לינון ולכסוס

papapapapa

New member
swoosh

אני בכלל לא רוצה להיות בשייטת בגלל זה לא הלכתי דבר שני לפי מה שאני מבין שעברת בגיבוש של השייטת גם בגיבוש של דובדבן לא היית עובר כי גם לי היו דברים דומים מאוד לשלך ואני עברתי גם את זה וגם יום סיירותואני לא אמרתי שצריך רק כושר צריך כוח מה שלי היה ולך כנראה לא היה כי לא החזקת מעמד עם האלונקות שאני עשיתי את המסע הזה כמה פעמים ועברתי בלי הרבה קושי

Swoosh

New member
באמת שאין לי כוח לשחק איתך חתול

ועכבר, אבל אני חייב להגיב: דבר ראשון, "עברתי יום סיירות"? אז למה אתה בדובדבן ולא בשייטת, מטכ"ל שלדג או חובלים? דבר שני, עם כל הכבוד, אני לא מוצא מקום להשוות בין גיבוש דובדבן לבין גיבוש שייטת, תתקן אותי אם אני טועה. דבר שלישי, "גם לי היו דברים מאוד דומים", מה היה לך דומה בדיוק? עשיתם מסעות בחול הרך עם 10 קילו? דבר אחרון, אם הייתי מוותר ופורש הייתי יורד על עצמי כל החיים, אבל זה לא מה שקרה, פשוט הגוף שלי התמוטט. יש מבין אחי?

papapapapa

New member
פחחחחחחחחחחחחח

שוב פעם אני לא רציתי לא שייטת לא במטכל רציתי רק דובדבן ואני כן רצתי עם אלונקה ו-10 קילו ויותר אפילו על הגב בחול בחיפה אז למרות שאולי בשייטת יותר קשה אבל יש דברים שהגיבושים דומים ביניהם ואני עברתי את מה שאתה לא עברת ואני לא התמוטטתי בשום מסע יש מבין אחי?

Swoosh

New member
אני מניח שאם אני אגיע לגיבוש דובדבן

אז נדע, עד אז, אין לך שום זכות להגיד שאתה יותר טוב ממני, כי לא חוית את מה שאני חוויתי, ואל תזבל שזה אותו דבר, כי זה פשוט לא. אין ויכוח כאן אפילו, תשאל כל מי שאתה רוצה איזה גיבוש יותר קשה.

papapapapa

New member
swoosh היקר

אתה לא היית בגיבוש של דובדבן אז אל תבוא ותגיד מה היה לי ומה לא אני במקרה קראתי את הקטע שלך שסיפרת איפה נפלת ומה עשית והיו לי דברים דומים ולפי ההודעות שלך אני רואה שעשית גיבוש אחד ונפלת בו כשאני עשיתי שני גיבושים ועברתי אז אל תיהיה לנו אחד שחווה חוויה שאני לא חוויתי וההוכחה היא שאני קראתי מה שהיה לך בגיבוש ואתה בכלל לא עשית לא יום סיירות ולא גיבוש דובדבן אז אל תגיד לי מה היה ומה לא היה אוקי?

Swoosh

New member
כסוס אחי

מה נשתמע איתך? לאן נעלמת??? יהיה לי יום סיירות בינואר, כמעט בטוח, זה משאיר לי חצי שנה להחליט מה אני הולך לסמן שם בעדיפות ראשונה, וממש אין לי מושג. אני אסביר לך: עכשיו אחרי שעפתי מהגיבוש התחלתי לחשוב אם השייטת זה המקום בשבילי, אני לא בטוח שאני כ"כ אוהב ים, ומסתבר שהגיבוש הזה היה גדול על הגוף שלי... מצד שני, חשבתי על שלדג, שם בגיבוש אין מסעות( נראה לי) אלה רק הקטע שבו הייתי טוב יחסית, התיזוזים. יש לך הצעות? הערות? רפאל

Casus Belli

New member
רפאל ../images/Emo8.gif

ינואר? פייייי.... עוד הרבה זמן. אם אתה שואל לדעתי - שלדג יחידה פצצה. היא גם נחשבת בעיני רבים ליחידה מעל ומעבר למצויינת... בנוסף, גם רשמה לאחרונה כמות נאה של חיסולי מחבלים בשטחים, ובנוסף לכל אלה התקציב של היחידה הוא בשמיים... איך כתבת במאמר? הבייבי של חיה"א. בקשר לגיבוש שלדג - אם אתה לא טוב במסעות, יש לך חצי שנה לשפר את זה, ולעבוד על החולשות. אם אתה טוב בתיזוזים - רק הרווחת. להיות טוב בתיזוזים? נשאר לי רק לקנא בך... הרבה נכשלים בחלק הזה. כל טוב ובהצלחה בהמשך... נשתמע. Casus

papapapapa

New member
שאלה לכסוס

מאיפה לך לדעת אם שלדג חיסלו מחבלים בזמן האחרון? כשיחידה כמו שלדג עושה פעילות אומרים בכל מקום יחידה מובחרת ובשטחים יש עשרות יחידות כאלה

Casus Belli

New member
תשובה

http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/08012001/ART102293.html נתקלתי בכתבה זהה (מעיתון ג´יינס, אם אני לא טועה) לפני חודש בלבד על סיכולים ממוקדים של יחידות עילית ישראליות, אבל לצערי לא מצאתי עכשיו את הכתבה. נראה לי שהכתבה (שכתובתה גם למטה) היא ממקור אמין (ה"טיים"), ולא מותירה הרבה מקום לספקות. לשיפוטך. יום טוב, Casus

למעלה