אני לא מצטער על זה
נשארתי בין ה70 האחרונים, גם זה משהו

)) הגיבוש הולך ככה: כל חוליה זה בערך 20-25 אנשים, וסך הכל היו שם 350 אנשים בערך. יום ראשון: עד שעה 4-5 לא עשינו כלום חוץ מלדאוג לציוד: מדים, תד"ל אפוד ונשק...אח"כ חיכינו ודיברנו ביננו. אז המדריכים באו והתחיל הלחץ, כל החוליות הלכו לאזור המפרץ שליד המבצר, ושם היו תיזוזים של 4-5 שעות, למזלנו הרע התחלנו כבר בדבר הכי קשה, הזחילות... שהן בתחרות בין חברי הקבוצה, סך הכל זחלנו איזה 10 פעמים, מרחקים של 30-50 מטר, והכל לאחר שטיפה טובה במים, ככה שהפכנו לשניצלים טובים...זה היה ממש סיוט, אבל שזה נגמר נתנו לנו 10 דקות לנוח ואז היינו צריכים לחפור בור בחול כמה שיותר גדול, ונתנו לנו חצי שעה, למרות שאחרי 20 דקות הם אמרו להפסיק, אח"כ בא תרגיל שציפיתי שיהיה הרבה יותר קשה, אלונקה סיוציומטית, שזה תרגיל שידוע לשמצה, שתי אלונקות עם 70 קילו עליהן מונחות קרוב לקו המים, שבערך 50 מטר משם יש מקל שתקוע בחול, אז רצים בספרינט, אליו ובחזרה, וה8 הראשונים תופסים את האלונקה, והכל נרשם.. הייתי בין הכי טובים בזה, הגעתי 5 פעמים מתוך איזה 15, שזה לא רע בכלל. אחרי זה אנחנו סיימנו את התיזוזים, כמובן שבין תיזוז אחד לשני יש שיטפה טובה במים כדי שנהיה קצת יותר כבדים, אבל סך הכל, החלק הזה היה די פשוט, ומהחוליה שלי רק אחד פרש. השלב הבא היה הרבה יתור קשה- אחרי שחזרנו לבסיס ונחנו קצת יצאנו למסע של 2-3 קילומטר, עם תד"ל של 10 קילו, אפוד עם 2 מימיות ונשק, כמעט כל הדרך רצים, אבל זה מסע קל יחסית, שנגמר מהר. אח"כ היינו אמורים לישון 3 שעות, אבל לא הצלחתי להרדם, ויצאנו למסע 8 ממש ממש קשה, שהרוב פשרו או נפלו בו. אחרי שחזרנו הלכנו להתרחץ, ואיך שחזרנו מהמקלחת היינו צריכים לעלות על ציוד, בלי תד"ל, ויצאנו למסע קשה ביותר, 8 קילומטר, ש 4 מהם רצים ואחרי זה ה 4 הנותרים עושים חברי החוליה עם אלונקה של 70 קילו, שזה כבד אבל טוב כי כבר לא רצים כמעט. אחרי זה נשארו בחוליה 6, והתחברנו עם חוליה אחרת ואח"כ הלכנו לישון.( למרות שאי אפשר לישון כי חם לאללה וכבר אור יום) היום השני התחיל אחרי הצהרים, בתיזוים כמו ביום הראשון, רק יותר ארוכים ויותר קשים, אבל כפי שאמרתי זה החלק הקל, וגם כאן לא פרשו כמעט אף אחד... אח"כ חזרנו לבסיס, ישנו קצת, ויצאנו למסע שממנו לא חזרתי, ה 16 קילומטר( נראה לי), בערך בקילומטר ה 10 התחילה לי בחילה והייתי מתחת לאלונקה אז ביקשתי שיחליפו אותי, ואחרי איזה 100 מטר נכנסתי לבלק אאוט, ומצאתי את עצמי יושב על החול ומקיא, אח"כ קמתי ורציתי להמשיך , אבל הקבוצה הייתה כבר 50 מטר ממני, והמדריך אמר לי לחכות לאוטו, וזהו, נגמר לי הגיבוש. היה כיף, קשה בטירוף, ואולי אני לא מתאים לזה, או לפחות, הגוף שלי החליט שאני לא מתאים לזה.... אני גאה בעצמי אבל אם יש לך עוד שאלות אז חופשי אחי... סליחה על המגילה

))