לינקים לדרים0 מהיום: טים סילביה-ג'רום לה באנר

blackcoldtiger

New member
בקשה לשנה החדשה

שמשהו כבר יביא את פידור לUFC, לא איכפת לי שיקבל 3 KO רצופים מרואי נלסון העיקר שיגיע לשם כבר.

BeniTaz

New member
סילביה-לבאנר זה לא קרב אמיתי

סוג של פרו רסלינג.. פתטי למען האמת

GN24

New member
עכשיו קראתי....

דיי דבילי גם פוג'יטה ארטס היה מבוים..מה הטעם בזה???

BeniTaz

New member
משהו על הקרבות המרכזיים

פידור-אישי: משום מה אישי נופל ב-KO בתיזמון מאוחר.. אמרתי מילא, בטח אני מדמיין ולמה שיהיה קונספירציה. אחר כך אני רואה את אאוקי-קיטאוקה.. ראיתי רק כמה דקות, זה נראה לי לגמרי לא אמיתי. כאילו הם לא מתאמצים באמת וזורמים עם הטרנזישנים.. אני בדרך כלל לא קונספירטור. מלכתחילה היה תמוה בעיני שאאוקי וקיטאוקה, שניי חברים טובים שמתאמנים ביחד נלחמים אחד נגד השני בקרב שאמור לקדם את שניהם.. מיותר לציין שזה הסתיים בהחלטה ולא ראיתי את שאר הקרב כי יצא לי החשק. אני גם מעריך ששאר הקרב התרחש בקרקע, עולמם של השניים חלילה שלא יהיה נזק מסטרייקינג. אשמח לדעה מקצועית של איש קרקע (שאול?!).. מאוחר יותר אולי אסתכל על שאר הקרב. לא סתם קוראים לאירוע Fight For Japan, בחגיגת הקרבות המומצאים שהיו שם אני ממש לא אתפלא אם שניי הקרבות המרכזיים היו מכורים. שאר הקארד ה-MMA היה כשר למהדרין. מה אתם חושבים?

iratherdie

New member
מכורים אה?

כל האף של אישי מרוסק. פידור חזר! איזה תענוג... קודם כל TDD אדיר מול הג'ודו בנסיון הראשון של אישי. דבר שני ראינו אותו עושה בדיוק מה שהוא עשה מול מונסון... ר-ו-צ-ח בעמידה ולא חושב אפילו לרדת לקרקע. זה היה מצחיק כי פידור לא בא בכלל לעשות גראונד אנד פאונד הוא רצה לתת לאישי לקום אבל הוא היה מרוסק לחתיכות על הרצפה. איזה אגדי... איך הוא מנצח לא עושה את כל הריקודים והחגיגות של סילבה. הבנאדם נראה כאילו הוא נסע באוטובוס והגיע לתחנה. הלוחם והאישיות הכי גדולה בהיסטוריה, פיודור אמיליאננקו. יאללה עכשיו שיתחיל לקבל קרבות בארצות הברית וימשיך לרצוח. פידור הפסיד 3 קרבות על הקרקע אמר מה אני צריך את זה, אונס בעמידה ותענוג לעיניים. האפרקטים בשמאל!!!!! אין שני להם. ועוד מול לוחם שמאלי זה לא מתלבש אבל המהירות ידיים... תענוג תענוג תענוג. פידור מסוגל להשמיד את אוברים אני אומר את זה כאן בגלוי. הוא עוד יחזור בגדול.

yair_bar

New member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלאק פיודור חזר

בתקופה קשה זו....העלית לי חיוך הבוקר

פדור מנצח את אוברים...פדור אונס בעמידה...רוצח בעמידה... מבטיח שלך, שגם אם נעלה את פדור מול צ'אק נוריס,לפדור יהיה יותר קשה. פדור עלה מול אישי, כאשר לאישי אין סיכוי בכלל, חוצמג'ודו אין לו מה להציע, ומבחינת גודל, אישי שקל עוד פחות ממה ששקל בג'ודו. אישי צריך לרדת ל205 ופדור צריך למצוא קרבות שיאתגרו אותו ולא ימשיכו לנפח מאזן מלא בגופות סרוחות או חביות מלאות בקקי. פדור הפך לבובה של פינקלקראפ, משתמשים בו לעשות קצת כסף ביפן ואז יפרישו אותו, כי הם יודעים את האמת, שהוא לא רלוונטי בספורט כמו שהאוהדים שלו חשבו.

BeniTaz

New member
אישי כבר היה ב-205 בקרב הקודם

מה שמצחיק בפידור זה שהוא לא נלחם 4 קרבות בשנה מאז 2004.. בקושי היה עושה 2 קרבות בשנה. כל הזמן דיבר על פרישה ועשה קרבות ראווה ופריקשואו. פתאום אחרי שהוא התחיל להפסיד הוא נלחם הרבה. איך שגלגל מסתובב.. אני כבר לא קונה את סיפורי הצניעות שלו.. אם הוא היה רוצה להיות ב-UFC הוא כבר היה שם, כי כסף זה לא העניין והוא בטוח היה מרוויח הרבה. שמח מאוד שהוא הפסיד ומקווה מאוד שנמשיך לראות אותו מפסיד.. לנצח את אישי זה לא חוכמה פחחח

ranzz

New member
לדעתי פידור צריך לקבל את הזוכה של הטורניר HW

ומשם ישר לטייטל שוט ב UFC! פידור חזר... כן הא, חזר למה שהוא עשה לפני שנתיים, לקבוע קרבות נגד לוחמים TOP 30

bret24

New member
פידור הוא הלוחם הגדול בהיסטוריה..

אם הקרב בזירה אני שם עליו כסף מול כל אחד. ואנשים מספיק עם הזלזול, ראינו כבר מה לוחמים "גדולים" כמו לסנר שווים באמת, בסוף יתברר שמחלקת ההביוויט של סטרייקפורס הייתה הרבה יותר טובה משל הUFC

BeniTaz

New member
הזילזול הוא של פידור אם כבר

ונראה לי שמערציו צריכים להתעורר.. פידור לא רמה.

ranzz

New member
אם הקרב בזירה?

או שלא הבנתי למה אתה מתכוון או שאתה מאשים את ההפסדים שלו בכך שהקרבות היו בכלוב?

למעלה