"לי יהיו קשרים, לה יהיו קשרים..."

E Nig Ma

New member
שאלה לגיא

הנושא נראה לי עסק די פרטי שלך, אולם לאחר שהפך במילא לשיחת היום אשאל אותך שאלה. אני מבין ומכבד את הרצון שלך למשפחה. כמו כן גם לא חושב שאתה צריך לחפש תירוצים או לתת למישהו הסברים על הדרך בה בחרת. מה שאותי מטריד בסיפור ואשמח אם תענה (גם אם לא זה בסדר
) זה איך אתה רואה את עצמך במערכת יחסים עמוקה עם גבר? אמרת שאתה הומו, שאין בכוונתך לנסות ולהפוך לסטרייט ושהמטרה היא להקים תא משפחתי. - אם אתה מתכנן להכיר בן זוג ולבנות איתו מערכת יחסים, איך תשלב בין השניים? אם הוא לא יאהב את אישתך? איפה תגורו? איך תכנס לקשר עמוק כשיש לך למעשה שותפה לחיים? - אם אתה לא מתכנן להכיר מישהו וטוב לך בזוגיות שמצאת, לא תרגיש שאתה בעצם מפספס סיכוי לקשר עמוק יותר - כהומו? אשמח לקבל תשובה היות ואני מניח שחשבת על זה רבות, ומעניינת ומסקרנת אותי גישתך לנושא. כפי שאמרתי אתה לא חייב לספק תשובות והסברים כך שגם אם תעדיף שלא לענות אני אסלח לך (אבל רק הפעם
). ואם כבר כתבתי הודעה (עד עכשיו הייתי על תקן קורא פאסיבי) אני אנצל את ההזדמנות להגיד שזה אחלה פורום. נעים לקרוא את ההודעות, לראות את התמיכה בחדשים ובצעירים ואי אפשר להתעלם מ"חיי החברה" הוירטואלים שנוצרו פה.
E NiGmA

MARMELAD

New member
הי אניגמה...

משמ לא מפריע לי לענות לך על השאלות: <<<אזהרה:התשובות הן דעתי הפרטית ותו לא. אל תראה בהם משום המלצה. במקרה שתחליט לאמץ את דרך החיים שלי מערכת תפוז תסיר אחריות מכל תוצאה העלולה לקרות לך ולבני ביתך בעקבות כך>>> האמת - שאני לא רואה את עצמי במערכת יחסים עמוקה עם גבר. השאלה היא מה זה עמוקה. קשר - כן. אהבה - יכול מאוד להיות. קשר של כמה שנים? גם יכול להיות. מגורים משותפים ? משק בית משותף ? גידול ילדים ביחד ? אני לא רואה את זה קורה לי. גם כשהיה לי בן זוג מושלם לא יכולתי לדמיין אאותי ואותו בתור משפחה. כמובן שאי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד - אבל כרגע, ועל סמך השנים שעברו עד היום - אני לא רואה את עצמי מקים בית עם גבר. אם הוא לא יאהב את אשתי? אז הוא לא יוכל להיות בן זוג שלי, גם לא לשבוע. אני - גיא - זה לא רק הגוף שלי והראש שלי. זה גם הבית שלי, המשפחה שלי, התחביבים שלי, העבודה שלי, צורת הלבוש שלי - ומי שיש לו בעייה לקבל את הדברים האלה, שמרכיבים אותי, לא יוכל לקבל אותי - אף פעם. איפה נגור? אני ודפנה - בבית שלנו. בני הזוג הפוטנציאלים? בבית שלהם. ואם אני מפספס סיכוי לקשר עם גבר ? כן, כמובן. ברור לי שמהרגע שאני מתחתן, עם כל הפתיחות והנכונות, אני לא אוכל לקיים קשרי םעם גברים בדיוק כמו שאני מקיים עכשיו. אבל אני מאמין שהחיים הם דבר מאוזן - ומה שאני אפסיד מצד אחד - אני ארוויח בצורה אחרת. אני ממש לא רואה את עצמי סובל. תודה רבה על ההערה על הפורום - אני תמיד שמח לגלות שיש עוד מישהו בבית.. ברוך הבא !

E Nig Ma

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תודה על התשובה. אהה, ועל ה
כמובן. בהצלחה בחתונה, ותזהר כשאתה שובר את ה
כשיגיע הרגע
E NiGmA

לירוי25

New member
טוב לא מיצינו את הדיון כבר??

היה לי פעם חבר שהיה הומו ובגיל 27 החליט להתחתן עם השותפה שלו בדיוק מאותן סיבות שמרמלדת ציין רק שבניגוד לו הם שכבו ביחד ונורא נהנו. אה, והבחורה סטרייטית. במקום לשפוט, לבקר, להביע דעה, לנתח ולדון כפי שעשו מרבית מחבריו ואורחיו בעיקר במהלך החתונה. העדפתי להנות מהחתונה, לרקוד, לצחוק לעשות שמח, ובסוף הערב לנשק את שניהם ולאחל להם את מירב האושר והאהבה! בשורה התחתונה - וכאן אני מדבר בשמי בלבד - חאלס! הדיון הזה מתחיל לגלוש על יתר המידה ודי מיצינו את העניין. בן אדם נתן לנו הצצה אל חייו הפרטיים, לא צריך להפוך את זה לשיחת השבוע. המשך יום נפלא לכולם!

למעלה