לינק קטן בנושא הסרט..

eilati27

New member
אהבתי את הרעיון של שרון סילבר...

לא יודעת מה לעשות אני פשוט אמות מבושה... שיהיה לך יום מקסים מתוקה!!!

eilati27

New member
בחירים בתעשיית המוזיקה...

יש לי משהו נגד המשפט הזה... חצופים...

אסתילי

New member
תודה גלית, כמה אני מחכה כבר

בטח ירוצו פרומואים בלי סוף. אין מי שיפספס את יום השידור ואת השעה. מחכה ומצפה לסרט. יום נעים לכולן

shongold

New member
בוקר טוב קרן יקירתי

"בגלל הראיונות לתקשורת בהן תקף בכירים בתעשיית המוזיקה ואת המדינה וצה''ל, ג'קו מקבל הזדמנות לחזור" - הם עדין חוזרים על הציטטות המופרחות ההן. כל כך מקומם כל כך, כל כך שגוי או כל כך מכוון....?! מלבד חיווי דעתו..על אמנים..בעניני גם לגיטימי ..אם כי פחות בוטה היה עושה לו טוב יותר. חיובי כמובן הסרט שניתן לו סוף סוף פומבי - יוצא לדרך..מתי ישודר ל'טדי' הפתרונים!

שון את צודקת לגמרי

זה פשוט משפט שגוי וזה מקומם נורא. לא ברור לי למה מישהו לא מעמיד את הדברים על דיוקם....! אולי בסרט זה יקרה? נקווה מאד. כי הוא בפירוש לא עשה שום דבר ממה שנאמר במפשט הזה.!

shongold

New member
אני כמוך תמהה גם כן מדוע לא מעמידים

דברים על דיוקם..ולא לנו לעשות העבודה..ולא חושבת שרק הסרט צריך לבטא את אשר רצוי שיבוטא. צריך לבוא מכמה גורמים בו זמנית, וודאיי שניתן לבצוע...!

livi4

New member
שון..

את זוכרת שאחרי העליהום אמרו שהסרט שאמור להיות רק על הכוכב הנולד , יהיה משותף לכל שלושת הפיינליסטים בגלל כל התבטאויותיו של ג'קו , ולאחר זמן מה טדי החליט בכל זאת שהסרט יהיה רק על ג'קו . עניין זה יכול להראות לנו בבירור שלטדי יש את הרצון להביא את ג'קו למקום אחר , שיכירו את הכוכב המוכשר ושג'קו יקבל הזדמנות טובה לחזור ולהוכיח שכל ההתעסקות בג'קו הייתה מיותרת לחלוטין . מקווה שהסרט יהיה ממצה ויראה לכולם את האמת ! בטוחה אני שאחרי הסרט הציטטות המופרחות יהיו פחות בוטות ...המשך יום נעים...

eilati27

New member
מהפה שלך... אמן!!!

ממי אולי צריך לרמוז לג'קו (או למקורבים) שאנחנו נפגשות אולי הוא יעשה שיקולים נכונים ויגיע... חחח...

eilati27

New member
חחחח... ראיתי משהו ענק עכשיו!!!

בוואלה חדשות מפרסמים עכשיו שיש מעקב של משטרת ישראל אחר מסרים מיניים באינטרנט... אולי לא כ"כ כדאי שהם ייכנסו לפורום חחחח...

shongold

New member
חח..אלתי הוציאת לי את המילים

מהפה...אבל גם אם זה יהיה כך...נניח..את יודעת זה לא הולך בזבנג וגמרנו...על מנת לשנות תפיסת עולם..של הרבה מאד אנשים צריך יותר מסרט. ויש מקום ויש אמצעים ויש רצון - רק צריך להשתמש בהם!

Karina85

New member
בוקר טוב בוקר אור!!!

בוקר טוב לכולן
תודה קרן על הלינק, אכן הרעב (
) לפיסות מידע בעיצומו... חופשי הסרט הזה הולך לעשות לי צרות... חחח... אולי שיוותרו על התיעוד של ההופעה באלג'יר??? טוב שלא עמדתי מול ג'קו שורה ראשונה... כשהוא התכופף לשיר טוב שלא היינו במרחק פיצי... אההה איזה עצוב זה יהיה אם יראו אותייי !!! טוב בכל אופן, בינתיים שיהיה יום קצוות...

תודה רבה. .../images/Emo140.gifעכשיו רק צריך לחשוב

איך אנחנו חותכות את הקטעים שלנו בעריכה, אנחנו under cover , ג'קו בבקשה התחשבות, תחתוך אתונו מהסרט..

אפרתי 29

New member
לפי מה שנראה לי הסרט ישודר

1) לפני תחילת העונה החמישית של כוכב... או... 2) בסביבות אפריל, כדי לקדם את הדיסק של ג'קו !
אני חושבת שתצא אפשרות שתיים...

talytal

New member
או ש...

תחברי את 1 ו-2 ביחד... נניח שהאלבום לא ייצא באפריל (בתכלס, אפריל זה עוד חודש וחצי, זה ממש ממש כלום זמן) אלא, נגיד, מאי. העונה האחרונה של כוכב נולד התחילה ביוני, רוב הסיכויים שגם החמישית. כלומר, אם הסרט ישודר מתישהו במאי, זה יישרת את שתי המטרות. אפילו שאם מדובר על בחירה בין השתיים, לדעתי קשת הם אלו שמחליטים על מועד השידור של הסרט, ולכן יש סבירות יותר גבוהה שהם ירצו להשתמש בו לקידום העונה הבאה. מה גם, שאם האלבום באמת ייצא לפני שידור הסרט, איך יותר טוב לסיים סרט דוקומנטרי מאשר בצילומים מהשקת הדיסק הראשון?

למעלה