שקט אתה, זבל.
מ מגרש השוודים New member 27/7/07 #43 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לצינוק!! איך אפשר לא לאהוב את TTBTR?
L Liquid Dreams New member 27/7/07 #44 אוי נאור, אתה נהיה אחד מהם! תזכור את אנמ"א, בבקשה}: תזכור איך אתה הרגשת כשנהיית אנמ"א}: אל תהפוך אותה לאנמ"ו [כמו אנמ"א רק ווית'ין] }:
אוי נאור, אתה נהיה אחד מהם! תזכור את אנמ"א, בבקשה}: תזכור איך אתה הרגשת כשנהיית אנמ"א}: אל תהפוך אותה לאנמ"ו [כמו אנמ"א רק ווית'ין] }:
מ מגרש השוודים New member 28/7/07 #53 אגודת נפגעי מעריצי אפיקה. מאיה ואני צחקנו על זה שהיום להודות שאתה לא אוהב את אפיקה גורר תגובות דומות לווידוי על רצח א': אני חייב להתוודות... *נשימה עמוקה*. אני לא אוהב את אפיקה. ב': מה?! איך אתה יכול?!?! איך אתה מעז?!?!?! מה?.. זה באמת ככה
אגודת נפגעי מעריצי אפיקה. מאיה ואני צחקנו על זה שהיום להודות שאתה לא אוהב את אפיקה גורר תגובות דומות לווידוי על רצח א': אני חייב להתוודות... *נשימה עמוקה*. אני לא אוהב את אפיקה. ב': מה?! איך אתה יכול?!?! איך אתה מעז?!?!?! מה?.. זה באמת ככה
L Liquid Dreams New member 28/7/07 #54 לא משהו שאתם צריכים לדעת../images/Emo11.gif טוב אולי. נדבר על זה ונחליט. [נכון נאור?;;]