לימפ ביזקיט ממוסחרים

HandsomeDevil

New member
גם לי יש את הספר.... אתה יכול להרגע

(!) וכן... יש עוד המון מקרים מיוחדים כמו מרילין שלנו... m.t.v.2 הוא לא תאגיד גדול?! להקה כמו kittie מופיעה בו לא כ"כ מעט בזמן אחרון עם ה"להיט" הענק what i allways wanted והן, תאמין לי, שומרות על כל מילה ומילה שהן כותבות! ... יש גם להקות שאין כ"כ מסרים בשירים שלהם והן עדיין ממש ממש טובות- כך למשל את soulfly רק מהשמות של השירים אפשר כבר להבין כמה שטויות אתה הולך לשמוע...

tomgavish

New member
רואים שאת\ה מבינה על מה אני מדבר

בציניות!!!!! מה אתם חושבים שדיברתי התכוונתי (אם הייתם קוראים יותר בעיון), שלא איכפת לי אם הוא מרוויח כסף או שהוא ישן ברחוב, זה לא יגרום לקנות לי את הדיסק שלו, הקטע הוא אם המוזיקה שלו טובה, אני יקנה את הדיסק, חוץ מזה שאם כבר מדברים על הדיסק ברגע שהוא מכר לכם את הדיסק זה ממסוחר כי אז הוא מרוויח כסף על זה (לא ההגדרה שלי ההגדרה של ואלרייייי) מצידי שפרד דרסט ילך אחר כך לקנות קראק עם הכסף הזה כל עוד המוזיקה של הלהקה לא נפגעת אין לי תלונות

אבל היא כן נפגעת!

המסר נפגע ! תחשוב שהיה בא איזה מרצה להרצות נגד סמים ושניה אחרי שהוא מסיים את ההרצאה מגלגל לעצמו איזה ג´ויינט ומעשן אותו... כולם היו צוחקים על כל מה שהוא אמר, אומרים שהוא צבוע ומתעלמים בכלל מכל ההרצאה. זה בדיוק אותו דבר עם מוזיקה.

HandsomeDevil

New member
מה שהוא אומר זה נכון אבל...

הוא ממש ממש מגזים! (הכוונה לואלרי) הדוגמא עם המרצה והוינט- אממ... אל תגרום לעצמך להראות יותר מטומטם ממה שאתה נראה בעיני אנשים פה כרגע.

tomgavish

New member
המסר לא יפגע עם הוא יהיה עשיר יותר

ולמה זה? בגלל שהוא לא מתלונן שהוא עני או משהו כזה, תקח לדוגמא ראפרים, אתם יודעים כמה כסף הם מכניסים??!?!? אני בטוח שראיתם את cribs באמ טי וי, וראיתם שכסף לא חסר להם, אבל המסרים שהם מעבירים במוזיקה שלהם לא נפגע, כי זמרים כאלו ואחרים זוכרים מאיפה הם באו, חוץ מזה שלימפ הם לא רק מילים, וזה שיהיה להם כסף לא יפגע במוזיקה שמתנגנת אצלי במערכת 24 7

eranmc

New member
נכון אבל

לא תמיד הם אחראים על כל הבובות וזה. לפעמים הלבל שלהם היא אחראית לכל המיסחור. אבל תודה שהם ענקים. אני מקווה שהם לא התמסרחו יתר המידה.

system Rulz

New member
אוקיי הדעה שלי:

מיסחור זה לא תמיד דבר רע כשהכסף בא ביחד עם השירים אז סבבה .... אבל כשאתה מקים להקה ואתה אומר לעצמך: "אני עושה את זה כדי להרוויח כסף" אז כל הלהקה מאבדת טעם כי להקת רוק (לא חשוב איזה סוג של רוק) בד"כ באה להעביר מסר מסויים. עכשיו לגבי לימפ ביזקיט פעם אהבתי אותם מאוד אני חולה על הדיסק הראשון והשני אבל הדיסק השלישי מוסחר לגמרי וכל המטרה שלו הייתה לפרוץ לקהל יעד אחר לקהל יעד של פופ קהל יעד של אם טי ווי (והם גם הצליחו) זה ביאס אותי חבל על הזמן כי אני אהבתי ת לימפ בזקיט עד האלבום ה3.

HandsomeDevil

New member
הדעה שלך לא נחשבת אח´שלי,

הניק-ניים שלך הוא סיסטם רולז, בלי לקרוא את ההודעה שלך אני יודע שהכל שטויות :)

HandsomeDevil

New member
אויש נו במת....

(נאמר במבטא פולני כבד) זה היה בצחוק, אפילו שמתי סמיילי בסוף. ניסיתי לרמוז לכך שסיסטם הם מתרוממים שנשמעים כמו דואט של אייל גולן וליאור נרקיס עם גיטרה חשמלית ובס:)

למעלה