ליעל: הודעה חשובההה מאוווודדדד!!!

MadSheep16

New member
ליעל: הודעה חשובההה מאוווודדדד!!!

יעל, שמתי לב שבסיפורה של נגיני כתבת כמה תאריכים שנותנים הרגשה מעווותת לזמן... דבר ראשון: כתבת על השוד הגדול של 77' ושנגיני ציינה שהיא הייתה אז בת מינוס 12 שנים. מכיוון שאנחנו יודעים שנגיני בת 12, אז מחישוב פשוט עלה על דעתי שסיפורה של נגיני מתרחש בשנת 1994. מכיוון שלא היו פלאפונים לכל אחד בשנת 94' ואני לא בטוחה שהיו בכל פלאפונים... זה לא סביר שלמאב יהיה פלאפון... אנא קחי לתשומת ליבך ותקני את הזמנים. (אלוהים אדירים... *אני* כתבתי את זה?!)

Silver Fox

New member
אם כבר מדברים על יעל...../images/Emo82.gif

לאן היא נעלמה?! ראתה שאנחנו משוגעים מדי וברחה?

MadSheep16

New member
לא, מותק...

(איזה קול מתוק יש לךךךךךך!!!!!) כל שנה בתקופה הזאת היא לא נמצאת בפורום... היא לומדת... איזו חרשנית...

Nagini Potter

New member
היי, אל תצחקי על חרשנים!

כשאני אהיה עורכת דין, את תנקי אצלנו את השירותים!!
סתאאאם.......... אני בחיים לא אהיה עורכת דין סתם סתם!
מה שאמרת נכון, אבל בעיקר לפורום ה"פ, כי שם צריך ממש לשבת ולקרוא ולכתוב הרבה זמן, וזה מתאים יותר ללילות חסרי שינה (איזה כיף לא לישון!) בחופש הגדול, ולא להפסקה של חמש דקות מלימוד למבחן בהיסטוריה..
אבל הפורום הזה קטן, אז אני יכולה קצת לבקר... לא הייתי כי המחשב הבזונה החליט למות פתאום
היי, מאיפה את מכירה אותי כל כך! לא נעים להגיד, אבל אני לא יודעת מי את... החלפת ניקניימ או שסתם יש לי בעיות בזכרון?
לי זה לא יקרה Nagini Potter "אנחנו הכדורגלנים לא טיפשים, יש לנו ראש טוב על המותניים!" -אלון מזרחי

MadSheep16

New member
אוי סליחה!

שכחתי שהחלפתי ניק! וכשאת תהיי עורכת דין את תנקי אצלי בבית את השירותים! אני מכירה אותך כל כך טוב עד שקלטתי שאת דומה לנגיני ולקאסי! אם התכוונת שזה יהיה בשנת 1996 אז זה משנה הכל... מה שאני כותבת מתרחש בשנת 2003... ורציתי שדמויות שלי יגורו בחדר ליד ויני! (כן אני כותבת פיק על הסיפור שלך...) ורציתי שהגיבורות שלי יפגשו את נגיני כמה פעמים! (לא משהו רציני... כמו למשל ליד הארוניות או בשירותים... משהו כמו: "כשאיב נכנסה לשירותים היא ראתה שלוש בנות שפיטפטו, כנראה, על בנים, "הוא *באמת* התחיל איתך נגיני?" הילדה שכנראה נקראה נגיני נאנחה ואמרה: "כן...(וכו' וכו' וכו') כן, זה מה שיקרה! אם את לא כותבת אני אכתוב את הסיפור שלך! יעל... אם את רוצה להמשיך את הסיפור תעשי תפנית בחייה של נגיני... אולי איזה טיול שנתי או משהו כזה... אולי חג...

Nagini Potter

New member
איייייייי אהובתי! ../images/Emo23.gif

*מתנפלת עלייך בנישוקים וחיבוקים* עדיין לא אמרת לי מי את, אבל כבר הבנתי לבד
אייי, איזה יופי שאת כותבת פאנפיק על הסיפור שלי!! ^^ אני כבר מתה לקרוא אותו! זה הפאנפיק ששמת לי פה, או שעוד לא פרסמת אותו? לי זה לא יקרה Nagini Potter I ran up the door, shut the stairs, said my pajamas and put on my prayers, turned off the bed and jumped into the light, all because you kissed me goodnight

למעלה