לינקים לדרים0 מהיום: טים סילביה-ג'רום לה באנר

no gi

New member
אני מאושר על פדור

אני חושב שהוא בן אדם משכמו ומעלה לי זה נראה בכלל לא פשוט להפסיד אחרי 30 נצחונות רצופים. ובטח שזה לא פשוט לחזור ולעשות עוד קרב וגם בו להפסיד ובטח שזה לא פשוט להמשיך עוד פעם ושוב להפסיד והבן אדם לא נכנע, הוא ממשיך הוא עשוי מחומר חזק באמת! ועכשיו אני רואה את זה בברור כשלמישהו הולך טוב כל הקריירה זה לא חוכמה, אני מעריך את פדור את זה שהוא ממשיך להלחם למרות ההפסדים זה שהוא כבר לא בטופ העולמי לי זה ברור אבל זה לא העיקר בעיני העיקר שהוא ממשיך העיקר שהוא לא מוותר שהוא עולה מהנפילות שלו

ranzz

New member
מה לא מוותר, הוא הכי מוותר בעולם

מתאמן עם אותה חבורת מפגרים שלא יודעים מה לעשות איתה, מנוהל על ידי אותה חבורת מפגרים שהרסה לו את הקריירה, ונלחם נגד לוחמים לא מדורגים בכלל שלא מעניינים אף אחד. לא לוותר זה ללהתחנן לארגונים הנורמלים שיתנו לו קרבות מול לוחמים מדורגים, ולא להרוויח כסף מהמעריצים היפנים שעוד שומרים לו חסד נעורים.

no gi

New member

א. ההפסדים שלו הם נגד לוחמים מדורגים ביותר ב. אני סבור שאתה צודק, ושהוא היה יכול לעשות הרבה דברים אחרת ולהשאר כך בטופ העולמי ג. לא תמיד המטרה היא להיות בטופ כל הזמן, זה שהוא ממשיך להילחם, זה שהוא כן מארגן לו קרבות, זה כשלעצמו מרשים. הרבה אנשים במצב שלו היו פורשים אחרי ההפסד הראשון, או השני או השלישי. ולא, זה לא בחירה נכונה לדעתי. זה לא פסול לבנות בטחון ע"י קרבות נגד לוחמים שמדורגים פחות גבוה. ד. אם הקריירה של ברוק למשל, הייתה נבנית יותר בהדרגה יכול להיות שהוא לא היה פורש אתמול. אם הוא היה בונה את עצמו יותר בצורה מחושבת, הוא היה צובר יותר בטחון ולא מסיים את הקריירה שלו כ"כ מהר.

yair_bar

New member
מנהל
אתה טועה לגמרי. מצטער

ההפסדים שלו היו ללוחמים בינוניים ומכאן הכעס כלפיו קודם כל הוא לא לקח תחרות אמיתית כשהוא יכל ורדום, ביגפוט והנדרסון (שבא בכלל מקבוצת משקל נמוכה יותר) הם לא ה TOP של הלוחמים

ranzz

New member
נכון אבל בלי קשר, אני לא דיברתי על ההפסדים

no gi אמר בהודעה שהוא מאושר שפידור "ממשיך להלחם אחרי ההפסדים" ולכן אני דיברתי על מונסון ואישיי הזה, שמיותר לציין שאני וכנראה רוב הפורום בכלל לא הכרנו אותו (רק צחי שמכיר את כל הלוחמים בעולם הכיר אותו בטח).

no gi

New member
תכף תגיד שהוא הפסיד ללוחמים מהשורה התחתונה

הנדרסון הוא בTOP 5 ללא ספק ורדום הוא בTOP 10 ללא ספק וגם ביגפוט הוא בTOP 10 אלו לוחמים בינוניים???? כל הביקורת עליו היא מוצדקת, והוא היה צריך ממזמן להכנס לUFC ולהראות מה הוא שווה, אבל להגיד שהוא "נלחם נגד לוחמים לא מדורגים בכלל שלא מעניינים אף אחד" ?? זה הקצנה פראית.

yair_bar

New member
מנהל
רשימת הלוחמים שמנצחת היום את פיודור

JDS אוברים ג'וש בארנט קיין ולאסקז ג'ון ג'ונס הוא שווה כוחות בעיניי ל: קארווין פרנק מיר לסנר קורמייר אנדרסון סילבה רשאד אוונס שוגון כל אלה בלי להוסיף את אלו שכבר ניצחו אותו שאני לא בטוח להגיד מה ייקרה בקרב חוזר

iratherdie

New member
למה לא בטופ

תתאר לך שהוא נלחם עכשיו נגד ורדום מפרק אותו בעמידה ונותן לו לקום. בדיוק כמו נגד אוברים. נראה לך ורדום יצליח להוריד אותו לקרקע ולשלוט בו שם? אני אומר סיכוי חלש מאוד.... ואת לסנר פידור לא ישמיד באמא של הקלות? אז מה זה אומר שהוא טופ 10? פידור ניצח בעמידה כל קרב גם את אלו שהוא הפסיד. הלך לו טוב לפני הצלילה עם ורדום למטה, נתן להנדרסון נוקדאון ושוב התחיל להשתולל למטה... אני מאוד מקווה שפידור יהפוך עכשיו לסוג של צ'אק משתמש בהיאבקות להשאיר קרבות בעמידה ויש לו אחלה ג'ודו וסמבו ולא יודע מה עוד הוא מתאמן אבל לא קל להוריד אותו. עומד על דעתי אוברהנד אחד או אפרקט שמאלי והוא יזעזע את האמא של אוברים. אוברים נגד לסנר מקבל אצלי 0 נקודות. מבחינתי זה לוחם mma נגד לוחם wwe. שינצח את פידור אחר כך נדבר.

זקס11

New member
ממתי זה קשה להוריד את פידור?

כל לוחם שרצה להוריד את פידור הצליח. והיום, אם פידור רוצה להכנס ל UFC, הוא יכול לנסות דרך TUF, כי אני לא רואה שום אפשרות אחרת שהוא מעניין מישהו.

bret24

New member
חחחחחחחח אתה רציני?? לא מעניין אף אחד??

נכנסת פעם לאיזה שהוא אתר של MMA חוץ מהפורום הזה?? סתם לדוגמא לשרדוג שכל הודעה שנייה בפורום מדברת על פידור? אמרתי כבר מזמן מי שלא מעריך את פידור הוא מבחינתי לא אוהד של הספורט הזה, ומה שמצחיק שמי שמעביר את הביקורת זה אוהדים של לוחמים כמו לסנר ומיר.

זקס11

New member
אני מציע לך להכנס לויקיפדיה

ואחכ לשרדוג. פידור הפסיד את שלושת הקרבות האחרונים שלו. ואז הוא החל להלחם בגרוטאות. לפני ההפסדים, רוב הקרבות של פיזור בשנים האחרונות היו נגד לוחמים לא ראויים. זה שפידור עדיין מייצר דיונים בפורומים, לא רומז שהוא רלוונטי. לטעמי, זה יותר מעיד על רצונם של אנשים להתרפק על העבר.

iratherdie

New member
אחי לא לימדו אותך

שאם אין משהו טוב להגיד..... בוא נודה אתה ופידור לא באותה הפלנטה. לדבר עליו כאילו זה הכלב שלך לא מתאים ולא מכבד. הבנאדם קצת יותר מוכשר ממך וניצח את מונסון שהוא אחד ה-HW הטובים מחוץ ל-UFC ואת יישי כוכב עולה ואפילו את זה בקלות מבלי לחטוף איגרוף אחד נגד מונסון וחטף 2 איגרופים מאישי והסנטר פלדה לא הרגיש אותם. סך הכל, 2 קרבות נגד לוחמים טובים = פידור קיבל 2 מכות. ניצח בדומיננטיות. פידור חוזר ונראה שהוא למד מההפסדים... הוא לא נראה איטי ומרושל כמו מירקו או מיר שאיבדו מהמהירות שלהם, ולא אני בכלל לא מתלהב מניצחון דחוק על נוגירה. עלק מישהו כאן רשם שפידור ברמה של מיר. לא, פידור ישמיד אותו.

BeniTaz

New member
אני מסכים רק על זה שמיר לא ברמה של פידור

הוא יותר טוב ממנו. בואנה.. אתה חיי בסרט שאין דברים כאלה. לא למדת שאסור להיות מעריץ עיוור.. בסוף אתה תמשיך לאכול הרבה כובעים. אין לו תחרות בכלל, הוא סתם יילחם נגד שמות חלשים כמו מונסון ואישי בעצת המאסטר פינקלשטיין וזה יעשה את העבודה שאוהדים כמוך יאכלו את הלוקש. אם הוא ב-M-1 למה לעזאזל הוא לא נלחם נגד האלוף גוגנשווילי? אתה יודע למה? גוגנשווילי יהרוג אותו.. הוא אחד הפרוספקטים הגדולים ופינקלשטיין יודע את זה. אין לו ביצים להיות ב-UFC, בטח לא בבלטור ועכשיו הוא חי על תהילת העבר של היפנים או הרוסים נגד לוחמים סוג ג' או פריקשואו.. מצאת מי לאהוד. פידור היה גדול פעם.. זהו. לא מעניין אותו בכלל להוכיח מה הוא שווה כיום.

moriarty

New member
חשבתי שגוגנישווילי פצוע, לא?

בכל מקרה, לדעתי פדור טוב ממנו.

BeniTaz

New member
הוא נפצע 3 פעמים אחרי קבעו לו להילחם

מול לוחמים. בשום פעם זה לא היה פידור.

זקס11

New member
תתבייש לך...

לפי חוקי הפורום החדשים, אתה צריך לנצח את פידור לפני שתוכל לומר עליו משהו לא חיובי.

moriarty

New member
אני הבנתי שהוא פצוע כבר חצי שנה +

אני טועה? בזמן הזה פדור עוד היה בסטרייקפורס.

BeniTaz

New member
הוא היה אמור לחזור כמה פעמים

אבל כל פעם נפצע שוב. זו לא פציעה אחת שהשביתה אותו זמן רב.

למעלה