אשרינו שזכינו להוצאה חוזרת של דברי רוה"מ מהאוב (וכמובן מההקשר). כל אימת שזה קורה, אתה יודע שהרל"ב/תקשורת שוב לא מצאו משהו אקטואלי לתקוף עליו את נתניהו
לבקר את ראש הממשלה, לא סותר את דעות הימין.
נתניהו בקבינט: "החטופים סובלים, אבל הם לא מתים" צפה בקובץ המצורף 123546
מה דעתך על הדברים שאמר?אשרינו שזכינו להוצאה חוזרת של דברי רוה"מ מהאוב (וכמובן מההקשר). כל אימת שזה קורה, אתה יודע שהרל"ב/תקשורת שוב לא מצאו משהו אקטואלי לתקוף עליו את נתניהו.
משפט שגרתי בשפה העברית. לא מחזיק בדעה מיוחדת על ציטוטים שקריים או חלקיים מתוכו.מה דעתך על הדברים שאמר?
שיקריים? יפה לך להאמין בצורה עיוורת למנהיג היודע להנדס מוחות.משפט שגרתי בשפה העברית. לא מחזיק בדעה מיוחדת על ציטוטים שקריים או חלקיים מתוכו.
המנהיג (כהגדרתך) לא קשור לנושא. קטע פשוט של אמת ובדיקה מה המשפטים המלאים וההקשר בו נאמרו הדברים. בדיקה קלילה לחלוטין שעשיתי כבר אז, כשהדברים פורסמו באמצע שנה שעברה. די פשוט הקטע, כל אימת שהתקשורת מציגה לך רבע משפט מפי מישהו שאת יודעת שהיא רוצה להשמיץ, צאי וחפשי את המשפט המלא, זה שלפני, זה שאחרי, את הציטוט המדויק ואת ההקשר. ב99.99% מהמקרים את תגלי שאין קשר מיוחד בין הדיווח הראשון שנחשפת אליו לאמת ולמציאות.שיקריים? יפה לך להאמין בצורה עיוורת למנהיג היודע להנדס מוחות.
גם אם זה "רק" קטע ממשפט שנאמר, זו עדיין אותה התוצאה.המנהיג (כהגדרתך) לא קשור לנושא. קטע פשוט של אמת ובדיקה מה המשפטים המלאים וההקשר בו נאמרו הדברים. בדיקה קלילה לחלוטין שעשיתי כבר אז, כשהדברים פורסמו באמצע שנה שעברה. די פשוט הקטע, כל אימת שהתקשורת מציגה לך רבע משפט מפי מישהו שאת יודעת שהיא רוצה להשמיץ, צאי וחפשי את המשפט המלא, זה שלפני, זה שאחרי, את הציטוט המדויק ואת ההקשר. ב99.99% מהמקרים את תגלי שאין קשר מיוחד בין הדיווח הראשון שנחשפת אליו לאמת ולמציאות.
מאחר ולא שמעתי את "המנהיג" מתבטא בעניין הזה לאחר אותם דברים, אין כאן שום עניין של אמונה למישהו.
אהה לא, דווקא לאגם אם זה "רק" קטע ממשפט שנאמר, זו עדיין אותה התוצאה.
באמת, אסון גדול. ראש הממשלה שהה בבית מלון? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!!שלא לדבר על שהות במלון מפואר לסוף השבוע בו בזמן ש-3 חטופים חוזרים במצב כל כך גרוע.
תניחי כאוות נפשך. אם תרצי את עמדתי האמיתית, אני מניח שתדעי להתנסח עם סימן שאלה בסוף דברייך.אני מניחה שאתה חושב שראש הממשלה שלך הוא נהדר, אמין ודואג לעם.
שילשבו להנאתם.יש לא מעט אנשים שלושבים הפוך מזה.
מה ציפית? שיחזור לארץ ויטוס, שוב, להיפגש עם כל אלו שרצו לפוגשו?גם אם זה "רק" קטע ממשפט שנאמר, זו עדיין אותה התוצאה.
שלא לדבר על שהות במלון מפואר לסוף השבוע בו בזמן ש-3 חטופים חוזרים במצב כל כך גרוע.
אני מניחה שאתה חושב שראש הממשלה שלך הוא נהדר, אמין ודואג לעם.
יש לא מעט אנשים שלושבים הפוך מזה.
השקרנים הם אנשים כמוך, שנותנים גיבוי לגרוע שבמנהיגי המדינה. הוא עכבר פחדן, שקרן ומטורלל.משפט שגרתי בשפה העברית. לא מחזיק בדעה מיוחדת על ציטוטים שקריים או חלקיים מתוכו.
אוקיי, אז "הוא עכבר פחדן, שקרן ומטורלל.". ועכשיו, חצי המשפט הזה הופך לפתע למשהו שהוא כן אמר ולא הוצא מהקשרוהשקרנים הם אנשים כמוך, שנותנים גיבוי לגרוע שבמנהיגי המדינה. הוא עכבר פחדן, שקרן ומטורלל.
צרפו לזה את מה שאמר אתמול, שלא ידע שמרעיבים אותם.אשרינו שזכינו להוצאה חוזרת של דברי רוה"מ מהאוב (וכמובן מההקשר). כל אימת שזה קורה, אתה יודע שהרל"ב/תקשורת שוב לא מצאו משהו אקטואלי לתקוף עליו את נתניהו .
הוא משקר כמו שהוא נושם.נתניהו משקר שקר בוטה כשהוא טוען שלא ידע!
תיכף יסבירו לי שדבריו הוצאו מהקשרם ולכן הם בעצם אמת צרופה שאני לא מסוגלת להבין...הוא משקר כמו שהוא נושם.
ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.צרפו לזה את מה שאמר אתמול, שלא ידע שמרעיבים אותם.
מה לא ידע? כשהחזירו את גופות 6 החטופים שהחמאס רצח כשצה"ל ניסה לחלץ אותם גופת הירש גולדברג פולין, שגובהו מעל 1:80, שקלה 53 ק"ג. גופתה של עדן ירושלמי שגובהה מעל 1:60 שקלה כ- 35 ק"ג. כולנו שמענו את המידע הזה, כולנו ידענו. אישוש לכך קיבלנו כשראינו את קית' סיגל. נתניהו משקר שקר בוטה כשהוא טוען שלא ידע!
כי זו דרכו. לא יודע, חא שמע, לא זוכר. אתמול בדיון על ועדת חקירה ממלכתית יצא על היוע"משית שדיברה על התחיבות ישראל לבית הדין בהאג. נזף בה: מי אישר? והיא לא נבהלה ,ענתה לו "אתה". גם את זה הוא לא ידע? שקרן.ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.
השאלה היא, מה הוא שונה מכל פוליטיקאי אחר שמשקר?
נתניהו הוא האויב הכי גדול של העם היהודי ומדינת ישראל.
לבקר את ראש הממשלה, לא סותר את דעות הימין.
נתניהו בקבינט: "החטופים סובלים, אבל הם לא מתים" צפה בקובץ המצורף 123546
נתניהו כמו אחד שמתעלם מהבא.לפעמים סבל, יותר גרוע ממות
לא שזה תמיד כךלפעמים סבל, יותר גרוע ממות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.