ליעקב דסקלו

dascalu jacob

New member
אורי, מגיעים מתאגרפים מ:

חולון, בת ים, אשדוד, נתניה, ערד, אופקים, באר שבע, חיפה, כרמיאל, עכו, נהריה, צפת, ועוד רשויות מקומיות רבות שילדים מתחומן מגיעים לתחרויות ורשומים כחוק באיגוד האגרוף הישראלי. הם מבוטחים ורשומים ומחוייבים בבדיקות רפואיות עפ"י החוק אחת לשנה מגיל 10 ומעלה. אני מזמין אותך לבוא ולראות במו עיניך את אשר אני מציין כאן. אולי בקאנטרי קלאב יש בעיה אבל בשאר הארץ אין שום בעיה. אחרת מאיפה מגיעים 100 - 150 ילדים לתחרויות ? והאמן לי הכל כחוק במאה אחוז.

יעקב ידידי,

יכול להיות שבעיריית ת"א מקפידים יותר על גילאי המתאמנים,כי אני יודע על עוד מקרים אשר בהם הגבילו את גיל המתאמנים במתנסים ובתי ספר אשר ברשות העירייה. לגבי מועדונים פרטיים,סביר להניח כי הסיפור שונה,אך ברשויות המקומיות "עובדים לפי הספרים". על ההגבלה בגיל המתאמנים אצלי במכון קיבלתי אישית ממנהל מחלקת הספורט של עיריית ת"א. שלך בפורום, אורי צבי,

dascalu jacob

New member
לגבי אגרוף תאילנדי - העניין דומה

יש ילדים רבים שמתאמנים והם מגיל 6 ואילך. בנהריה אצל דרור יש ילדים רבים שמתאמנים ואני יודע ממה ששמעתי שגם אצל רועי הייזלר ברחובות יש ילדים שמתאמנים. לגבי תחרויות - העניין שונה מסיבות אחרות. אבל אני אופטימי שהעסק ילך לכיוון נכון עם הזמן.

שוב, לגבי מועדונים פרטיים,

המצב שונה לעומת מתנסים ובתי ספר אשר בפיקוח העירייה. בברכה , אורי צבי,

matan218

New member
יעקב האם אתה שלחת את ילדייך לתחרות

יעקב האם אתה שלחת את ילדייך לתחרוית איגרוף האם הם שהם מתאמנים הם עושים קרבות איגרוף יענו ממש כמונו הגדולים ועוד משהו כשאתה שולח את ילדייך לתחרויות אשתך לא מתנגדת לכך??? כי הרבה אנשים מבוגרים מפחדים מאד לשלוח את ילדיהם לחוגים /אימונים כאלה ואחרים מחשש שזה יפגע בהם הן פיזית והן נפשית (הפחד למשל)

dascalu jacob

New member
מתן יקירי בוודאי שילדיי מתמודדים

בני הקטן עשה 2 קרבות ראווה בזירה בגיל 7 !!! הוא עשה קרב אחד עם הבן של מנכ"ל איגוד האיגרוף. בני בן ה10 החל להתמודד בתחרויות אגרוף חודשיות לפני 6 חודשים ועשה כבר 4 קרבות. בני הגדול עשה השנה מקום שני באליפות ישראל לנערים בגיל 13. אני אישית יותר מפחד לשלוח את ילדיי לרחוב או לשחק כדורסל. שם סיכויי וסיכוני הפציעה גדולים יותר. חבל שלא משכילים לבנות דור של ילדים בסגנון.

dascalu jacob

New member
99 אחוז ממועדוני האיגרוף לא פרטיים

כל מועדוני האגרוף הם או כפפות זהב או מכבי או הפועל או אלפא. לא ראיתי אף אחד שהוא עצמאי וכמובן במגזר הערבי זה בתמיכת הרשויות המקומיות. בנהריה המבנה הואקצה על ידי העירייה לפני 30 שנה וכך גם המצב בעכו צפת, כרמיאל ועוד. בנהריה יש אגרוף גם במתנ"ס של מרכז תקוותנו. בקיצור אורי - שוב תשובתך לא נכונה לצערי.

עם עובדות לא מתווכחים,

הנך מוזמן לבדוק את המתרחש בנושא מתנסים ובתי ספר ברשות העירייה ואשר רוצים להעביר בהם שיעורי אגרוף. כפי שציינתי,עם עובדות לא מתווכחים. שלך בפורום, אורי צבי,

Pyongwon

New member
וואו איזה שטויות!

מה הקשר מאיפה הבחור? אם הוא יודע להילחם, אז נפלא. לי במועדון יש 4 דתות: א. יהודי. ב. בודהיסטי (אחלה בחור מהונג קונג) ג. נוצרים (מארגנטינה) ד. ערבי ( מיפו) מה, אז לא יעבדו איתם? מה הקשר - אם הוא יודע לעבוד, אז מה רע? ג'ס.

למעלה