לירות חימר...

אחרי שראיתי את הדוגמא שלך אני מרגיש

עוד יותר אהבלה זה בגלל שיש בעצם שני מעברים לפימו בתוך האקדח והם מתאחדיפ בהמשך..

או שלא הבנתי מה הולך שם

או שזה באמת קסם
(אני מעדיפה לחשוב שזו האופציה השניה). רעיון נהדר, שחוסך כ"כ הרבה זמן (ואני יודעת. הכנתי גליל כזה באופן ידני ולקח לי שעות על גבי שעות+גב וצוואר תפוסים). אקדח סיליקון רגיל עושה את זה? נדמה לי שיש לי אחד בבית! *רצה לבדוק*

זהו שלא הבנתי

מה ההבדל בין אקדח סיליקון לאקדח פימו? יש הבדל? יש באמת דבר כזה אקדח פימו? (שמיועד אך ורק לפימו)

תומסקה

New member
בטח שיש הבדל...

זה אקדח סיליקון, וזה אקדח פימו... אקדח פימו מיועד לפימו בלבד, ואקדח סיליקו מיועד לסיליקון (מכירה את השפורפרות האלה שמוכרים באייס וכו' שסותמים איתם כל מיני באמבטיה?) יש אפשרות להכניס את האקדח פימו לתוך האקדח סיליקון וככה יותר קל לתפעל את המכשיר
כפיש?

הא ../images/Emo10.gif

ואני התלהבתי וחשבתי שאקדח סיליקון הוא בעצם אקדח פימו אז איפה קונים אקדח פימו? וכמה הוא אמור לעלות בערך?

תומסקה

New member
אמ... נראה לי שלא יותר מ100 שקל...

איפה קונים? בחנות
אבל השמועות אומרות שעוד מעט ימכרו באתר של נעמה אקדח יותר טוב מזה שמוכרים בארץ, אז שווה לחכות.

וואללה...סיבכתי את נעמה../images/Emo8.gif

בינתיים עוד לא סגור כלום, מי שדחוף לה אקדח שתקנה דרך האינטרנט, עד שיהיה עדכון אחר...(בבקשה אל "תציקו" לנעמה...היא תחנוק אותי על פליטת הפה שלי...
)

Saraswaty

New member
בהמשך לדיונים על אקדח חימר

אז החבר הכי טוב שלי מילדות (ותאמינו לי זה היה מזמן) הוא מן רב שפצר כזה, או כמו ששרון קוראת לזה מקגייור שכזה. באחת הפעמים שהוא ראה אותי מתמודדת עם האקדח ביאוש ובשרירים כואבים הוא החרים את האקדח ליומיים וחזר עם התוצאה הבאה

Saraswaty

New member
וככה זה נראה בתוך אקדח הסיליקון

הכנפיים קוצצו, נוספה להם טבעת שגורמת לאקדח לשבת טוף טוף בתוך האקדח סיליקון ולחלק הנדחף נוסף צופציק שמתאים בדיוק לבורג של האקדח סיליקון וככה שום דבר לא זז ואפשר לתפעל את כל הקונסטרוקציה הזו ביד אחת. חזקה אמנם, אבל בכל זאת אחת...

אכן מקגאיוור....../images/Emo13.gif

חתיכת שפצור עשה לך שם! האקדח שלי כבר בארץ...בעוד מספר ימים אקבל אותו ואז אוכל לומר לך אם באמת שווה להזמין אותו. במידה ולא...תגידי למקגאיוור הזה שלך שיש לו עבודה נוספת

למעלה