ליקר דובדבנים
שלום לכולם, אני מעונינת לעשות ליק דובדבנים. יש לי כמה אלות בנושא: 1.מצאתי שני מתכונים. האחד מחלק את ההכנה לשני שלבים. מניחים סוכר עם דובדבנים במיכל סגור לחודשיים ורק אח"כ, כשהסוכר נמס, מוסיפים את האלכוהול. במתכון השני שמים את כל החומרים ביחד ומשאירים ל 4 חודשים. מה דעתכם? 2.במתכון רשום שצריך להשתמש בדובדבנים חמוצים. האם זה סוג ספציפי? האם אפשר להשתמש בדובדבנים רגילים? 3. האם יש לכם רעיון לתוספת של תבלין פיקנטי לליקר? כמו ציפורן או קינמון אשמח לתשובות ורעיונות.
שלום לכולם, אני מעונינת לעשות ליק דובדבנים. יש לי כמה אלות בנושא: 1.מצאתי שני מתכונים. האחד מחלק את ההכנה לשני שלבים. מניחים סוכר עם דובדבנים במיכל סגור לחודשיים ורק אח"כ, כשהסוכר נמס, מוסיפים את האלכוהול. במתכון השני שמים את כל החומרים ביחד ומשאירים ל 4 חודשים. מה דעתכם? 2.במתכון רשום שצריך להשתמש בדובדבנים חמוצים. האם זה סוג ספציפי? האם אפשר להשתמש בדובדבנים רגילים? 3. האם יש לכם רעיון לתוספת של תבלין פיקנטי לליקר? כמו ציפורן או קינמון אשמח לתשובות ורעיונות.