לינק על פנימיות

אה, זה מזכיר לי

מיום ב' הקרוב עד יום ו' אהיה לא בנמצא, או שלא אהיה בנמצא, עדיין לא החלטתי. בכל אופן אהיה נעדר מהפורום. ההוסטל נוסע לאילת - ג'יפים, IMAX ,WOW, שיט, דגים משועממים במצפה, והרבה ארבה. יכול להיות שיהיה מישהו שישגיח באופן זמני. אתם חושבים שזה נחוץ?

SuperGirl 25

New member
מה??? עוד פעם??

באמת היה רשום לי בהורוסקופ שהשבוע צפויות פרידות זמניות... טוב, שיהיה... אולי תבוא לבקר בדרך? אשמח להפגיש בין הפונים שלנו
ולגבי ההשגחה-אני בעד השגחה פרטית, מלמעלה, השם ישמור!

תפילת הפורום

חסדו יתברך יתן לנו עוז ועיצה כנגד פורעים, מרעים ושאר מינין בישין שיתרגשו עלינו לקלקל מחשבתנו ולהפר שלווה בגבולנו, ולהשחית שרשורנו. זו תפילה שמומלץ לשאת לפני כל כניסה לפורום והיא תבטיח לנו שקט (אולי).

ג שם

New member
רוצה שארד למרתף לשבוע?

אם לא אקלקל את מחשבתך, על מה תחשוב?

אני מתחיל להבין איזו צרה

התרגשה עלינו עם בואך לפורום. לא הערכנו נכונה את יכולתך לחרב מערכות שלמות... לזכותך יאמר שהזהרת אותנו לפני אך בחרנו שלא לראות

אני חושבת שיש מי שמשגיח עליך

כי מיום ראשון צפויה התחממות במזג האוויר, ככה שטפו טפו טפו,
הטיול שלך לא יהרס על ידי הגשם. עלינו אני לא חושבת שצריכה להיות השגחה, אנחנו ילדים טובים

אכן ראיתי

כך שעכשיו נותר לנו להיות מודאגים בגלל הארבה. במחשבה שניה תהיה לנו ארוחת שטח נפלאה בטיול הג'יפים. בעעעע.....

ג שם

New member
אבל אבל

הלינקים שהבאת הם כפרי נוער, מתופעלים/ מפוקחים על ידי משרד החינוק. זה לא רק, הם המון, אבל עובדים צוציאלים בהם אין הרבה. יש בנוסף פנימיות שמפוקחות על ידי משרד הרווחה, מיועדים לאוכלוסיה בסיכון ועוסי"ם בהם לרוב. אבל עד שלא תתחנני לא תקבלי את קובץ הכתובות. לא רוצה? קובץ צבעוני כזה, נחמד.

SuperGirl 25

New member
בכל כפר נוער יש עו"ס תיקנית וכשרה

לא??
מה, עבדו עליי? הן מתחזות?? וברצינות, ג שם יקרה, אני כמעט בטוחה שיש עו"סים בכל הפנימיות של עליית הנוער (השייך למשרד ה"חינוק", כפי שרשמת. אגב, זה היה מכוון או סתם טעות פרוידיאנית וירטואלית?)

ג שם

New member
תקנים מזערים

משהו כמו חצי משרה למליון בני נוער. מכיוון שהפנימיות של המנהל- לחינוך-התיישבותי-ועליית-הנוער עדיין מתפקדות מבחינת התקנים כאילו מלח הארץ מגיע להתחנך בהם, והם לא ממש קלטו שהיה שינוי באוכלוסיה שפונה אליהם, תקני העו"ס ממוזערים לחצי עו"ס שסוחבת אחריה כבאית לכיבוי שרפות. חינוק, חינוק. לא כך, צוציאלית?

כיוון שאני עדיין לא עו"סית,

ואני יודעת שיש בכפרי הנוער האלה מדריכים חברתיים, אני מנסה את מזלי. ואת הקובץ אני כבר לא צריכה, כי פשוט הסתכלתי על רשימת הפנימיות שהיו רשומות שם, וחיפשתי ב-144 את הטלפונים. אבל אם כל רצונך הוא שאני אתחנן, תבקשי יפה ואני אתחנן

למעלה