ליעל: הודעה חשובההה מאוווודדדד!!!

Nagini Potter

New member
איזה מופרעים כולכם....

לי יש ניק אחד בדיוק
אה, בעצם נראה לי שפעם היה איזה משחק בפורום הארי פוטר שהיה צריך לכתוב בעילום שם, אז עשיתי לי משתמש "לזלי" ולא נגעתי בו יותר אף פעם... (אם לא הבנתם - לזלי=לי זה לא יקרה (וואי זה היה מעצבן לכתוב את זה)) לי זה לא יקרה Nagini Potter

RaistGirl

New member
אני פתחתי ניקים לפי מצבי...

הנפשי ולפי מצבי הרוח שלי... (עכשיו תבינו מאיפה בא הכינוי מאדשיפ16 חוץ מזה שהוא בא בעקבות הכינוי של לילך ומרב...)

Miss Majere

New member
את זה פתחתי בשביל הפ"פ שלי...

כי לא זכרתי את הקטגוריות בפתיחת משתמש חדש...

מ.ש.ט

New member
את זה פתחתי...

בערך חודשיים אחרי שפתחתי את הניק הקודם, אבל השתמשתי בו רק פעם אחת ובערך בגיל 14 וחצי חזרתי אליו (לפני שפתחתי את RaistGirl).

לא ברור *למה* פתחתי את הניק הזה...

אבל זה הוכיח לי את הטענה שלי שהחרמנים המטומטמים בצ'אט לא יודעים לקרוא! תמיד שאלו אותי אם אני בן או בת!

את זה פתחתי אחרי שקראתי את רומח

הדרקון... הייתי עדיין בקטע שסהר-פז מתה והחברה הפוסטמה שלי לא אמרה לי שהיא חוזרת לתחייההההה!!!!

את זה פתחתי בערך בזמן של "הרמיוני

המוסקיטרית" כשהייתי במסע חיפוש עצמי (במסע חיפוש ניק עצמי)...

RaistGirl

New member
זה האחרון שאני זוכרת...

כמובן שלפניו חזרתי להשתמש במ.ש.ט... כמובן שאחריו בא מאדשיפ16 ואז Miss Majere... ואולי יש עוד כמה שאני לא זוכרת...

MadSheep16

New member
10 ניקים!

הרבה... והרבה מאוד יחסית לזה שאני רק שלוש שנים בפורומים...

Nagini Potter

New member
חחחחח

וואי, הכרתי בערך חצי מהכינויים שלך ואף פעם לא ידעתי שזאת את.... אפילו לא ידעתי שזאת אותה אחת!
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
וואו, איזה תשומת לב לפרטים!!!../images/Emo6.gif

אכן, פאשלה שלי... ממילא הפלאפון לא היה חשוב, זה סתם כי הוא התאים לי לאותו רגע.. השנה אכן היתה מתוכננת, רציתי שנגיני תהייה בת 16 בשנת 2000 (ואז התאריך שלה ייצא 22.11.00 וזה נורא מגניב ^^), הבעיה היא שהחלטתי על השנה אחרי שכתבתי את הקטע על הפלאפון ובגלל זה לא שמתי לב.... תודה שאמרת לי!! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter "לילה טוב צופים יקרים, ונוחו על משכבכם בשלום." -משה גרטל, חותם ערב שידורים מהאולימפיאדה ב-1996

למעלה