אחלה להקה... יש להם שירים ממש טובים
® ®NuLy® New member 21/5/05 #8 אווקיי סליחה על הבורות אבל מי זאת הלהקה הזאת!? יש לה שירים ממש ממש יפים...
A ADCMAN New member 21/5/05 #9 יוסלס איי.די סתם להקת פאנק ישראלית. שמצליחה לא רע ביפן והגיטריסט שלהם ישי ברגר יש אף ארוך. והלהקה מורכבת מחבורה של מוקיונים
יוסלס איי.די סתם להקת פאנק ישראלית. שמצליחה לא רע ביפן והגיטריסט שלהם ישי ברגר יש אף ארוך. והלהקה מורכבת מחבורה של מוקיונים
® ®NuLy® New member 21/5/05 #12 בעעע זה לא ניפתח לי משומה בגלל זה שאלתי פה... כניראה יש בעיה באתר או במחשב המוגבל שלי
E Extraordinary Girl 8 New member 22/5/05 #22 וואו! פעם ראשונה שאני שומעת אותם, אהבתי מאוד! ועוד ישראלים! פשש
D DarkSideOfTheMoon1 New member 22/5/05 #27 אהמ. ../images/Emo79.gif יש למישהו שאני מכירה להקה, והם ממש טובים...והשירים באנגלית, והסולן אף פעם לא גר בארה"ב הייתי אומרת לכם את השם של הלהקה אבל שכחתי
אהמ. ../images/Emo79.gif יש למישהו שאני מכירה להקה, והם ממש טובים...והשירים באנגלית, והסולן אף פעם לא גר בארה"ב הייתי אומרת לכם את השם של הלהקה אבל שכחתי
A ADCMAN New member 22/5/05 #32 הוא עדיין לא משהו. יחיי היוסלסים הלצים. שעוד הם עולים להופיע באיזה מועדון בגרמניה הנאצית. יחי יוסלס אי..די
הוא עדיין לא משהו. יחיי היוסלסים הלצים. שעוד הם עולים להופיע באיזה מועדון בגרמניה הנאצית. יחי יוסלס אי..די
S Sum41xGiRL New member 23/5/05 #33 בוא'נה. תצטרף ל"סטריט טים" שלהם. תהיה יחצן רשמי וזהו. נ.ב USELESS ID ROCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS NO REALLY THEY SUCK
בוא'נה. תצטרף ל"סטריט טים" שלהם. תהיה יחצן רשמי וזהו. נ.ב USELESS ID ROCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS NO REALLY THEY SUCK