הליקוי חמה יהיה בערך 3 דקות...
L limor light warrior New member 3/3/06 #19 שום דבר לא מקרי... נראה לי שחוץ מליקוי חמה, יקרו עוד כמה דברים מעניינים החודש... וזה יהיה קשור כנראה למשהו יותר נעלה מאיתנו...
שום דבר לא מקרי... נראה לי שחוץ מליקוי חמה, יקרו עוד כמה דברים מעניינים החודש... וזה יהיה קשור כנראה למשהו יותר נעלה מאיתנו...
A AdonAsda New member 4/3/06 #22 ליקויי חמה בשניים הבאות. שימו לב שהליקוי הקרוב הבא יהיה ב2027! לא לפספס! למצגת.
ה החייזר של הפורום New member 4/3/06 #24 2027 הכוונה היא לליקוי המלא הבא שיהיה באיזור שלנו. עד אז בעולם יהיו מספיק ליקויים (כבר בספט' השנה אם אני לא טועה..)
2027 הכוונה היא לליקוי המלא הבא שיהיה באיזור שלנו. עד אז בעולם יהיו מספיק ליקויים (כבר בספט' השנה אם אני לא טועה..)
מ מיסטר אפי החייל New member 4/3/06 #31 אם למישהו יש השערה למה שמעתי כבר פעמיים מאנשי מקצוע שבאו להתארח ברדיו שב29 למרץ יהיו דברים מעניינים בשמי הארץ בנוסף לליקוי אני ישמח לשמוע -למה הם התכוונו....
אם למישהו יש השערה למה שמעתי כבר פעמיים מאנשי מקצוע שבאו להתארח ברדיו שב29 למרץ יהיו דברים מעניינים בשמי הארץ בנוסף לליקוי אני ישמח לשמוע -למה הם התכוונו....
י ירדן121 New member 4/3/06 #33 תיראי בהודעה הראשונה שלי יש עוד כמה אירועים וכוכבי לכת וכאלה שמתקרבים.. ואם זה לא מה שאתה מתכוון אז אני לא יודעת..
תיראי בהודעה הראשונה שלי יש עוד כמה אירועים וכוכבי לכת וכאלה שמתקרבים.. ואם זה לא מה שאתה מתכוון אז אני לא יודעת..
G Gilliana New member 4/3/06 #35 מסכימה איתך לא יודעת מי בדיוק אמר את הדברים אבל אני מניחה שמדובר בתחזיות אסטרולוגיות ומיסטיות למיניהן ולא בכאלו אנו עוסקים כאן.
מסכימה איתך לא יודעת מי בדיוק אמר את הדברים אבל אני מניחה שמדובר בתחזיות אסטרולוגיות ומיסטיות למיניהן ולא בכאלו אנו עוסקים כאן.
ק קקי מאסטר New member 5/3/06 #37 זאת חוצפה לדעתי בלי שום קשר אלייך ירדן. כשפתחתי דיון על מות קדני שזאת תעלומה ענקית בפני עצמה, המנהלת החליטה שזה לא קשור לפורום. אבל כשפתוחים על ליקוי חמה, שבכלל אינו מאפיין שום היבט של הפורום אז זה בסדר?
זאת חוצפה לדעתי בלי שום קשר אלייך ירדן. כשפתחתי דיון על מות קדני שזאת תעלומה ענקית בפני עצמה, המנהלת החליטה שזה לא קשור לפורום. אבל כשפתוחים על ליקוי חמה, שבכלל אינו מאפיין שום היבט של הפורום אז זה בסדר?