לי יש שאלה...

flowerboy69

New member
לי יש שאלה...

יכול להיות כלומר בטוח ששאלו את זה אלף פעם אבל... למה לדעתכם אנשים בוגדים?אם אדם מרגיש שאינו מאושר בקשר הוא יכול לסיים אותו ואז להתחיל חדש אז מדוע אנשים בוחרים להתחיל קשר מאחורי הגב של קשר קייםועל ידי כך לפגוע ולשקר לאדם שהרי הם טוענים שהם אוהבים או אהבו ואפילו אם הרגש השתנה אז עדיין איך הם יכולים לפגוע באותו אדם?

גבר

הכי קל להאשים את כל העולם היא הבת זוג לא בסדר העולם לא בסדר צריך תמיד להתחיל ולראות מאיפה אתה לא בסדר אם האישה לא נותנת לך יחס טוב פשוט לעזוב אבל למה לפגוע במי שכביכול אוהבים

ygili

New member
אולי ...

אני חושב שחלק נכבד מהבוגדים לא מתכוון לפגוע. ציטוט מאוד מעניין מהסידרה מילואים: "ג'רי, אתה לא היית אמור לדעת, ומה שלא יודעים לא פוגע.." בכל אופן, אני חושב שיש כאלה שמתכוונים לסיים את הקשר, ואז בפרק זמן הזה הם לא מרגישים בגידה..
- ואז פרק הזמן הזה נמשך ונמשך...

Cobe Anan

New member
אמנם זאת לא העמדה שלי, אבל..

נניח שהיית מחליט שאתה רוצה לאכול פיצה כל החיים. היית נשבע אמונים לפיצה, מתחייב לאכול פיצה, רק פיצה, בכל מצב, כל ימי חייך. אתה דווקא מרוצה מהעניין, אתה אוהב פיצה, ודיאטת פיצה ממש באה לך בטוב.. אבל אז, אחרי כמה זמן שאתה חי על טהרת הפיצה, יום אחד בא לך לאכול עוגה. זה לא שהפיצה לא טעימה, פשוט בא לך משהו מתוק, קצת פחות כבד.. ברור שאתה יכול לוותר על פיצה וללכת על עוגות לכל החיים, זכותך. אבל היי- אתה לא רוצה לוותר על פיצה! אתה ממש ממש אוהב פיצה! אתה פשוט מרגיש שהיא לא יכולה לספק לך את כל הטעמים שאתה רוצה לטעום, אבל בין זה לבין לוותר על כל מה שיש בה..

הממ זה בגלל..

נגיד שאתה בקשר עם בחורה ממש חמודה אוקיי סבבה והכל ואתה מכיר איפשהוא בחורה גם כן אחת שעושה לך הרגשה טובה בגוף כמו ההיא.. עכשיו מה כל החיים תחליף בין הבחורות הרי כל החיים אתה תכיר בחורות חדשות... אבל.. אם אתה בן אדם נורמלי אתה בסך הכל תבגוד עם החמודה החדשה.. תדאג שהישנה לא תדע על זה.. וככה הכל יבוא על מקומו בשלום.. או שלא.. או שפשוט לא תבגוד.. הרי בסך הכל היום בוגדים כי יותר קל לבגוד יש מכוניות ומטוסים.. ופלאפונים.. לכל אחת יש פלאפונים.. אפילו לערביות שלומדות איתי במכללה... פעם בשביל לפגוש בחורה שאתה לא מכיר היית צריך להתארגן על גמל או סוס ולעבור מכפר לכפר.. וזה היה קשה תסכימו איתי.. קל וחומר לקבוע איתה.. כי לא הייתה קליטה בפלא... דוגמא.. חבר שלי שכל פעם שהחבר של האקסית שלו מוציא את האף לשעתיים + מהבית הוא מקבל טלפון בוא אליי.. + ההודעות שהיא שולחת לו.. קיצר... אנשים חרמנים שיכולים להתקשר ביניהם בלי בעיות.. זה כל העניין של הבגידה...

flowerboy69

New member
מצטער אך ממש לא מסכים

ההבדל בין הפיצה לבגידות זה שהפיצה נעשת על ידי אחרים ואין לה רגשות.פה מדובר באנשים שהשקיעו דברים רגשיים ופיסיים נקשרו לאדם בטחו בו והאמינו בו ואז הכל התנפץ להם בפנים בכאב גדול.חוץ מזה אדם הוא יותר רב גווני ומעיננין פשוט צריך לדעת לעורר את הדברים מחדש ולא לתת להם להתייבש ולהגיע למצב סטטי.אם אדם לא מאושר מספיק פתאום מאיזו סיבה שהיא אז שיעשה דבר פשוט ויתן טיפת כבוד אחרון לאדם שעד עכשיו היה איתו ויסיים את הכשר בכבוד וכנות כי אז אם הוא בוגד אז זה כאילו הוא אומר-היית חשוב לי מתי שהיה לי נוח עכשיו כבר לא נוח אז אני לא שם עלייך ועל הרגשות שלך וכל מה שהיה בינינו היה לאותו רגע כי עכשיו משהו בי השתנה אז כל המילים והדברים שעשינו נמחקו.לא מאמין בזה כי אחרת זה אומר שאין באמת אהבה או אכפתיות אמיתית והכל צורך פיסי או רגשי של הרגע שמשתנה לפי התנאים שמבסיס ברגע נתון.

תקשיב חתיכת..

מצידי תאכל כל היום את המשולש פיצה שלך.. ואל תרשום לי עצוב כאילו אני איזה מפגר.. לא נאה לך... אין מה לעשות זה מה שיש.. ורק שתהיה בעניינים שמי שעצוב פה זה אתה.. כל היום מטמטם את המוח עליו ועל הפיצה שלו.. חלאס הבנו שיש לך חברה ושאתה לא בוגד בה.. ושאתה חושב שאתה הכי מושלם בעולם והיא הכי מושלמת.. ובלה..

Cobe Anan

New member
חסרה לך מילה בכותרת..

בטח התכוונת לומר "חתיכת פיצה", אבל לא, הפיצה זה מטאפורה לבת זוג. הרעיון הוא שאתה לא בוגד בבת זוג שלך אפילו שאתה עצוב כי היא ערביה, והסיבה היא שזה פשוט מעשה לא מוסרי. עזוב, קשה איתך. ובלה.

אני יגיד לכם ת`אמת.....

דבר ראשון בתור התחלה שתדעו...... אני משוגע אמיתי!!! עכשיו אפשר להמשיך לדבר חחחח, אני לא יודע למה אבל..... אבל בכל הקטע של הבגידות, הבגידה עצמה בכלל לא תזיז לי, אם אני ידע שחברה שלי בגדה בי, רק בגלל רגשות מיניים!!! ואם אני ישמע שהיא הלכה לבלות עם מישהו בזמן שהיא יכלה לבלות איתי, והיא השאירה אותי בבית בארבע קירות, זה הרבה הרבה יותר יכאב לי!!! ולמהההההההה??? אז פה ההסבר הוא די פשוט!!! אם היא בגדה בי בגלל רגשות מיניים אז זה בעצם משל הפיצה מצידי (תגובה של עוד איזה גנוב) אבל אם היא הלכה לבלות עם מישהו אחר........ פה מתחיל הברוך!!! פה אני לא מספיק טוב בשבילה, או שהיא סתם רוצה לסיים את הקשר והיא לא יודעת איך!!! בכזה מקרה מה שאני יעשה זה...... יברר בעדינות, ואני חוזר בעדינות, מה הקו מחשבה שלה לגבי המשך הקשר. אם אני מריח שהיא רוצה לסיים אותו, אבל לא יודעת איך, מה שאני יעשה זה שאני יבוא ויחתוך!!! ועכשיו תגידו שאני לא משוגע אמיתי!!! חחח

זכוכיות

New member
אנשים בוגדים מאלפי סיבות

שונות ומשונות. לפעמים כי הם לא מכבדים את בן הזוג שאיתם, לפעמים כי משעמם להם, לפעמים כי רע להם, לפעמים כי הם אנשים שרוצים לטעום מהכל, ולפעמים כי הם פשוט נקלעו למצב כזה ולא הצליחו לשלוט בעצמם. לפעמים הם אוהבים ולפעמים הם לא, לפעמים הם חרא אנשים ולפעמים הם לא, לפעמים כי הם חלשים ולפעמים כי הם חלשים. אני לא חושבת שקיים משהו מובנה. אני מאמינה שרוב הפעמים, המטרה היא לא לפגוע, הפגיעה מתרחשת בגלל שאחרים נאלצים לשלם על הסרטים והבלאגנים של הבוגד עם עצמו. בגדתי, פעמיים, בשני בני זוג שונים. הסיבות שלי היו שונות ומשונות, לפעמים מעניינות,ולפעמים משעממות, לפעמים חולניות, ולפעמים פתאטיות, אבל היו לי סיבות, הם חלק מהאדם הלא מושלם שאני וממערכות היחסים הלא מושלמות שיצא לי לנהל. אני מקווה (ומאמינה?) שזה לא יקרה שוב, אבל אני לא חושבת שמישהו באמת יכול להגיד את זה בביטחון מלא.

למעלה