משתפרת1
Well-known member
תיכף יסבירו לי שדבריו הוצאו מהקשרם ולכן הם בעצם אמת צרופה שאני לא מסוגלת להבין...הוא משקר כמו שהוא נושם.
תיכף יסבירו לי שדבריו הוצאו מהקשרם ולכן הם בעצם אמת צרופה שאני לא מסוגלת להבין...הוא משקר כמו שהוא נושם.
ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.צרפו לזה את מה שאמר אתמול, שלא ידע שמרעיבים אותם.
מה לא ידע? כשהחזירו את גופות 6 החטופים שהחמאס רצח כשצה"ל ניסה לחלץ אותם גופת הירש גולדברג פולין, שגובהו מעל 1:80, שקלה 53 ק"ג. גופתה של עדן ירושלמי שגובהה מעל 1:60 שקלה כ- 35 ק"ג. כולנו שמענו את המידע הזה, כולנו ידענו. אישוש לכך קיבלנו כשראינו את קית' סיגל. נתניהו משקר שקר בוטה כשהוא טוען שלא ידע!
כי זו דרכו. לא יודע, חא שמע, לא זוכר. אתמול בדיון על ועדת חקירה ממלכתית יצא על היוע"משית שדיברה על התחיבות ישראל לבית הדין בהאג. נזף בה: מי אישר? והיא לא נבהלה ,ענתה לו "אתה". גם את זה הוא לא ידע? שקרן.ברור שידע כפי שכולם ידעו מבלי לראות את החטופים.
השאלה היא, מה הוא שונה מכל פוליטיקאי אחר שמשקר?
זוהי דרכו של כל פוליטיקאי, אחרת לא היה שורד בפוליטיקה.כי זו דרכו. לא יודע, חא שמע, לא זוכר. אתמול בדיון על ועדת חקירה ממלכתית יצא על היוע"משית שדיברה על התחיבות ישראל לבית הדין בהאג. נזף בה: מי אישר? והיא לא נבהלה ,ענתה לו "אתה". גם את זה הוא לא ידע? שקרן.
נתניהו הוא האויב הכי גדול של העם היהודי ומדינת ישראל.
לבקר את ראש הממשלה, לא סותר את דעות הימין.
נתניהו בקבינט: "החטופים סובלים, אבל הם לא מתים" צפה בקובץ המצורף 123546
נתניהו כמו אחד שמתעלם מהבא.לפעמים סבל, יותר גרוע ממות
לא שזה תמיד כךלפעמים סבל, יותר גרוע ממות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.