלא ידע שמרעיבים אותם.
מה לא ידע? כשהחזירו את גופות 6 החטופים שהחמאס רצח כשצה"ל ניסה לחלץ אותם גופת הירש גולדברג פולין, שגובהו מעל 1:80, שקלה 53 ק"ג. גופתה של עדן ירושלמי שגובהה מעל 1:60 שקלה כ- 35 ק"ג. כולנו שמענו את המידע הזה, כולנו ידענו. אישוש לכך קיבלנו כשראינו את קית' סיגל. נתניהו משקר שקר בוטה כשהוא טוען שלא ידע!
ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.
השאלה היא, מה הוא שונה מכל פוליטיקאי אחר שמשקר?

משתפרת1

Well-known member
ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.
השאלה היא, מה הוא שונה מכל פוליטיקאי אחר שמשקר?
כי זו דרכו. לא יודע, חא שמע, לא זוכר. אתמול בדיון על ועדת חקירה ממלכתית יצא על היוע"משית שדיברה על התחיבות ישראל לבית הדין בהאג. נזף בה: מי אישר? והיא לא נבהלה ,ענתה לו "אתה". גם את זה הוא לא ידע? שקרן.

למעלה