לינדזי יוצאת מהארון!!

שיקה221

New member
קודם כל ברוך הבא

ושוב אין אישור מהדוברת של לינדזי בעניין הזה אלו רק שמועות. היא לא הודתה שהיא רוצה לחיות עם האישה שהיא אוהבת היא אמרה "person" וזה יכול לבוא גם בנקבה וגם בזכר. יש הרבה השערות ועדיין לא אישרו אותן הפך רק הכחישו ואמרו כי הן חברות מאוד קרובות. לי בתכלס זה לא משנה העיקר שלינדזי מאושרת. אבל רק כדי שנעשה קצת סדר.

LindZiv Cohan

New member
ברוכה הבאה!:)

וכמו ששי אמרה, היא לא יצאה מהארון רשמית, כרגע זה עדיין נמצא בגדר שמועות.. למרות שלדעתי הן כן יחד עכשיו, ואם טוב לה, אז טוב גם לי...

LindZiv Cohan

New member
עכשיו קראתי את הכתבות,

באלי להרביץ להם!
הם לא יודעים אנגלית? היא אמרה PERSON, למה לעזאזל הם מתרגמים את זה לאישה?? גררר... ועוד מעצבן שהם כתבו שהיא הודתה בזה, והיא לא חח. חחח הם גם רשמו ש"בתזמון מושלם" סמנתה פרסמה תמונה של שתהן מתנשקות במייספייס שלה אחרי הראיון בE... ואת התמונה הזאת היא פרסמה בערך שבוע אחרי שהן פורסמו בכל מקום באינטרנט.. כבר אמרתי שאני שונאת כל האתרי רכילות הישראלים?

שיקה221

New member
כנל...

הם גם מביאים את זה באיזה שבועיים דילאי וגם לא מדווחים נכון. גרועים.

NoOop

New member
נמ, תראו,

מה שאני חושבת שקודם כל למרות שהורגלנו לא להאמין לריכוליות ובוודאי לא לישראליות, אתם לא יכולים להגיד שזה לא נכון. ראינו, וראינו מספיק. ולא צריך הוכחה חותכת כדי להבין שבין השתיים יש משהו ויותר מסתם משהו. נכון, לינדזי לא אישרה את זה. אבל אני לא חושבת שיש צורך באישור כזה, היא מעדיפה פשוט לשמור את זה לעצמה. ובאמת שהיא צודקת, כי היא לא חייבת ולא צריכה לשתף אנשים מחוץ למעגל חברים ומשפחה שלה לגבי דבר שכזה.. אבא שלה אמר על זה משהו, אבל עם כל הכבוד לו, שישתוק. וזה סתם מלא דברים קטנים כאלה, שכבר ממזמן לא בגדר שמועות, שמוכיחים לנו שהן זוג. נכון, יש אפשרות שלא. אבל בחייכם, רואים את זה די בירור. נחכה לאישור ממנה, אבל עדיין... הן מהממות ביחד :) ז"א, לינדזי מהממת. סמנתה נחמדה
אגב, מטומטם לגמרי שהם לא מפסיקים להזכיר שסמנתה פירסמה תמונה שלהן ביחד מהמסיבה ההיא מתנשקות, כביכול. ממש מפגר. אבל שמעו... אין לסמנתה סיבה נוספת לפרסם את זה חחח אז... יו נואו. בואנה חפרתי. O:

שיקה221

New member
מממ לא בטוחה שאני מסכימה

דוגרי הוכחה חותכת אני לא ראיתי. אז כן יש את התמונה [שלפי דעתי הזווית שבה מאוד מטעה] ויש את זה שהן כל היום ביחד ושאפילו ישנות ביחד. תסלחו לי אבל אם זה ההגדרה של לסביות אז אני לסבית כי ככה כל החברות שלי ואני מתנהגות. [ותאמינו לי שאני לא..למרות שאין לי בעיה עם זה..ההפך] תכלס אני מסתכלת על ההתנהגות שלי עם החברה הכי טובה שלי וזה לא שונה מההתנהגות שלהן. וחוץ מזה גם אם זה יותר מזה זכותן להשאיר את זה בסוד או פשוט לא להודיע. אני חושבת שאם זה היה מעבר לזה אז כבר הייתה הוכחה חותכת ותמונות מבוססות. ואם אתם מכירים את האופי של לינדזי היא אוהבת לשחק עם התקשורת ואני מניחה שגם סמנתה לכן אני לא אופתע אם סמנתה שמה את התמונה רק כדי ללגלג על כל העניין או פשוט לצחוק על כל הקטע. אני לאדעת אם להאמין לזה שהן ביחד, אבל אני מאמינה שסמנתה עושה לה טוב בתקופה האחרונה וזה מה שהכי חשוב מבחינתי, אם זה בתור מאהבת או פשוט חברה טובה זה לא משנה לי.

NoOop

New member
לא בדיוק,

את יכולה להגיד שהן חברות טובות. אבל עם כל הכבוד לאבא המפגר שלה, הוא לא כזה לא בעניין בקטע הזה. הוא אולי שותה את אותו הדבר מהתקשורת, אבל הוא עדיין צד בסיפור. אכן כן, גם אני מתנהגת עם חברות שלי באותה הצורה ואני לא לסבית. לא מהפעם האחרונה שבדקתי.ואני מאמינה שעם כמה שיש לנו חרא של תקשורת וחרא רכילויות, פה בארץ היו מתייחסים לזה אחרת מאשר לשם. לא משנה, מה שאני מנסה להגיד זה שכל התהליך הזה שהם מחשיבים הכחשה לא כזה משנה דברים ממה שאפשר לראות. אל תטעי, היו הרבה תמונות ולא כולן באותה הזווית ככה ש"זוית לא נכונה" זאת לא ההגדרה הנכונה. ובכל אופן, עדים בשפע על ההתחבקויות והריקוד הצמוד שלהן, שאת זה את מוכרחת להודות, את לא עושה עם חברות. וזייהו, הכל נשאר כאן בקטע של אם להאמין לרכיוליות או לא. מה שכן, נסכים על זה שהיא לא אישרה את זה בשום אופן ושהאתרים האלה אוהבים וימשיכו לאהוב להקצין. מה שמפתיע אותי שריאן ראיין אותה, ובכל זאת אמר שהיא הודיעה על הקשר שלהן. תראו, זה נשמע מאוד הגיוני שהיא התכוונה לסמנתה, אבל כל עוד היא לא אמרה זאת. ה1+1 הפשוט הזה שכולם עושים עדיין לא אושר.

שיקה221

New member
אין עוד יותר מידי תמונות

ויש להן בדיוק עוד כמה תמונות שהן מתחבקות ומה את לא מתחבקת עם חברה שלך? חוצמזה שמעבר לכל זה מי בדיוק מדווח לצהובונים "חבר קרוב"? "מקור פנימי"? תעשו לי טובה אם זה לא העורך המסומם של העיתון שממציא 90 אחוז ממה שכתוב שם. הרי אם נקשיב לכל החברים הקרובים האלה לינדזי מזמן עברה בסביבות ה20 הפלות. והרי לינדזי אחרי הגמילה ה3 שלנ שינתה את מעגל החברים שלה בדיוק מהסיסבה שהם ניצלו אותה ודיברו שקרים עם העיתונות הצהובה. אז אני לא מאמינה לכל אותם מקורות. אז בואו ניקח הכל בפרספקטיבה, הרבה פעמים משהו נראה לנו דבר שהוא בכלל לא ולפעמים זה כן. אני נותנת להן להנות מהספק שבדבר. וכל עוד לינדזי מאושרת אז ממש לא אכפת לי אם הן ביחד או לא, פשוט לא נעים להכריח מישהו לצאת מהארון שיש מצב שהוא בכלל לא בתוכו. תחשבו על זה.

LindZiv Cohan

New member
מסכימה עם שתיכן..../images/Emo12.gif

ואם תשימו לב, שתיכן בעצם אומרות כמעט את אותו הדבר, שתיכן מודעות לעניין שכל עוד אין הודעה רשמית מלינדזי, אין לנו דרך להיות בטוחים בקשר שלהן ב100 אחוז. והתמונות, עזבו זוית מטעה... ואולי התמונות ההן בעצם באמת מראות לנו את מה שקורה ביניהן כרגע, אבל בכל זאת, אסור לשכוח לרגע שאנחנו נמצאים בשנת 2008 ונפלאות הפוטושופ או וואטאבר יכולים לגרום לנו לראות דברים שבכלל לא קיימים. ובתכלס, תחשבו על זה, מה אם בין לינדזי לסמנתה אין באמת משהו מעבר לחברות טובות? מה אם זה סתם חיבוק בין חברות, או נשיקה סתמית, או אולי פיברוק של התמונה? הכל יכול להיות נכון במצב הזה, וכמו ששי אומרת, למה לנסות להוציא מישהו מהארון, שיש מצב שהוא בכלל לא בתוכו? -למרות שלדעתי האישית דווקא יש, אבל עד שאני לא שומעת את זה מגיע מהפה של לינדזי בעצמה, ולא חברים, קרובים, משפחה או 'מקורות' אחרים, אני לא הולכת להאמין במאה אחוזים למה שמראים בתקשורת, כי כולנו יודעים, גם אם לא ממש רוצים להודות בכך, שהתקשורת תעשה הכל כדי לקבל רייטינג גבוה. ועל חשבון מי?

NoOop

New member
זה הקטע,

שיכול להיות מאוד שהן סתם חברות, פשוט לא חייב להיות כל כך נגד התקשורת ואני לא מאמינה שהיה מעורב פה פוטושופ, הם לא עד כדי כך חולנים בקטעים האלה. זה רק כשזה מפורסמים בגודל העולם. ובכלל, אני לא מבינה מה הלחץ של להוציא אותה מהארון.. [אם היא בי זה גם לצאת מהארון?] ולמען האמת, אני מבינה אותה לגמרי. כאילו.. גם אני ככה. ואף אחד לא היה צריך ולא רוצה שיקרה מצב שהיא מודיעה על כך בלחץ של החיים שלה אחרי שכל העולם ואשתו פירסמו את כל מה שהיה עם סמנתה.

NoOop

New member
קצת אמון,

הבנאדם שכביכול דיווח על ההתחבקויות הוא לא חייב להיות קרוב, פשוט בנאדם שמכיר את לינדזי בתור מפורסמת, ראה את מה שמתרחש ופשוט אמר את זה. באמת, הגזמת לגמרי. 90% זאת המצאה? ממש לא. יש מליוני שקרים ובכל זאת יש לך איתם מספר תמונות שמראות בדיוק מה שכותבים. אז הכתבות האחרונות יצאו מכלל שליטה והטעות המפגרת שלהם על זה שהיא אישרה, קצת הפתיעה. אבל בכל אופן, הם לא כאלההה גרועיייםםם. חוצמיזה, שימי לב, עד עכשיו כל מה שאמרו איכשהו על לינדזי היה בחיוב לגבי הקשר שלה עם סמנתה. אף אחד לא הכחיש, לא אמר משהו שונה. תחשבי על זה, לא חייב כל כך הגיוני כדי שנחשוב שזה נכון. פה ושם אומרים דברים ופה ושם תמונות ואת כבר עושה את החיבוקר והסיכום בעצמך. היא לא אישרה את זה כנראה מהסיבה שהיא לא חייבת כלום לתקשורת ואלו הם חייה הפרטיים אז אין סיבה שהיא תפרסם את זה כל כך מהר. זה הכל...

NoOop

New member
אה ו...

לא, אני לא מתחבקת עם חברה שלי ככה. כי בסה"כ מה שהן עשו היה יותר מחיבוק ואת פשוט כבר לא יכולה להגיד שלא! אמרו ויש תמונה והם תפסו פינה אינטימית, בחייאת.. אם את עושה את זה עם חברה שלך זה אצלך ורק אצלך [לא שיש לי בעיה עם זה
] ומה שהיה איתן זה היה פשוט קצת מעבר. יכולים להקצין ולהגיד דברים וכאלה, אבל אין מה לעשות...זה נראה ככה.

שיקה221

New member
אני לא יודעת אם ידעת..

אבל בערך 5 דקות לפני המיסבה בקאן לינדזי יצאה מהמכונית בוכה. וכן שאני עצובה או לאדעת מה אני מחפשת תמיכה ואני מחבקת את חברה שלי אני מאוד מצטערת אם זה גורם לכם להרגיש לא בנוח כי אתן לא ככה אבל זה גם בדיוק מה שאני רואה. ואת מכירה אנשים עם ההגמזות אחד רואה נשיקה בלחי אומר שזה היה בפה האחר כבר מוסיף שזה היה בכלל צרפתית והבא כבר אומר שהן הלכו לשירותים ועשו את מה שהן עשו. וזה כל הקטע שזה נראה ככה. לא פחות ולא יותר. אל תשכחו שסמנתה בסביבה מ2004 ומאז לינדזי דיי יצאה עם גברים ובתחילת שנה עוד היו שמועות שלינדזי יוצאת עם אחת אחרת אז כאילו WTF??? לינדזי אוהבת להציג את הכל ככה ובגלל זה זה גם נראה ככה. היא מאוד אוהבת לשחק בתקשורת ולהמציא דברים [הרי בנינו רוב הסצנות על הפאפארצי היו נמנעות ברגע שהיו מפסיקים להודיע להם איפה היא מתכננת להיות] כי אין מה לעשות היא אוהבת את התשומת לב וזה דבר מאוד ידוע. אז תחשבו על זה קצת היא כבר שנה בערך מחוץ לעסק וכל מה שאומרים עליה זה שהיא מסוממת ו"HAS BEEN" וילדה כוכבת שלא עשתה את המהפך, עכשיו היא עובדת על אלבום שלישי ועל 2 סרטים חדשים ובנתיים זה דיי בפרופיל נמוך אז אין לתקשורת על מה לספר כי הכל כבר נטחן כאילו שוב יגידו שהיא נגמלה, שוב ידבר על ההורים שלה? אז זה מאוד נוח התזמון מבחיניתי. שוב אני מאמינה שיש בניהן משהו אני פשוט לא יודעת עד כמה המשהו הזה חזק. ואנחנו יכולים לשער עד מחר ולמעשה זה גם בטח מה שלינדזי רוצה שנעשה שנשער ונעלה את המודעות, אני מאמינה שגם אם זה נכון וגם אם לא היא אוהבת את זה שהיא בתקשורת וצוחקת על הכל מהצד, ו=וואלה זכותה. יותר מזה אין לי מה להגיד, שתהיה מאושרת.

NoOop

New member
כותרת.

בסדר, אז את יכולה באמת להוכיח שאנשים אוהבים להגזים. להגיד שלינדזי את כל זה עושה בשביל תשומת לב גם יכול להיות נכון. אבל לפסול את האפשרות שהן ביחד, זה כבר לא. אני יודעת שאת חושבת שאולי הן ביחד אבל אני אומרת את זה בגלל שאת האמת.. חברה טובה וכל זה.. אבל יש הבדל מאוד דק בין חברה טובה לבין קשר רומנטי. כשתכירו מקרוב תבחינו כמה קשה לשמור על המרחק הזה כשאי אפשר. וככה זה, והיא מתמודדת עם זה בצורה שלה. אז תקשורת או לא, היא עושה את מה שבא לה. ולא מה שבא לה שיראו.

שיקה221

New member
לא פסלתי את זה שהן ביחד..

ואת רק מחזקת את מה שאני אומרת בכך שהגבול בין חברה מאוד טובה לבין קשר רומנטי הוא מאוד דק. זה כל מה שרציתי להבהיר. שאולי הן כן ביחד ואולי הן לא אבל אני לא מתכוונת להתחיל כבר לחתן אותן והכל בלי שיצא מהן איזשהי הצהרה. וכמו שאמרת אם כמה שנרצה לחשוב שאנחנו מכירים אותן אנחנו לא באמת מכירות אז בנתיים אנחנו במין ענן עשן ועד שהוא לא יתפזר לא נוכל לדעת מה באמת קורה ולכן אמרתי מקודם שבואו לא ננסה להוציא אותן מהארון שיש מצב שהן בכלל לא בתוכו.

NoOop

New member
זה בדיוק מה שאמרתי,

שאת לא פוסלת את זה. וכבר חזרנו על כל דבר... הפואנטה היא שמחכים לאישור של לינדזי
אז יאללה, מחכים.

למעלה