לינק קטן בנושא הסרט..

שונית 7

New member
תודה רבה רבה גלית .יש צימאון כרגע ל

לכל פיסת מידע בגגל השקט היחסי שהשתרר בכוחותינו

eilati27

New member
בוקר טוב...

תודה רבה ממי על העדכון הזה... אני מתה שייצא כבר הסרט למרות שאני יודעת שאני אמות מבושה... כי בדוק רואים אותי בהופעה באלג'יר הייתי כ"כ קרובה שיכולתי לקשור לו את השרוכים של הנעליים...

livi4

New member
בוקר טוב אחותי ובוקר טוב לגלית

מה קורה? איזה כייף- בקשר לסרט , הכוכב שלנו הולך לחזור ובגדול ! תגידי אילתי , אני חושבת שביום של הסרט כל חברות הפורום צריכות להפגש ולראות את הסרט על מסך ענק ! חחחחחחחחח . אילתי, את בסרטים ? מה אני אגיד לתלמידים שלי ??? למנהלת??? סרטים ? אני אכולת סרטים! התנהגתי כמו משוגעת עם תעודות ! הקיצר אני פה עובדת על המחשב , דברי איתי...

eilati27

New member
אחותי...

חולה עלייך... מה קטרה אחותי??? איך בא לי כבר לראות אותך...

livi4

New member
מה קרה?

אני ביום חופשי היום! איזה באסה שביום חמישי יש גשם
לא נורא - נשיר את השיר יחד ...."גשם רד כבר גשם"

eilati27

New member
איזה כיף לך...

אחותי הלוואי עליי עכשיו חופש אני גמורה מעייפות... הלכתי לישון ממש מאוחר... פרטים בהמשך... חחח... בכל אופן בכלל לא ידעתי שיורד גשם ביום חמישי אבל לא נורא ממי זה לא מקום פתוח או משהו אז אין מה להתבאס... (נכון???) יואו טוב תקשיבי אני לא מפסיקה לחשוב על הסרט הזה... אני מקווה שהם יידען מה לצנזר ומה לא...

Karina85

New member
חחח חופשי...

צריך להפגש על מסך ענק
ולהקים מאהל מצוקה לכל מי שיעיפו אותה מהבית אחרי הפאדיחות...

Karina85

New member
אנחנו צוחקות עכשיו...

בואי נקווה שזה יישאר ככה לאורך זמן
אגב מאמי להכין לך גם כן דיסק???

Karina85

New member
סתם, פשוט אני מכינה למי שביקשה

דיסק עם כל התמונות של ג'קו שיש לי במחשב (וזה כולל גם כמה תמונות שאת תרמת ממצלמתך נראה לי
) להכין לך גם?

livi4

New member
קארינוש ..

מה איתי? מה איתי? מה איתי ? חחחחחחחח

Karina85

New member
מכינה לך מאמוש!!!

סורי שלא עניתי קודם, יש לאינטרנט שלי בעיות התחברות קלות...

מה המצב? את ממש צודקת.. פדיחה../images/Emo9.gif

מה ניש'? אני פה לכמה דקות.. ראיתי לגבי הסרט וחשבתי אופססססס.. לפי התמונות החמודות שאז העברת לי גם אני מצולמת בוידאו מטווח אפס ואני ממש לא בעניין להיות בסרט, מה נעשה? נפלוש לחדר עריכה בקשת? (שידורים חוזרים של ה'שיר שלנו' עם המזימות של שרון סילבר..נותנים לי רעיונות
),זו הבעיה שאנחנו לא פורום קטינות, אלו היו משלמות בשביל להיות בT.V ואנחנו יותר חשאיות..
טוב אני מקווה שג'קו יעבור עלהסרט ויתחשב בבקשות.. יום נעים לבנתיים

למעלה