לינדזי יוצאת מהארון!!

NoOop

New member
אגב,

חבל לרוץ עם ידיעות כלכך מהר. נכון, כתוב שהיא אישרה. אבל תחשבו קצת יותר לעומק לפני. (סתם הערה, לא בקטע פוגע.)

ronrong7

New member
חחחח

יש מצב שיש בינהן משהו, אבל כל הכתבות האלו, הן כאלו שקריות, וכאלו מפגרות. אה, ואגב התמונות שהן "מתנשקות" זו סתם תמונה שסמנתה מנשקת אותה בלחי פשוט צילמו את התמונה מזוית שנראת כאילו הן מתנשקות פחות או יותר. אז יש מצב שזה נכון, כי כבר שנה הן כל הזמן ביחד (למרות שהיתה הפסקה באמצע...), וכבר היו על זה שמועות פעם שהיא שלחה לה הודעות במייספייס וכ'ו. אבל בעיקרון אי אפשר לדעת, ותכלס זה גם לא כ''כ מעניין. אני חושבת שזה די ברור שהיא לא לסבית-לסבית כי כבר היו לה עשרות חברים (בנים..) אבל יש סיכוי שיש בינהן משהו, ואם יש בינהן משהו, זה דווקא עשוי להיות די נחמד ^.^"

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gif

אוף, ראיתי נראלי שלשום Y בעשר [נו, הייתי בדרך למטה והטלויזיה היתה דלוקה חח], והם דיברו על לינדזי וסמנתה ובעעע... "סמנתה אתמול הוסיפה לעמוד המייספייס שלה תמונה של שתיהן מתנשקות" כאילו, מה, מאיפה אתם מביאים את זה? ממקורות אמריקאים בטח לא, כי הם לא מספיק טיפשים בשביל לא לברר עובדות [או שכן?] אז מה, הם לוקחים את המידע שלהם מאתרי רכילות ישראלים? יעני לוקחים מידע מכתבות ישראליות אחרות=המתחרים שלהם? מה הם סתומים? בררר... כבר אמרתי שאני שונאת את הישראלים? >< ו...תהני בטקסס!

שיקה221

New member
חחחח

אהבתי את השלוש ארבע ו... עזבו אני כבר לא בודקת מקורות ישראלים.. וכנ"ל אני גם מאמינה שלינדזי היא לא לסבית לסבית אם כבר היא דו בכלל..

NoOop

New member
זה רק נראה ככה,

חח יש לה כאן מגזינים מחו"ל וכתבה של 2 עמודים על לינדזי וסמנתה. אני אסרוק מחר או משו, אבל בעיקרון כתוב כמעט את אותו דבר רק הקטע האו שכשזה באנגלית זה יותר משכנע XD סתם, הכתבה עצמה יותר טובה מהשטויות שיש ב-Y בעשר. ודי לשנוא את עצמך P: אוהבים אותך!

שיקה221

New member
משם הם לקחו את זה

השמועות על הכתבה עצמה הסתובבו כבר שבועיים + ברשת, כל פעם הביאו משם ציטוט אחר ולפני כמה ימים היא יצאה, ככה שבתכלס ידענו מה כתוב שם עוד מלפני. הקטע זה שהורג אותי איך הם מושפעים מהכתבות האלה, הם גם לא יגידו מילה טובה. נגיד יש אתר x17online שעם כל הרכילויות שמפיץ שם הוא ממש מפרגן, נגיד אמרו שם שכל הכבוד ללינדזי שמתמידה בעבודה חהדשה על הסט [בשבוע האחרון היא שמה מהזריחה ועד השקיעה] וברור שהוא נגיד מוסיף דברים כמו שלינדזי וסמנתה הולכות יד ביד וכאלה אבל הוא גם יודע לזרוק מילה טובה שצריך. פה בארץ לא תראי את זה נגיד וואלה ממש מגזימים... שונאת אותם בעיקר כי הם מושפעים ועזבי את זה שגם ככה הם מעתיקים ממגזינים מחו"ל הם גם מקללים וכל מיני כאלה..ממש הוצאת דיבה.. ולא תראי אותם כותבים על אומנים ישראלים כי הם יודעים שיכולים לתבוע אותם.

LindZiv Cohan

New member
כל כך נכון!

בגלל זה אני שונאת אותם! חח כי עם כל הצרות שלינדזי עשתה בעבר, היא גם עשתה דברים טובים, ועדיין עושה, היא מתקדמת יפה מאוד, ואיכשהו את זה הם תמיד מפספסים. את X17 אני אוהבת

LindZiv Cohan

New member
שאני אשנא את עצמי? מה פתאום! [יש סילית!]

איזה מגזין ואיפה קנית?? חחח אני תמיד מחפשת ולא מוצאת

NoOop

New member
מגזין STAR

אין לי מושג אם כבר היה פה את הכתבה אבל אני אעלה אותה כשאצליח לסרוק.

למעלה