לינק על פנימיות

לינק על פנימיות

אני זוכרת שלפני כמה זמן מישהו שם כאן לינק לאתר עם רשימה של פנימיות בכל הארץ. ניסיתי אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתוך הפורום. אני ממש אשמח אם מי שפירסם את הלינק, או יודע על אתר שיש בו רשימה של פנימיות בארץ יפרסם זאת. אגב, אבי - אשמח אם תוכל מדי פעם לשים את הלינקים שאנשים מפרסמים כאן בקישורי הפורום, כך שלא "ילכו לאיבוד"...

ג שם

New member
פויה מצידו

הקישור לא עובד. שלחתי מייל אליהם והוא יתוקן. אם בינתיים את רוצה את רשימת הפנימיות, תשלחי לי כתובת מייל ואעביר לך אותה- הורדתי מהם את הקובץ.

דווקא הצלחתי להיכנס לאתר...

המון תודה
אגב, אם מישהו יודע על פנימייה/הוסטל או כל מקום אחר באיזור השרון שמחפש סטודנטית לעבודה סוציאלית כמדריכה חברתית, או בתפקיד אחרת עם זיקה למקצוע, אשמח לדעת.

תנסי ב

מצפה ים, מעון סגור לנערים עבריינים. ממוקם בהרצליה, שייך לחסות הנוער. כמובן, אם את בקטע של תקון...

אני מאוד בקטע של תקון

האמת, שהבעיה היא שאני מאוד צעירה יחסית לסטודנטים האחרים, (לא עשיתי שנתיים חופש אחרי הצבא כדי לטייל ולעבוד במלצרות), וזה פועל מאוד לרעתי בעניין של למצוא עבודה. בשום מקום לא קוראים לי לראיון, ובמקום היחידי שקראו לי לראיון הדגישו מאוד את זה שלדעתם אני צעירה מדי, אבל קראו לי בכל זאת בגלל שמישהו שם מכיר אותי ואמר עליי כמה מילים טובות. אני מתחילה לחשוש קצת מה יקרה עוד שלוש שנים כשאסיים את התואר, ואף אחד לא ירצה להעסיק אותי כי אני אהייה רק בת 23. האמת שאני לא מבינה מה ההבדל ביני לבין סטודנטיות אחרות. ה"ניסיון חיים העשיר שלהם" יחסית אליי מתבטא בסך הכל בטיול ארוך ובעבודות מזדמנות, בעוד שאני "שברתי מוסכמות חברתיות" וישר התחלתי ללמוד... אני לא מבינה למה זה מעמיד אותי בעמדת פתיחה נמוכה יחסית לאחרים, אבל זה נורא מתסכל.

סליחה,

מרוב שהייתי שקועה בהתמרמרות על עניין הגיל, שכחתי להגיד תודה
אני בהחלט אבדוק גם במצפה ים.

Aisha

New member
אני בזמנו הייתי במצפה ים

לראיון למורה לאנגלית (קצת שונה) הם בדרך כלל מחפשים אנשים שהם א עם ניסיון ב עם יכולת להשתלט על הנערים זה מקום לא קל צריך אופי חזק כדי לעבוד שם

בקוטב האמצעי ../images/Emo6.gif

לא אוהבת קור וגשם (שום דבר אישי נגדך!), על אף הכינוי שלי. הדבר היחידי שאני מוכנה לסבול בחורף זה שלג, אבל אין כאן שלג, אז מה זה שווה??

חלילה וחס ../images/Emo188.gif ../images/Emo183.gif ../images/Emo187.gif

הבה נישא את תפילת הגשם למען שטפונות אדירים שימשכו עד יום שני בבוקר ואז יפסקו עד יום ו'.

למעלה